REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CE ŢEAPĂ! Mohammad Murad s-a împăunat în sudul litoralului cu un complex hotelier de renume, dar FĂRĂ PLAJĂ!

CE ŢEAPĂ! Mohammad Murad s-a împăunat în sudul litoralului cu un complex hotelier de renume, dar FĂRĂ PLAJĂ!

Replica API 24 iulie 2017 | 14:18 1992

Se-mpiedică de-un fost candidat la Primăria Mangalia!

Se-mpiedică de-un fost candidat la Primăria Mangalia!

Mohhamad Murad (foto: arhivă)

Simbol de glorie al turismului comunist, complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din sudul litoralului a fost cumpărat, la finele anului trecut, de libanezul Mohhamad Murad. Spectaculoasa tranzacţie între libanez şi neamţul de la Unita Turism a făcut vâlvă în presă şi în mediul de afaceri. Realitatea este că patronul Unita Turism încerca, de câtva timp, să readucă la viaţă cele trei imense unităţi hoteliere din staţiunea Olimp, însă… fără succes. A luat chiar şi credit pentru a moderniza complexul, dar s-a dovedit că ajunge la fundul sacului şi tot nu mai termină, prin urmare, a decis să vândă şi să se concentreze pe unităţile din Mamaia şi din restul ţării.

Mândru nevoie-mare de achizţie, Murad a anunţat că va investi o sumă colosală în modernizarea clădirilor. În paralel, a continuat investiţiile în nordul litoralului, la Năvodari, unde deja a ridicat un complex hotelier de invidiat. De dată recent, a mai inaugurat un hotel de 5 stele, iar printre invitaţi s-a numărat însuşi premierul României, Mihai Tudose. Ura! Ura!, de trei ori ura!, dar să revenim la situaţia din sudul litoralului, la Olimp. Toate ca toate, dar cei de la Apele Române nu au gestionat niciodată “la dungă” situaţia plajelor. Aşa se face că unii dintre hotelieri nu au reuşit să câştige la licitaţii şi plajele aferente unităţilor de cazare, aşa încât să ofere turistului şi pachet complet. Unii hotelieri n-au fost în stare să ducă o licitaţie, iar în alte cazuri… au primat interese obscure, cu girul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (cel puţin aşa zic gurile rele). La Olimp, plaja aferentă complexului Amfiteatru-Belvedere-Panoramic este de ani de zile închiriată de firma unui fost consilier local, Dan Moldovan. Contractul cu ABADL este valabil multi timp de acum înainte, aşa că Mohhamad Murad are o primă problemă: ce cazare e aia dacă nu îi dai turistului şi acces la plajă şi îl trimiţi să plăteacă unui X bani pe şezlongul de pe nisip? E un pic sub nivelul aşteptărilor şi a imaginii pe care şi-o promovează investitorul originar din liban, dar, desigur, banii şi cunoştinţele la nivel înalt ar putea rezolva totul! Păi, se împiedică un ditamai investitorul într-un fost candidat fără şanse la Primăria Mangalia, precum Dan Moldovan?!

foto: complexul hotelier şi Dan Moldovan

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
REPLICA , sunteti suparati pe Dnul MURAT ca nu v-a dat CARD de MANCARE sa papati si voi zilnic la Phoenicia , cum le-a data la toti cei 19 consilieri locali Primaria NAVODARI , care zilnic , ori ei , ori amantele lor , halesc moca pe malul piscinei delicatese Orientale ?!?!?
1
1
Ciobanel a luat plaja de la Olimp cu ajutorul lui Tusac dar din oct8ombrie . Se pare ca are facute vorbele cu Murat . Il vor executa pe Moldovan
0
0
In mamaia hoteluri peste tot cacat mamaia fara spatiu verde
2
0
Ce articol!!! Cei de la Replica sunt suparati pe Murat ca nu au fost bagati in seama la inaugurarea de la Navodari? Din punctul vostru de vedere este normala situatia?
2
3
ce te mai fute grija pe tine ca nu are ala plaja!!! ce mortii matii are una cu alta? vrei tu sa mergi la plaja si iti trebuie sezlong ca pe nisip nu ti se mai umezeste....
4
10
Fotbalistul ciprian marica are plaja dar nu are hotel.Asa ca se poarta in turismul romanesc tot ce nu ar trebui sa fie turism
8
2
Sigur primarul va rezolva problema.Va face ce a facut si cu boschetarul SAVA dintre Saturn si Venus.
4
3
Nu se impiedica arabul de un floc coafat!
8
1
Cand clientii sunt nemultumiti,te poti caca pe afacerea ta,si asta in toate domeniile de activitate. La noi inca se merge pe varianta impunerii,nu a reglarii din piata,adica ia omul ce gaseste,ca de unde altceva? Foarte bine,sa se continue asa,pana vin altii si ne iau tara cu totul. Se mira marlanii de patroni de ce nu mananca turistii si localnicii din restaurant. Pai sa mearga cretinii nu neaparat afara,ci in ardeal,sa vada de ce. Cum trebuie sa gatesti,sa nu furi din portii,sa nu pui preturi umilitor de mari,sa fie curat si ambient placut,sigur. Dar lasa, mai bine sa le moara afacerile.
11
0
Noi cetatenii orasului Mangalia suntem convinsi ca primarul Radu Cristian va rezolva situatia.
4
12
Un articol care ridica scatofilia la rang de arta. Bravo Alexandra!
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367