REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ce spune senatorul Nicolae Moga despre Spitalul Militar și demisia de la MAI

Ce spune senatorul Nicolae Moga despre Spitalul Militar și demisia de la MAI

Replica API 25 decembrie 2019 | 13:43 493

Senatorul Nicolae Moga și-a prezentat bilanțul pe anul 2019. Parlamentarul are o activitate stufoasă, cu zeci de inițiative legislative, declarații politice, interpelări și luări de cuvânt. De asemenea, Moga a ținut permanent legătura cu cetățenii din județ, a mers pe teren și a răspuns solicitarilor oamenilor.

A invitat grupuri de locuitori la Parlament, peste 1400, grupuri constituite din profesori, elevi, studenți din Constanta, Mangalia, Techirghiol, Limanu, Cumpăna, Adamclisi etc.

Moga a vorbit, în cadul conferinței, și despre proiectul său de suflet, înființarea Spitalului Militar: "L-am stopat în parlament pentru ca fostul Guvern a încheiat un parteneriat cu Turcia pentru spitalul regional. Am reluat proiectul acum două săptămâni, l-am repus ca propunere legislativă. Sunt semnături și de la colegii mei. Am discutat și cu ministrul Apărării, domnul Ciuca,mi-a spus că-i o propunere foarte bună, că e o chestiune necesară. Când va deveni lege, ministerul trebuie să demareze procedurile pentru înființarea Spitalului militar. Acest obiectiv e de interes național și internațional", a declarat Moga.

"Cred că sunt șanse să căpătăm fonduri inclusiv de la UE, dar și de la NATO. Am convins cam pe toți senatorii, celor de la PNL le-am dat propunere. O să susțin proiectul și in Camera Deputaților, inclusiv în comisii. La Senat și Camera Deputaților va dura propunerea legislativă maxim 6 luni. Am băgat proiectul la procedură de urgență. Spitalul va aparține de ministerul Apărării, dar gestiunea o face Ministerul Sănătății. La Spitalul Militar avem 200 de paturi, este vechi, are 167 de ani" a mai spus senatorul. "Dacă va trece până în vară proiectul, până la sfârșitul mandatului meu, aș putea să-l văd realizat" a mai specificat Moga.

Cât despre plecarea de la Ministerul de Interne, acesta a explicat: "Mi-am dat demisia de onoare. Am luat decizia pentru a salva prestigiul afectat al acestei instituții. Trebuie gestionată treaba foarte serios, referitor la dispariția fetelor din Caracal", a mai spus Moga.

"Eu nu sunt mulțumit de ce s-a întâmplat în Constanța in ultimii trei ani. Unele lucruri s-au făcut și nu își aveau rostul. De exmplu, piticii ăștia, stâlpișiorii. Poate alte lucruri nu au vrut să le facă. Eu nu-mi bag nasul în treaba altora, dar eram al doilea oraș după București. Alte orașe s-au dezvoltat", a spus senatorul Nicolae Moga.

"Constănțenii vor decide. Dar să deschidă ochii mari.Trebuie să deschidă ochii mari. Trebuie să-și aleagă un gospodar. Nu pot să spun ca Făgădău a avut banii Clujului, a gestionat situația cum a gestionat-o", a mai spus el. Cât despre situația la județ, Moga a precizat ca județul Constanța se află pe locul 3 pe țară.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un om cu un ficat de fier, semidoct si plin de glume de santier. Sa ne traiesti Nicule!
1
0
Te doare cacatul....
2
0
Ma tu cind ai totu tre sa bagi p turci dak facea numai statu nu era profitabil p viitor pentru buzunaru lu moga asa intra cu turci si ia cota parte toata viata.DAR DE PROIECTU LUI DE 12MIL EUR PISTA DE SKI LA SATUCU CARE A ASFALTAT PINA UNDE I SE TERMINA GARDU MAI ERAU50METR DE ASFALTAT SA FIE BINE LA SATENI NU A FACUT HOITULE CE ESTI
5
1
Un betivan simpatic, ideal pentru evenimente cu free-bar inclus.
15
0
de ce, cand era el ce a facut pt constanta?
11
0
de ce la articolul cu Nita procuror la sefia DIICOT nu ati lasat deschis la comentarii? este evident.. pt ca este un articol facut doar pt publicitate si comandat de el.. hai sa vedem ce comentarii ar fii
22
0
Dar spune si cum l ai pus pe schizofrenicul BADESCU LAURENTIU sef la Ambulanta. Ai nenorocit un colectiv pt cativa lei. Cima asta PSDista o sa plateasca pt hotiile care le face impreuna cu DORCEA ALEXANDRU care aduce masinile de la servis mai defecte decat sau dus iar bani ii impart intre ei. BADESCULE PREGATESTETE CA INCEPE UN AN NOU FOARTE TRIST PT TINE. ANUL ASTA O SA PLATESTI PT TOATE NENOROCIRILE CARE LE I FACUT si nu o sa te mai scape Moga Cealera hai sefule dat pe schizofrenic afara odata ca acum esti pe val. Badescule LA MULTI ANI CU EXECUTARE LATURA PSDISTA
9
2
Moga, un prost.
18
1
Un taran pentru tarani, un veritabil stalp de carciuma, semidoct si cu un permanent iz de doaga. Daca mai adaugam si mitocania pura plus glumele de santier, ne rezulta the one end only, Nicu Moga.
31
2
Ce sa infiinteze? Poate sa extinda spitalul militar deja existent! Acest Moga este un mare bou! Sa stai 6 zile ministru spune multe despre capacitatile unui om! Sa taca din gura!
29
2
nea nicule ce tot spui acolo, esti treaz bre?
40
2
Moga esti parte din clan - doar ptr Razvan Moga si fam ta - atat ai avut grija in toti acesti ani ! Ai mimat o grija fata de constanteni ! Doar o mascarada - mediatica !
36
1
Nea Nicu ....si am spus totul despre ANALFABETII SI AGRAMATIU astia.Mars
20
1
Moga dishu un bautor de calibru . a bagat sub masa multi oameni . cu vocabular dezvoltat de palas . Ai draq de secaturi si koorve.
30
2
Dute n plm Nu iti Mai Ies combinatiile ...
34
2
Nu pot sa cred ca Moga a avut o asemenea activitate bogata. Se pare ca este un exponent potent al meleagurilor dobrogene care nu este apreciat la adevarata valoare.
11
12
Domle Moga, spre deosebire de Fagadau care, cu bune si rele, a condus un oras greu, ce ai facut concret ptr Constanta in cariera multipla de parlamentar. Nu putem uita ce vocabular saracacios ai avut in calitate de ministru rang la care nu te-ai ridicat din niciun punct de vedere!
39
8
Un betiv notoriu, care ati furat tara asta va urez sa ajungeti in iad. Punct
43
2
Bai cacat bolnav, nesimtit si mincinos congenital, ce rahat ai facut tu si redtul nesimtitilor de parlamentari psd pt Constanta? Nimic, ati manca cacat, ati mintitca niste jigodii ce sunteti, ati pupat in cur, pe rsnd, pe Dragnea, Dancila di Stroe, atat si nimic altceva. Acum, un nemernic ca tine spune ca s-a " zbatut" pt oras!!?? Unde, cum si cu ce rezultate ?! Cu ce rezultate sluga, te-ai zbatut poate sa te tarasti de pe sub mesele sub care ai cazut, de boratura ce erai.Ba, cat de nesimtiti puteti fi, tu Moga, Babus, Visan, Titisor, Babu , Dobre si restul lichelelor psdiste!? Plus Stoe...
41
2
Mafiotul lui Mazare are vilelele sale date ilegal la Hanul Piratilor de mafia Mazare care vroia sa le inchireze la NATO -de aia
45
3
Da, bilantul! Adica nimic, zero barat, gaura, vid, lipsa...destul de multe, nu? Cum dracu faci bilant, cand nu ai facut nimic???
46
3
Asteptam bilantul si lu' Titi Brailoiu, sa vedem cum ne abureste si ne arata deshtu'!
46
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272