REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ce vedete se mută, vara aceasta, pe litoral cu afacerile?!

Ce vedete se mută, vara aceasta, pe litoral cu afacerile?!

Andreea VREJOIU 22 mai 2023 | 00:00 2401

Ne mai despart doar câteva zile de începerea sezonului estival, iar vedetele care investit în afaceri în domeniul turismului, au început deja pregătirile pentru a-și aștepta turiștii. În cele ce urmează puteți regăsi o listă a mondenilor care au investit pe litoralul românesc.

Ce vedete se muta, vara aceasta, pe litoral cu afacerile?! Becali Hotel Venus

Teodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, deține, însă nu se știe pentru cât timp, fostul hotel Inter din stațiunea Venus, actual Becali Hotels.

Ce vedete se muta, vara aceasta, pe litoral cu afacerile?! Gigi Becali

Și spunem că nu știm pentru cât timp deoarece, în ultima perioada, se vehicula faptul că tatăl său, Gigi Becali, intenționează să-l vândă. Hotelul a ajuns pe mâinile fiicei lui Becali în anul 2021, după ce a fost achiziționat pentru 6,8 milioane de lei de la miliardarul Ioan Niculae.

Ce vedete se muta, vara aceasta, pe litoral cu afacerile?! Hotelul Europa

George Copos deține lanțul hotelier Ana Hotels Europa, printre care și cel din Eforie Nord, situat pe strada Republicii, numărul 13. Hotelul Europa se află la doar câțiva pași de malul mării și dispune de o locație deosebită, dar asta doar pe interior, pentru că exteriorul pare îmbătrânit și cu greu ai face câțiva pași în acesta. Societatea Ana Hotels SRL a fost înființată în anul 1993 și are sediul în București, sectorul 1, bulevardul Poligrafiei, numărul 1.

Ce vedete se muta, vara aceasta, pe litoral cu afacerile?! Hotel Pam Beach Resort & Spa Olimp

Mihaela Borcea este proprietara unui hotel din Olimp, care a aparținut înainte fostului său soț, Cristi Borcea. Complex Pam Beach Resort & Spa Olimp , care se numea înainte Muntenia, se află într-un amplu proces de modernizare și funcționează pe societatea SC Muntenia Estival 202 SA. Complexul funcționează pe societatea Muntenia Estival 2002 SA, ce are ca acționari M & A Turism Litoral SRL, cu 73 % și Mihaela Borcea, cu 21 %.

Ce vedete se muta, vara aceasta, pe litoral cu afacerile?! Laurențiu Duță/ Restaurant Serenada

Laurențiu Duță se numără, fără îndoială, printre cei mai apreciați și iubiți artiști din România. Acesta deține în Năvodari restaurantul Serenada. Localul este cunoscut pentru serile de karaoke, care se transformă în adevărate petreceri de la care nu-ți dorești să pleci prea devreme. Colegul său, Viorel Șipoș, deține în comuna Mihail Kogălniceanu restaurantul Casa Rustică.

Ce vedete se muta, vara aceasta, pe litoral cu afacerile?! Ovidiu Komornyk

Un artist consacrat din România este și Ovidiu Komornyk. Acesta deține un hotel pe litoral. Casa OVO este situată pe malul mării, în Vama Veche, și dispune de 50 de camere şi apartamente. Hotelul este unul de lux, are piscină, foişor, bar, terasă, restaurant, o grădină superbă, iar camerele sunt colorate fiecare diferit.

Ce vedete se muta, vara aceasta, pe litoral cu afacerile?!

Ruby, artista născută în Medgidia, nu deține nicio afacere pe litoral. În schimb, tatăl vedetei, Manuel Grigore deține restaurantul Hell’s Grill situat în Piața Ovidiu, iar Ruby nu ezită să îi facă reclamă, arătându-le fanilor ce bucătar desăvârșit este tatăl ei.

Și Rică Răducanu are investiții pe litoral, mai exact la Neptun, acolo unde deține un restaurat, numit Sirena.

Ce vedete se muta, vara aceasta, pe litoral cu afacerile?! Restaurantul lui Rică Răducanu

Fostul portar nu stă degeaba, ci servește clienții restaurantului, cot la cot cu angajații săi. în fiecare sezon.

Ciprian Marica deține și el o terasă lângă plaja din Mamaia, iar anul trecut trăgea un semnal de alarmă, nemulțumit de lărgirea plajelor.  Și ar fi dorit ca terasa să ajungă mai aproape de malul mării, pentru ca turiștii să nu întâmpine probleme, chiar și atunci când vine vorba de folosirea toaletelor.

Ce vedete se muta, vara aceasta, pe litoral cu afacerile?! Ciprian Marica

Plaja pe care o administrează nu are niciun turist, iar acesta dă vina pe autorități. „Domnilor, au trecut doi ani. Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni. Care este soluția? E clar că nu ați gândit-o de la început. Dar măcar după doi ani de zile, așteptam să veniți cu o soluție. Imaginați-vă că un bătrân e la plajă și are nevoie la toaletă. Face 3 minute și 40 de secunde de la plajă la toaletă, într-un mers normal. Toată lumea își face nevoile în mare, pentru că nu poți să mai ajungi. Îți iei o înghețată, până la plajă s-a topit. Domnilor, au trecut doi ani, veniți cu o soluție. Seară bună!”, a fost mesajul lui Ciprian Marica către autorități.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si fisa lui Becali a ajuns vedeta ?Apropo ce mai face drogalaul ala de barbasu ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468