REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ce tarif are Erika Isac pentru un concert. Cântăreața nu urcă pe scenă pe bani puțini

Ce tarif are Erika Isac pentru un concert. Cântăreața nu urcă pe scenă pe bani puțini

A.F. 15 aprilie 2024 | 00:00 275

După lansarea piesei „Macarena”, prin care semnalează violența împotriva femeilor, Erika Isac, în vârstă de 24 de ani, a împărțit internetul în două. Deși este încă la început de drum în ceea ce privește cariera, artista are încasări destul de mari din pasiunea sa. Câți bani cere pentru un concert fosta concurentă de la „X Factor”.

Ce tarif are Erika Isac pentru un concert. Cantareata nu urca pe scena pe bani putiniErika Isac, foto: Instagram

A scos o melodie care a spulberat topurile muzicale și a împărțit România în două. Piesa „Macarena” a avut un impact atât de mare, încât a determinat cea mai mare casă de discuri din România și din Estul Europei, Global Records, să organizeze pentru ea prima conferință de presă dedicată unui artist. Erika Isac vorbește în piesă, într-un limbaj dur, despre violența și abuzurile împotriva femeilor.  

Cântăreața a ajuns deja un simbol în România, iar după succesul melodiei, a fost chemată să susțină concerte în toată țara. De asemenea, va avea un show incendiar, pe 13 septembrie, la Arenele Romane. Și totuși, ce sumă solicită fosta concurentă de la „X Factor” pentru a urca pe scenă. Suma nu este deloc una mică.

Ce sumă solicită Erika Isac pentru un concert

Erika Isac cere aproximativ 8.000 de euro pentru un concert care are o durată de o oră și jumătate. Suma poate crește în funcție de distanță, potrivit cancan.ro. Astfel, dacă este cheamată să concerteze mai departe de București, transportul se plătește separat, în funcție de numărul de kilometri parcurși.

Erika Isac are 24 de ani și a absolvit cursurile Școlii Populare de Arte și Meserii Constanța, secția Canto -muzică ușoară, unde profesor i-a fost Theodor Rădulescu, dar și cursurile secției de actorie din cadrul aceleiași școli. A devenit cunoscută în 2015, pe când era doar o adolescentă, după participarea la „X Factor”. Ulterior, a mai participat la show-ul „The Four” (SUA) și reality show-ul de talente „One True Singer”.

S-a retras pentru ceva timp din atenția publicului, dar a revenit odată cu lansarea piesei „Macarena”. Cântăreața a ajuns deja un simbol în România și impactul ei a fost atât de puternic încât va fi implicată în curând în lansarea unei platforme pentru evitarea abuzurilor și situațiilor de risc, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272