REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ce spune Stelian Ion despre ieșirea lui Horodniceanu

Ce spune Stelian Ion despre ieșirea lui Horodniceanu

Victor ROTARU 8 mai 2023 | 10:26 864

Daniel Horodniceanu, fost procuror şef al DIICOT şi actual vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost filmat de doi poliţişti, care l-au tras pe dreapta, în judeţul Iaşi, în timp ce încerca să facă instrucţie cu ei, supărat că nu a fost lăsat să depăşească fără să semnalizeze. Imaginile cu vicepreședintele CSM au devenit virale pe internet, iar părerile nu au întârziat să apară, fostul Ministru al Justiției, Stelian Ion, transmițând faptul că a fost nepotrivit, chiar la limita legii, comportamentul lui Horodniceanu. 

Ce spune Stelian Ion despre iesirea lui Horodniceanu

Daniel Horodniceanu, actual vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost filmat de doi polițiști, care l-au tras pe dreapta, imaginile devenind virale pe internet. Părerile au început să curgă, Stelian Ion, fost Ministru al Justiție declarând: „Este nepotrivit (și la limita legii) comportamentul vicepreședintelui CSM, procurorul Daniel Horodniceanu, în discuția pe care a avut-o cu cei doi polițiști care l-au oprit în trafic. La fel de nepotrivite sunt și explicațiile ulterioare. Indiferent dacă era sau nu o provocare sau dacă îi cunoștea sau nu, Horodniceanu nu avea de ce să invoce funcția, trecută sau prezentă, în această discuție, creând astfel impresia unei acțiuni de intimidare. Mă tem că în spatele acestui derapaj nu se ascunde doar o alunecare de moment, ci are la bază o mentalitate din ce în ce mai întâlnită la noi, inclusiv în sistemul judiciar, potrivit căreia unii sunt mai egali ca alții în fața legii. Dezamăgitor.”


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hahahahahhsha. Garsonieră, MARȘ MĂ
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468