REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
13.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Ce spune Sylvester Stallone despre starea de sănătate a lui Bruce Willis

Ce spune Sylvester Stallone despre starea de sănătate a lui Bruce Willis

Valentina CAMARA 7 decembrie 2022 | 00:00 579

Sylvester Stallone a vorbit despre starea de sănătate a prietenului său, Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, care, la începutul acestui an, mai exact în luna martie, și-a anunțat retragerea din lumea fulmului după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă care afectează capacitatea de comunicare.

Sylvester Stallone a făcut publică o actualizare despre starea de sănătate a prietenului său de mult timp, co-starul Bruce Willis. Familia starului „Die Hard” a anunțat că acesta suferă de afazie la începutul acestui an, iar această afecțiune l-a forțat să renunțe la actorie.

Vorbind despre starea lui Willis, Stallone, în vârstă de 75 de ani, care este prieten cu actorul „Armagedon”, în vârstă de 67 de ani, de zeci de ani, a spus că a fost „incomunicat” încă de la diagnostic.

Bruce trece prin momente foarte, foarte dificile. Deci a fost cam incomunicat. Asta mă omoară. Este atât de trist”, a spus actorul pentru presa internațională.

Afazia, afecțiunea de care suferă Bruce Willis, poate afecta capacitatea unei persoane de a vorbi, scrie și înțelege limbajul. Pentru a o ține sub control, pacientul care suferă de această afecțiune trebuie să urmeze un tratament care include terapii de vorbire și limbaj, potrivit Clinicii Mayo. Când diagnosticul actorului a fost dezvăluit în martie, Stallone a împărtășit o postare sinceră pe Instagram, în timp ce îi trimitea urări de bine prietenului său.

Ne întoarcem cu mult timp în urmă, ne rugăm pentru ce este mai bun pentru tine și familia ta minunată”, a scris el alături de câteva fotografii în care apare alături de Willis.

Cum au devenit prieteni cei doi mari actori

Legendele ecranului de argint s-au întâlnit cu ani în urmă și s-au implicat curând în Planet Hollywood în 1991. Restaurantul a fost susținut și de fosta soție a lui Willis, Demi Moore, și Arnold Schwarzenegger. Sly și Willis au jucat mai târziu în franciza de film de succes din 2010 „The Expendables”. Implicarea perechii în film a declanșat o ceartă majoră între ei, ceea ce a dus în cele din urmă la retragerea lui Willis din a treia ediție a filmului.

Harrison Ford a fost ales pentru a-l înlocui pe Willis în film, iar Stallone a sărbătorit aparent vestea, postând pe Twitter în 2013, „WILLIS OUT...HARRISON FORD IN !!!! VESTI BUNE !!!!! Aștept ani de zile pentru asta!!!!!” Cei doi au reușit să depășească însă problemele ani mai târziu și de atunci au devenit prieteni foarte buni. În luna martie a acestui an, soția lui Bruce Willis, Emma Heming, împreună cu fosta lui soție, Moore, și copiii lor, Rumer, Scout și Tallulah, au lansat o declarație comună în care au dezvăluit că Willis se retrage din cauza problemelor sale de sănătate, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272