REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce spune Stela HALICHIDIS despre neregulile de la SPITALUL de Boli Infecțioase

Ce spune Stela HALICHIDIS despre neregulile de la SPITALUL de Boli Infecțioase

Replica API 17 septembrie 2020 | 00:00 3554

Cunoscut fiind contextul pandemic în care ne aflăm, un constănțean a făcut o sesizare prin care acesta afirmă faptul că în Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța aparatul pentru radiografii nu funcționează. Cum răspunde spitalul la aceste acuzații? Printr-un mesaj scurt și la obiect „noi facem CT (n.r. Computer Tomograf) bolnavilor pentru că se vede mai bine”.

Stela Halichidis

Situația actuală în care se află o lume întreagă este una extrem de serioasă iar dacă un spital se confruntă cu anumite probleme situația este imediat sesizată de persoanele care sunt puse în situația în care nu pot beneficia de anumite servicii. Așa s-a întâmplat și în cazul unui constănțean care a sesizat cotidianul Replica de Constanța pentru a face cunoscută o situație din Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța ce este destul de serioasă, în aceste vremuri de pandemie.

„Era stricat… și după s-a stricat din nou”

Mai exact, s-ar fi confruntat cu faptul că aparatul de la Radiologie nu funcționează și că vor acoperi golul produs de acesta cu un Computer Tomograf. „La Spitalul de Boli Infecțioase nu funcționează aparatul care face radiografii pulmonare. Este o situație tragică, în condițiile actuale de Covid… Luni dimineață era stricat, trebuiau să facă 14 radiografii, dar au făcut doar 3 pentru ca s-a stricat din nou. Am înțeles că luni seară le-ar fi spus celor ce urmau sa facă radiografii astăzi (n.r. marți, 15 septembrie), că vor face Computer Tomograf, deoarece nu au reparat aparatul de făcut radiografii” ne-a spus un constănțean.

Totodată, trebuie menționat și faptul că această atitudine duce la remedierea mai rapidă a neregulilor, dacă acestea există.

Ce spun reprezentanţii Spitalului de Boli Infecțioase

Contactată fiind Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța nu a răspuns la telefon, însă a răspuns solicitării noastre printr-un mesaj prin care infirmat cele spuse de constănțean. „La Spitalul de Boli Infecțioase nu avem decât un aparat mobil de radiologie care funcționează... Noi oricum le facem CT (n.r. Computer Tomograf) bolnavilor pentru că se vede mai bine” a fost răspunsul dat de managerul spitalului, Stela Halichidis.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica sunteti de tot rahatu! Maimutoii vostrii de " scriitori" oricum habar nu au ce inseamna CT. Mai bine vedeti ca Stroe Felix s-a cacat pe el si ati uitat sa-l stergeti la cur. Tampitilor!
2
0
Doamna manager, tot respectul, dar va numiti Halichidis, la fel ca un interlop din Constanta!! Sper sa fie doar coincidenta....
3
1
Suntem testati toti ha???
1
0
FELICITARI medicilor si asistentelor din cadrul Spitalului de Boli Infectioase! Multumim!
0
4
Da, e foarte bine mai ales ca un CT te iradiaza de sute de ori mai mult decat o radiografie!
3
0
bine ca auscapat de tutancamonul RUGINA SORI.ala vroia sa fie inpaiat si pus in holul de la intrare.doar doar sa ma faca si el ceva bani.ii jalnic cum se mai tin uni de scaun cu diiinti.fimiar scirba de tine si de acoliti tai din acel spi.se stiu ei care
3
0
bai gigi, de ce nu a facut nimic holera galbena intr-un an pt sistemul medical? nu ati fost in stare nici masti sa produceti. hai repede cu alegeri anticipate sa ajunga Sica si Habarna la ciolan. Avem 4200 de morti si nici macar un ventilator adus in tara. Si o mare realizare - cel mai mare numar de medici si asistenti imbolnaviti di Europa pt ca nu le au dat echipamente de protectie cand trebuia. Hai siktir cu politica voastra! si stanga si dreapta
9
4
inciuni! Nu exista nici un virus, vitelor care sunteti manate cum vor bogatasii lumii!!! Moarte presei care a luat bani si minte poporul!!!
3
17
Sint de acord cu doamna directoare ct.esre mai bun
2
4
Bine ca avem borduri noi si semafoare ultima generatie....si modificari de circulatie de ne doare capul... vai de tara asta... cum pot accepta oamenii asa ceva???? Cum? In loc sa punem pe primul loc sistemul medical si apoi restul ca in toate tarile civilizate... oricum crrd ca avem mai multe biserici decat toata Europa... ar trebui toti cei din conducerea statului tratati in ele!
12
2
ba votantilor pesede,cei care au pus la pamint sistemul medical din cta,mazare ,constantinescu si gasca pesede,sint si proprietarii retelelor de investigatii Synevo,Pozimed,etc. Deci cind dati 1000 lei pe o tomografie,270 lei pe un consult la OCH,ca sa hu mai va inghesuiti cu tiganii si mirlanii,stiti unde se duc banii! votati pesede ca sa fiti si mai bogati!
19
9

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920