REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ce zice Felix Stroe despre o eventuală candidatură a lui Mihai Lupu din partea PSD?! Video

Ce zice Felix Stroe despre o eventuală candidatură a lui Mihai Lupu din partea PSD?! Video

Mirela PASCAL 22 decembrie 2023 | 00:00 3946

S-a conturat, în ultimele zile, ideea unei candidaturi, din partea PSD, a lui Mihai Lupu la Consiliul Județean Constanța. Lupu nu a spus, cu subiect și predicat, că va fi susținut de social democrați, precizând, doar, că va merge în cursa electorală alături de un partid puternic. Dacă nu PNL, atunci ce formațiune politică puternică există la nivel local? PSD, clar... Întrebat cum comentează acest aspect, Tit Liviu Brăiloiu, vicepreședintele PSD, a declarat, într-un interviu acordat ziarului Replica, că doar Stroe poate confirma acest aspect însă, în opinia sa, o înțelegere de acest gen este exclusă. Contactat de Replica pentru un punct de vedere, liderul PSD Constanța, Felix Stroe ne-a luminat. 

Ce zice Felix Stroe despre o eventuala candidatura a lui Mihai Lupu din partea PSD?! Video

Dar să vedem ce zicea Mihai Lupu, în urma cu câteva zile : „Am trecut prin momente grele eu și familia mea, dosare fabricate, în această perioadă. Am avut trei bătălii cumplite, trei dosare. Niciodată n-am avut de-a face cu elemente de încălcare a legii. Nu am făcut lucruri ilegale. Instanța a ținut cont de toate probele și le-a clasat (dosarele). Vreau să vă mulțumesc și nu vreau să par victimă“, a spus Lupu, în urmă cu câteva zile, după ce s-a aflat că dosarul în care era acuzat de luare de mită a fost clasat. „N-am avut niciun sprijin politic, despre ce sprijin politic vorbim? N-am venit să-i fiu obedient lui Huțucă, lui Bourceanu. N-are decât să-și mențină poziția, îi urez succes și să culeagă, la anul, ce a semănat. Voi candida și voi avea sprijin politic, o să vedeți“,a  spus Lupu, precizând că mai are de discutat cu partidul care îl va coopta.

Brăiloiu: Nici domnul Lupu nu-și dorește în PSD

Ei bine, am profitat că l-am avut pe Brăiloiu în studioul Replica și, dat fiind că e vicepreședintele PSD, l-am întrebat dacă Lupu se va alătura social democraților sau nu. „Eu nu văd o posibilitate. L-ați auzit pe domnul președinte Stroe Felix spunând așa ceva? Singura opinie autorizată este a domnului președinte. Eu zic că astea sunt niște speculații, niște glume, uneori le numesc glume de prost gust, nici domnul Lupu nu-și dorește așa ceva, și știți că dacă ai o pată în cariera politică este o discuție… Sunt o grămadă de potențiali candidați”, a spus Brăiloiu.

Video:

Stroe, despre cooptarea lui Lupu în PSD: Niciodată, dar absolut niciodată, nu am cochetat cu această idee

Și, pentru că Brăiloiu nu ne-a lămurit, am mers direct la sursă. Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a declarat că este exclus ca Lupu să candideze din partea PSD. „Domnul Brăiloiu e vicepreședinte al PSD și membru în Biroul Politic Județean și în Consiliul Politic Județean. Dânsul a vorbit în  deplină cunoștință de cauză. Noi avem bunul obicei ca toate lucrurile importante să le discutăm în BPJ. Niciodată, dar absolut niciodată, nu am cochetat cu această idee. Nici în BPJ, nici în CPJ nu s-a discutat o asemenea problemă. Pe de altă parte, îmi place să cred că PSD, un partid puternic și respectat în județul Constanța, are foarte mulți oameni valoroși  și cu siguranță avem un candidat puternic, îl vom găsi pe cel mai bun. Vom avea un candidat din interiorul PSD“, a declarat, pentru Replica, Stroe.

Ce zice Felix Stroe despre o eventuala candidatura a lui Mihai Lupu din partea PSD?! Video Felix Stroe

Stroe, către Huțucă: Îi doresc în continuare prieteni loiali și o colaborare fructuoasă cu USR

Cât despre declarațiile lui Bogdan Huțucă, liderul PNL Constanța, potrivit cărora: „Mihai Lupu a ales să devină pesedist. În eventualitatea în care îi și deschid ușa, îi urez sărbători fericite alături de familia PSD”, Stroe a comentat:

Ce zice Felix Stroe despre o eventuala candidatura a lui Mihai Lupu din partea PSD?! Video Bogdan Huțucă

Prin 2020 și la începutul anului 2021, domnul Huțucă a declarat ferm că preferă să facă alianță cu USR, și nu cu PSD. Îi doresc în continuare prieteni loiali și o colaborare fructuoasă cu USR. E o răutate a domnului Huțucă și mai mult nu comentez”, a conchis Stroe.

Acestea fiind spuse, rămâne întrebarea: cu ce partid candidează Lupu? N-ar fi exclus să îmbrățișeze familia AUR, dar...vorba aceea: Om trăi și om vedea!

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272