REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ce spune Tăriceanu despre scrisoarea lui Giuliani

Ce spune Tăriceanu despre scrisoarea lui Giuliani

Replica API 30 august 2018 | 01:26 416

Rudolph Giuliani, avocatul președintelui american, i-a scris președintelui Iohannis o scrisoare prin intermediul căreia își exprimă „îngrijorarea în legătură cu prejudiciul continuu adus statului de drept în România, comis sub pretextul aplicării cu eficienţă a legii”.

Acesta a fost acuzat că ar fi făcut lobby pentru a trimite scrisoarea, lucru recunoscut chiar de el. Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a făcut, miercuri, declarații, în cadrul Școlii Politice de vară a tinerilor, referitoare la acest subiect: "După această luare de poziţie a lui Rudolph Giuliani ... nu mai vorbesc de faptul că cineva a spus da, este lobby, ca şi când lobby are o conotaţie negativă. Nu dragii mei. Lobby, activitatea de lobby este o activitate care peste tot, şi în Europa şi în America, este legală şi care înseamnă informarea despre o problemă, despre un proiect, despre o cauză, la care multă lume are nevoie de informaţii şi acel om care face aşa zisul lobby dă posibilitatea celor care sunt interesaţi să ia cunoştinţă cu aceste elemente. Eu nu sunt convins că Giuliani a făcut lobby, că n-am auzit să fie angajat de cineva. Cred că este mai degrabă o atitudine civică şi politică a unui om care are un rol important în administraţia americană, adică este unul din confidenţii lui Trump şi, din câte ştiu, chiar cel care conduce echipa de avocaţi a lui Trump", a afirmat Tăriceanu, la deschiderea Şcolii politice de vară a organizaţiei de femei a ALDE.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca la 3 vecee psd a platit 150.000 de euro, cat i-au dat lu giuliani ? va intreb pe voi iubitorii de pisdei ! de aia au sarit pe dna, pe kovesi, ca nu mai suportau legea, vroiau sa se destrabaleze pe banii nostri, vor sa ne fure tare de tot !!!
0
0
De cel-am impuscat pe Ceausescu! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro saU dolari si 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
0
0
11:08 ia mai suge-mi tu mie cacatul mai pesedeu prost. La protest vin sa ti-o dau la muie tie si s-o vad pe ma-ta cum o ia. Analfabetule saracit de pesede ! Muie dragnea,muie pesede,muie cu cacat postacilor pesedei !!!
3
0
ma-ta in loc de lobby ....facea laba arabi , apoi manca totul cu capsuni canu avea bani de friscama.. ..mai saracie , tu faci o foame de urli la luna precum lupii , si te mai dai si mare . Vino boule la protest , sa-ti dau o bere !
1
3
Golanul tot golan ramine
3
1
El nu a auzit ca ,Giuliani sa fi luat bani! Eu cred ca dl Tariceanu este si surd si senil,bine ,la varsta lui este ceva normal,dar dupa atatea zile si atatea articole scrise chiar ca imi vine sa cred ca a si chiorat!
4
1
Si cati bani a mai dat dracnea pe scrisoarea asta! Iar a lut-onbot taranul care-a venit cu sosete flausate in sandale si-a ajuns sa-i faca nunta beizadelei la Palatul Snagov!!!
7
1
Lobby este un cuvant invenat de hoti. E mai rau sa zici coruptie asa ca-i zici lobby. Muie dragnea,muie pesede !!!
8
1
Speranta Cliseru.actualul prefect este santajata cu distrugerea Petromin.Si este adevarat ca a distrus aceasta companie!
6
0
Lobby inseamna sa pledezi pentru cineva ! Nu cumva l-au platit borfasii si hotii din Romania ???!!!
9
0
acest fost liberal si mancator de rahat a ajuns un slujitor al pesedistilor, un mincinos si un trisor,a ales calea cea mai usoara si mai urata....drum bun Tariceanule
7
0
Ce mi-e Tariceanu,ce mi-e Giuliani!Amandoi,mancatori de c...t!
8
0
Bunicutii i a dat in gat. A primit malaiul. Normal, nimic nu e gratis
11
0
cel mai iubit american. Fost procuror de calibru mare
0
10
corect, numai ca Romania nu este America si nu este condusa de o haita de borfasi si hoti ordinari, hoti la drumul mare ca la noi. Ai priceput nemernicule?
10
1
Lobby inseamna informare?! Ha, ha ! Mai cauta prin dictionare ce inseamna lobby.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108