REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ce sumă fabuloasă primește Larisa Iordache de la statul român

Ce sumă fabuloasă primește Larisa Iordache de la statul român

Valentina CAMARA 24 ianuarie 2023 | 00:00 551

Pentru performanţele obţinute de-a lungul carierei, Larisa Iordache este recompensată cu o rentă viageră din partea statului român. Fosta gimnastă a câştigat nu mai puţin de 12 medalii de aur la Campionatele Mondiale şi de 7 ori s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la Campionatele Europene. Iată câți bani primește lunar, concurenta America Express.

Ce suma fabuloasa primeste Larisa Iordache de la statul roman

De când s-a retras din gimnastică, Larisa Iordache a participat la mai multe show-uri televizate. Anul acesta, în noul sezon America Express - Drumul Aurului, fosta sportivă şi Diana Bulimar fac echipă și vor traversa Mexic, Guatemala și Columbia, luptând cu alți concurenți pentru marele premiu.

Ce sumă fabuloasă primește Larisa Iordache de la statul român

La finalul anului 2021, Larisa Iordache s-a retras din gimnastică, după ce a suferit mai multe accidentări. În prezent, aceasta este antrenoare la CS Dinamo. Pe lângă salariul pe care îl primește de acolo, fosta gimnastă încasează o sumă fabuloasă de la statul român. Vorbim despre o rentă viageră lunară în valoare de 13.973 de lei. Pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului sunt publicate sumele pe care le încasează fosta gimnastă.

De-a lungul anilor, cu multă muncă, dăruire și pasiune, Larisa Iordache a reușit să-și construiască o carieră de succes în lumea sportivă. A câştigat nu mai puţin de 12 medalii de aur la Campionatele Mondiale şi de 7 ori s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la Campionatele Europene.

Așadar, a câștigat patru medalii la Campionatele Mondiale, două de argint și două de bronz. Are 16 medalii de la Campionatele Europene, 7 de aur, 7 de argint și 2 de bronz. A început să facă gimnastică la vârsta de patru ani jumătate și a decis să se retragă din cariera sportivă la 25 de ani, în 2021, după o accidentare serioasă la gleznă din cauza căreia a ratat finala la bârnă la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Larisa Iordache a trecut peste despărțirea de iubit cu ajutorul unui psiholog

După o frumoasă poveste de dragoste, Larisa Iordache și partenerul său au decis să meargă pe drumuri separate. Ruptura nu a fost chiar una ușoară iar fosta gimnastă a mărturisit în urmă cu ceva vreme că, după despărțire, a avut nevoie de ajutorul unui psiholog.

„Despărțirea a fost și s-a produs din cauză că noi nu ne mai doream aceleași lucruri. Consider că pe parcursul relației nu am fost sinceri în anumite situații. Nu suntem de vină nici eu, nici el. Consider că așa a fost să fie. Ne-am dorit binele unul altuia și cred că asta a fost și problema. Ne-am susținut reciproc, doar că undeva s-a rupt. (...) M-a ajutat foarte mult (n.r. psihologul), ma-a ajutat foarte mult și familia. Ei mi-au fost umărul de sprijin, așa cum ar fi fost și mama lângă mine. M-am ajutat și eu pe mine, pentru că am lăsat să treacă totul. Cred că e foarte important ca tu să iei propriile decizii și să ți le asumi, indiferent că mai există o părticică din tine care zice ”hai să mai încercăm”. Dacă nu a mers, nu a mers și n-o să meargă. Pentru că ciorba reîncălzită nu are același gust.”, a spus Larisa Iordache, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212