REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ce studii are, de fapt, Anda Adam. Nu au nicio legătură cu muzica!

Ce studii are, de fapt, Anda Adam. Nu au nicio legătură cu muzica!

Replica API 5 iulie 2021 | 22:54 1291

Am aflat ce studii are, de fapt, Anda Adam. Vă spunem de pe acum că surprinzător e faptul că-n ciuda meseriei sale de cântăreață, frumoasa artistă a absolvit o facultate care nu are nicio legătură cu muzica. Cea care a făcut dezvăluirea inedită a fost chiar ea, pe rețelele de socializare, scrie spynews.ro

Anda Adam a ajuns din nou în centrul atenției. Nu, nu este vorba despre nicio nouă melodie, dacă la asta v-ați gândit, ci despre studiile pe care le are cântăreața. Recent, artista și-a lăsat toți fanii cu gurile căscate, dezvăluindu-le că-n ciuda meseriei sale prin intermediul căreia e cunoscută în întreaga țară, la bază ar putea avea o cu totul altă profesie, pentru că facultatea ei nu are nicio legătură cu cântatul!

Așadar, Anda Adam este cea care le-a vorbit fanilor despre studiile sale. Vedeta a fost mai sinceră ca oricând în cadrul unei sesiuni speciale de Întrebări și Răspunsuri organizate pe instagram pentru admiratorii ei, prilej prin care le-a mărturisit că este absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale. Surprinzător, nu-i așa?

Facultatea pe care a absolvit-o nu are nicio legătură cu muzica

În același timp, Anda Adam a dezvăluit și de liceu a terminat, spunând că a studiat la Liceul George Călinescu. Așadar, deși poate mulți vă așteptați ca vedeta să fi urmat probabil o facultate de muzică, vedeta s-ar putea orienta oricând către o altă meserie prin diploma ei.

Cântăreața și soțul ei, Sorin Nicolescu, s-au despărțit

Anda Adam a ocupat prima pagină a tabloidelor în ultima perioadă printr-un subiect extrem de controversat. Ea și soțul ei, Sorin Nicolescu, s-au despărțit. La scurt timp după ce vedeta s-a afișat deja în brațele unui nou bărbat, posibil iubit, Sorin Nicolescu a făcut câteva declarații „bombă” la Antena Stars, subliniind faptul că artista „e liberă să facă ce crede că e mai bine pentru ea”.

„Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Nicolescu la Antena Stars, recent.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212