REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Ce sume uriașe cer Vali Vijelie, Florin Salam și Vlăduța Lupău pentru petrecerea de Revelion

Ce sume uriașe cer Vali Vijelie, Florin Salam și Vlăduța Lupău pentru petrecerea de Revelion

A.F. 17 octombrie 2022 | 00:00 792

Vrei să-ți cânte un artist celebru la petrecerea de Revelion sau pur și simplu ești curios ce tarif au cântăreți precum Vali Vijelie, Florin Salam și Vlăduța Lupău? Trebuie să știi că sumele sunt foarte piperate.

Vali Vijelie, Florin Salam sau Vlăduța Lupău

Dacă recent am aflat cât cer Delia și Andra pentru un concert programat la trecerea dintre ani, acum e momentul să vedem și ce tarife au unii dintre cei mai tari maneliști din România, dar și o îndrăgită cântăreață de muzică de petrecere.

Nu mai este nevoie să spunem că Revelionul reprezintă un adevărat punct culminant pentru încasările artiștilor. Fie că vorbim de concerte organizate de primăriile din România sau de petreceri private, numeroși cântăreți ajung să-și îngrașe considerabil conturile.

Florin Salam

Ce tarife au Vali Vijelie și Florin Salam de Revelion

Pe toată durata sărbătorilor de iarnă, maneliștii și artiștii din muzica lăutărească sau populară sunt printre cei mai căutați cântăreți. Unul dintre cei mai vânați este marele Vali Vijelie.

În vârstă de 52 de ani, manelistul nu prea dosește să schimbe locațiile de Revelion. Astfel, acesta solicită să cânte toată noaptea într-o sală de evenimente la care sunt în organizate patru Revelioane simultan. Suma pe care o cere artistul este impresionată. Vali Vjielie dorește 40.000 de euro de Revelion, conform Fanatik, citat de click.ro.

Nici Florin Salam nu se lasă mai prejos. Chiar dacă e dispus să meargă la mai multe evenimente, celebrul cântăreț are tarife piperate. Pentru un show de 90 de minute, Florin Salam cere 15.000 de euro, iar, dacă rămâne toată noaptea în același loc, manelistul percepe un tarif de cel puțin 35.000 de euro.

Vlăduța Lupău

Ce sumă cere Vlăduța Lupău pentru noaptea de Revelion

Frumoasă și populară! Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, este una dintre cele dorite artiste pentru noaptea de Revelion.

Cântăreața de muzică de petrecere cere 10.000 de euro pentru marea petrecere. Atenție, tariful este doar pentru o oră de spectacol.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272