REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ce zice liderul de sindicat de la Șantierul Damen Mangalia despre subiectul concedierilor

Ce zice liderul de sindicat de la Șantierul Damen Mangalia despre subiectul concedierilor

Andreea CONDURACHE 25 aprilie 2024 | 00:00 4056

Ca urmare a publicării articolului „De ce se tem angajații de la Șantierul Damen Mangalia că-și pierd locurile de muncă?!“, Laurențiu Gobeajă, președintele Sindicatului Liber Navalistul, a transmis un drept la replică pe care îl puteți regăsi în integralitate mai jos.

Ce zice liderul de sindicat de la santierul Damen Mangalia despre subiectul concedierilorLaurențiu Gobeajă

„Am citit articolul «De ce se tem angajații de la şantierul Damen Mangalia că-şi pierd locurile de muncă?!» publicat azi în Replica. Nu înţeleg de ce în cuprinsul acestuia aţi afirmat că, citez: «Laurenţiu Gobeajă, preşedintele Sindicatului Liber Navalistul, neagă un eventual şomaj tehnic, cât şi concedierile şi îi linişteşte pe muncitori.» Dacă aţi fi ascultat acel mesaj video de unde aţi preluat fotografia cu mine, aţi fi înţeles că nu am spus asta. Nu excludem posibilitatea ca în perioada următoare să se aplice şomajul tehnic; acesta este cel mai dramatic scenariu posibil. Însă, în cadrul şedinţei Consiliului de Supraveghere al DSMa la care am participat ieri, ni s-a comunicat că nu se intenţionează concedierea sau închiderea şantierului şi se fac eforturi pentru evitarea şomajului tehnic. De asemenea, ne-au prezentat situaţia cu nivelul redus de încărcare şi despre proiectele potenţiale şi alte detalii. Apreciez că situația a fost prezentată de replicaonline.ro în mod incorect, cu denaturarea adevărului și a ceea ce subsemnatul v-am comunicat, cu dramatizarea excesivă şi prezentarea situaţiei în alt mod decât este de fapt în realitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272