REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ce spune primarul din Ciobanu, despre percheziţia DNA: ‘Căutau filmuleţe indecente’

Ce spune primarul din Ciobanu, despre percheziţia DNA: ‘Căutau filmuleţe indecente’

Replica API 17 ianuarie 2018 | 00:00 530

‘Nici vorbă de fonduri europene’

‘Nici vorbă de fonduri europene’

Tudorel Gurgu

Primarul din Ciobanu, Tudorel Gurgu, a fost ”vizitat” la domiciliu, la data de 10 ianuarie anul curent, de către procurorii DNA, care au efectuat o percheziție. Dacă, în primă fază, au apărut informații cu privire la faptul că ar fi vorba despre un dosar penal legat de fonduri europene, Gurgu spune că nu este vorba despre așa ceva și că a aflat și el, cu stupoare, ce căutau anchetatorii: filmulețe deocheate!

Tudorel Gurgu, primarul din Ciobanu, crede că este vorba despre o sesizare depusă de un fost contracandidat de-al său, care l-ar fi acuzat de șantaj. ”Da, a fost o percheziție. Chiar nu știu de la cine este sesizarea aceasta. Am trimis avocatul ieri (luni, 15 ianuarie –n.r.) dar nu a putut intra pentru că erau ocupați oamenii aceia. Dar va merge zilele acestea să vadă despre ce e vorba exact. În procesul acela verbal cu care au venit la percheziție scria ceva de genul că dacă dețin niște filmări obscene și indecente.

Eu cam bănuiesc, așa, cine ar fi depus sesizarea. Pentru că acele filmulețe le-a văzut tot satul și toată Hârșova. Copilul unui contracadidat de-al meu, de acum doi ani de zile, făcea videochat cu nevastă-sa. Acum vreo 4 – 5 ani. Dar filmulețele erau pe un site. Erau publice. Chiar am întrebat dacă e vorba despre asta. Pentru că, dacă e așa, le-am văzut și eu cum le-a văzut tot satul și tot orașul. Pentru că erau pe un site. Cică am o sesizare depusă pentru șantaj, că aș fi deținut eu imaginile acestea. Cum să dețin așa ceva? Le-am văzut ca și ceilalți, că erau publice, pe site. Nu e ca și cum m-am dus eu și i-am filmat și le țineam în vitrină.

Mai mare rușinea… am rămas așa: muream și pe asta nu o auzeam. Am și eu 50 de ani, am copii, nepoți… Acum, na, și anchetatorii își fac treaba. Dacă un tâmpit s-a dus și a depus sesizare, ce să facă și oamenii ăștia?”, a declarat, pentru ”Replica”, primarul din Ciobanu. Cât despre informațiile apărute anterior că dosarul ar fi legat de fonduri europene, Gurgu a precizat: ”Nu am avut eu treabă cu așa ceva. Nici un fond european, nimic!”.

De precizat că surse judiciare au subliniat, din nou, că dosarul se referă la fraude cu fonduri europene.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Proxenet imputit Un gunoi
8
0
Un suras in plina vara:vedeti ca-l strange camasa in ianuarie.Sigur in vara vedem unul cu cojoc.
8
0
Si sa nu-l uitam si pe animalul de companie al primarului, dnul Badea Gheorghe, alias Praslea Mogofan
7
0
oricum la Ciobanu nu se folosesc trotuarele FRAIERE va amenajat primarul Gurgu trotuare si tot pe sosea mergeti ca VITELE
6
8
La primaria Costinesti daca veniti veti gasi filmulete indecente cu primarul Cristea si favorita lui Mariana Dolana.Au fost prexentate pe reteaua de socializare in timpul campaniei 2016.Sigur au mai urmat si alte filmulte din 2016 si pana in prezent ca doar ne pregatim de alte alegeri.
4
0
In comuna Gradina pe cand un control al DNA,o sa ramineti surprinsi .
4
0
Pestisorul de tine,nici ceapa nu ai mancat nici gura nu ti pute
15
0
Au verificat cum a construit ilegal pe trotuar?
12
0
Ce mai ma pescareai unchiule . Cata fete ai distrus tu mnaca te ar handelu si puscaria
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108