REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
28.7° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Ce zicea ÎPS Teodosie despre Ștefan Mindea, preotul-medic acuzat de malpraxis?! Video

Ce zicea ÎPS Teodosie despre Ștefan Mindea, preotul-medic acuzat de malpraxis?! Video

Virgil STOIAN 8 februarie 2024 | 00:00 13613

În jurul Arhiepiscopiei Tomisului a înflorit un nou scandal, recent, după ce atenția publică este concentrată asupra lui Ștefan Mindea, preot și medic. Statutul de medic este deja sub semnul întrebării după ce acesta ar fi păcălit mai mulți oameni, fiind acuzat de malpraxis și înșelăciune. Sigur, meseria de preot încă nu știm cât de nepătată este, având în vedere că reprezentații Arhiepiscopiei evită să se pronunțe.  Pentru cei care se întreabă dacă Teodosie îl susține sau nu pe Mindea, aflați că Înaltul l-a ridicat în slăvi pe Ștefan Mindea în fața credincioșilor ori de câte ori a avut ocazia, îndemnând enoriașii să-l caute la nevoie. Preotul-medic urma să-și clădească și clinică lângă localitatea Lumina, unde fusese hirotonit chiar de către ÎPS, în anul 2020. Reporterii Replica au alcătuit o compilație video cu câteva dintre momentele în care ÎPS îl laudă pe Ștefan Mindea.

Ce zicea iPS Teodosie despre stefan Mindea, preotul-medic acuzat de malpraxis?! VideoȘtefan Mindea și Teodosie

Malpraxis, înșelăciune și… multă rugăciune să nu se afle adevărul! Pe premisa aceasta se merge, se pare, în ultima perioadă în Arhiepiscopia Tomisului. Dar se pare că nimic nu rămâne ascuns, fiindcă Dumnezeu face mereu lumină, așa cum le place lor să spună. Ștefan Mindea pare să fie modelul de român care reușește în viață.  Doctor de top la Universitatea Stanford, spune el, călăuzit de unul dintre marii duhovnici ai Bisericii Ortodoxe Române, cu dragoste de preoție, a ales să se întoarcă în România pentru a face... bine?! Ei bine, după atâta bine făcut se pare că medicul-preot a cam dat de belea, fiind dat în judecată pentru malpraxis de un pacient. Mai multe decât atât, un alt om mutilat de către Mindea îl acuză de înșelăciune.

Hirotonit de Teodosie

Hirotonia de preot a așa-zisului medic Ștefan Mindea a fost făcută de nimeni altul decât Teodosie al Tomisului, în data de 2 iulie 2020, chiar alături de sfințirea locului mănăstirii pe care chiar Mindea a promis că o va face, alături de altcineva, loc unde acesta are în plan să își construiască și clinică unde să profeseze alături de soție, medic și ea de asemenea. De-a lungul timpului, Teodosie nu și-a ascuns deloc aprecierea și laudele pentru Mindea. El și-a arătat gloria pentru doctorul înșelător la fiecare slujbă ținută la mănăstirea respectivă. Din 2020 până în prezent, Teodosie a continuat să-l arate un medic model înaintea credincioșilor pe Ștefan Mindea.
Arhiepiscopul Tomisului l-a numit de nenumărate ori „medic iscusit“, chiar și recent, în 2023, unde a mai adăugat că are și mărturii de la mai mulți medici care sunt surprinși de rapiditatea lui Ștefan Mindea în operații. Teodosie mai spune că doctorul Mindea este asemenea sfinților și că oamenii se fac bine ca prin minune după ce ajung la acest doctor.

Ce zicea iPS Teodosie despre stefan Mindea, preotul-medic acuzat de malpraxis?! VideoMindea îi pupă mâna lui Teodosie

Potrivit informațiilor noastre, tot familia Mindea ar sta în spatele unor idei pe care Teodosie le afirmă public vizavi de pandemie și COVID. Radioul Arhiepiscopiei ar fi fost amendat cu aproximativ 10.000 lei de CNA în urmă cu ceva timp, după ce Teodosie ar fi făcut o afirmație despre Covid la o emisiune, informație primită de la soția doctorului Mindea. Chiar și Teodosie a spus de multe ori, lăudăros, de fiecare dată când ne surprinde cu părerile sale controversate despre vaccinuri, viruși și pandemie, că nu sunt concluziile lui, ci ale unor medici specialiști. Putem doar să bănuim cam cine ar fi acești specialiști.

Video:

Teodosie, despre specialiști

În concluzie, dacă în trecut în Arhiepiscopia Tomisului se știe că au fost cazuri de consiliere bazate pe sfaturile unor clarvăzătoare, de această dată două somități în medicina mondială (Mindea și soția) au fost aleși pe post de consilieri pe probleme medicale.

Mai jos puteți citi laudele lui Teodosie:

2 iulie 2020:Părinte profesor, vă mulțumesc din suflet! Și de acum înainte, mă voi îngriji ca să fiți mai departe profesor la noi, la facultate, să aveți ucenici! Și aici, la clinica ce se va face, să fie o școală de neurochirurgie specială! Nădăjduim, în aceasta va fi o secție a Facultății de Medicină. Dumnezeu să vă ajute! Așa intuiesc că va fi, pentru că v-a dat Dumnezeu atâta minte, atâta putere, atâta dragoste și credință… și toate acestea trebuie să aducă roade. Nu vor rămâne fără roade! Mulțumim! Și să rămâneți mai departe un bun neurochirurg și mai ales, un bun preot duhovnic și slujitor al bisericii noastre! Vă felicităm!
 … Ca să pot să ofer unei asemenea personalități religioase și științifică, un om deplin, cum este părintele Ștefan Mindea și ofer darul duhovniciei pentru că s-a apropiat atât de mult de oameni, îl pomenesc oamenii din toate zonele. Sute de oameni, de când a venit,  s-au făcut bine. Au venit oameni operați de alți neurochirurgi… un preot a venit, l-am întâlnit la înmormântarea tatălui său în cârje și mi-a spus „ am fost operat la Cluj, dar nu s-a putut mai mult, trebuie să merg în cârje” …  l-am invitat  «vino la Constanța!» … „poate să mai facă cineva ceva?” ( n.r. a întrebat preotul în cârje ) … a venit cu cârje și a plecat fără cârje la două zile după operație! Și multe cazuri de acestea… este un dar atât de mare pentru noi părintele care este și un exemplu atât de frumos, de om de omenie,  de om apropiat de oameni, de om de știință… de aceea, în galerie academiei noastre Tomitane pe care am întemeiat-o,  părintele Ștefan Mindea va ocupa și acolo un loc de frunte… pentru că în august avem manifestările cele mai importante. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că ne-a dăruit o astfel de bucurie, că avem un părinte medic, duhovnic apropiat de oameni, apropiat de călugări, de preoți, de credincioși, pentru că părintele Iustin, cu darul său încântător pentru mulțime de creștini, a reușit să-l oprească și pe părintele Ștefan, pe doamna preoteasă, pe copilași și iată, toți sunt pentru noi o bucurie deosebit de mare, un exemplu de familie, un exemplu de creștinătate, un exemplu de jertfă. Aici au lucrat cu toții, în alte situații oameni de statura lor ar fi venit să inspecteze, să vadă cum lucrează alții… ei au lucrat ei înșiși… și iată, părintele, deși are operații până târziu, noaptea slujește să își facă cele 40 de Liturghii pentru că are conștiință preoțească și iubește preoția și o socotește superioară medicinii de performanță recunoscută pe care o are în toată lumea. Vă mulțumesc părinte profesor, vă mulțumesc că ați venit în mijlocul nostru…
 …cu adevărat se vor întâlni știința și credința… și s-au întâlnit astăzi în cel care a primit taina hirotoniei întru preot! Un medic iscusit, cel mai tânăr neurochirurg din Statele Unite și profesor universitar și iată adus aici, la părintele Mindea vin oameni cu neputințe cerebrale sau ale coloanei și aici găsesc vindecarea.

5 iunie 2023: „Și iată părinte, doctor de asemenea, care ați primit canon să veniți aici în Dobrogea, să nu mai plecați în America, ați împlinit planul părintelui Iustin și întrevăd pentru viitor o mare bucurie!  De aceea, vă mulțumesc și vă rămân atât de îndatorat și abia aștept să crească, să vedem aici și biserica mare, să vedem și clinica, unde să vină oamenii pentru sănătate.

1 iulie 2023: „Părinte Doctor Ștefan Mindea, de când ați venit aici în Constanța cu binecuvântarea vrednicului de pomenire a părintelui Iustin Pârvu, nu vă dați seama câte bucurii ați adus, câți oameni ați făcut sănătoși. Iată, nu departe, fiul părintelui Ioan Argatu, care era în cârje, operat, la Cluj, de mulți ani de zile a venit în cârje, a plecat sănătos… și mulți alții…  și mulțumesc,  și PRIN MINE mijlocesc la sfinția voastră… și îi primiți pe toți. De aceea, vă mulțumesc că Dumnezeu ne-a dat această  binecuvântare să veniți în locurile acestea. Vă port mereu în rugăciuni, să vă țină Dumnezeu harul pe care vi l-a dat!  Să rămâneți în această jertfă de a da sănătate bolnavilor cu darul lui Dumnezeu și mărturisesc medicii care v-au însoțit în operație: că v-a dat Dumnezeu un dar aparte, că aveți o viteză cu care operați, de aceea faceți față la atâtea operații, că Dumnezeu pune mâna Sa pe mâna dumneavoastră și harul Său în mintea sfinției voastre și astfel umpleți de bucurie și de daruri oamenii bolnavi cu suferințele cele mai grele, la creier și la coloană și faceți să se întoarcă sănătos cum l-ați făcut pe preotul din Prahova, cu fractură de coloană, ceea ce era imposibil să se poată vindeca undeva și l-ați făcut sănătos și maicile l-au primit când s-a întors de la spital ca pe un nou-născut!  Rugăm pe Bunul-Dumnezeu să vă întărească puterea de a face mai departe această misiune de doctor iscusit și să aduceți oamenii la sănătate.”

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oooo, Spagodosie si tzucalui lui de aur pe care-l poarte pe crestet! Ce bine i-ar sta intr-o celula...sa-l ia si pe mafiotul Daniel sa-i tina de urat!
6
0
Asta-i hot profesionist in numele lui dumnezei.DNA le este frica de el.
6
3
Canaliile, hienele și măscăricii triști atacă un doctor și om deosebit ! Sânteți niște bieți lachei care nu o să reușiți nimic prin aceste denigrări... Haimanalelor !
13
5
Daca acest doctor este atat de bun si laudat de Teodosie , de ce lucreaza la spital de stat , ci doar la privat . Pai cum este doctore cum a zis Isus , Doctor fara de arginti . Mai teodosie , mai doctore si popa , mai ganditiva , daca faceti milostenie ca ISUS faceti fara bani .
8
5
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră... Contra Cost!!!!!
10
2
Articolul are titlul CULTUL LUI MINDEA. Bolnavii zidiți în mănăstirea Văcăreștii-Noi de profesorul închipuit
3
9
Nu sunt denigrări, din păcate. Zic din păcate pentru că a apărut un nou articol care prezintă trei cazuri groaznice. În plus, se prezintă opinii ale profesorilor și colegilor lui din SUA. Și nu sunt deloc laudative. Dacă vreți o imagine corectă despre el căutați mediaquality.ro - nu pot pune link la ultimul articol despre el, nu e permis.
8
11
Experți în denigrări,totul e ca in fabula cu vulpea și strugurii cei acri,mai invocați și numele lui Dumnezeu,pe care probabil îl bănuiți ca e prea ocupat să audă sau sa vadă motivele acestei campanii
10
6
Când au apărut anti-vacciniștii m-am îndoit că pot avea succes și am râs de ei ca atunci când citeam ce scriu ăia cu pământul plat. Acum când văd mesaje anti-vaccin mă gândesc cu imensă scârbă la cei care au sucit mințile oamenilor cu mesajele lor cretine.
4
4
De unde a plecat toată această mizerie? De la un cetăţean, fost "miliţian", adică, susţinător a lui Dinamo? - L-a crescut securitatea, iar acum aceptă zgarda lui Voiculescu şi, aruncă, evident cu noroi în cei care au demascat faptul că, toată pandemia a fost o minciună, o nemernicie globală, bazată pe un virus care, lăsat netratat nu ar fi ucis atâţia oameni cât au ucis nemernicii care conduc lumea din umbră. Prima dovadă a faptului că DR. Mindea nu a minţit? r*mânia a cumpărat 80 de milioane de doze de vaccin pentru o populaţie de maximum 20 de milioane de oameni cu o sumă colosală: 250 milioane de euro. Câte spitale care ar fi putut trata infecţiile cu Covid s-ar fi putut construi, folosind aceşti bani? r*mânia, deşteaptă-te!
11
5
Buna ziua. Sotul meu a fost operat de dr Mindea . Este adevarat, ca sotul a avut metastaze la creier,a plecat la scurt timp dintre noi. Dar, chiar daca mi-ar fi spus dr. Mindea ca nu-l opereaza pentru ca nu are sanse prea mari, as fi mers la alt medic.Am vrut sa-mi salvez sotul cu orice pret. Dupa ce l-a operat am tinut legatura timp de 5 luni de zile, ca sa cunoasca starea sotului. In seara cand sotul meu deja era in coma, a venit si a stat in genunchi si s-a rugat pentru sotul meu t*****u.Eu asa l-am cunoscut. Un om deosebit. L-am mai intalnit si la biserica unde slujea. Respectuos. Acum citesc si sunt uimita , cum datorita a 2 cazuri (nu spun ca sunt de neglijat- am multa compasiune pentru oamenii cu sanatatea precara. Eu am si suferinte fizice si sufletesti, stiu ce inseamna) ,un om care are atata valoare este discreditat , desfiintat.Pana la proba contrarie,(acum totul este la nivel de barfa)dr Mindea este nevinovat,asa ca oamenii,presa ar trebui sa-si cantareasca afirmatiile.
15
7
pt. angela, ai frustarile, necazurile si ura personala in suflet care nu poti sa o stapanesti, arunci cu vorbe urate care o sa le regreti odata, sa ti aduci aminte, nu poti caracteriza si incrimina mai ales tu un medic nu ai nici un drept mai ales dupa cum scrii si te exprimi, nu ai cultura si educatia necesara, medicii, preotii sunt judecati si incriminati pentru faptele lor gresite numai de cei competenti meseriei si harului lor!
6
6
Acest doctor este un șarpe veninos, tot ce a făcut el a fost doar niște scenarii sa își facă reclama la TV și sa se facă preot ca să prindă la lume
9
13
Un nenorocit de doctor în frunte cu Teodosie, ei învârt toate jmecheriile, Teodosie e mana în mana cu acest Mindea, totul a fost construit cu cap sa se scoată bani de pe urma bolnavilor
8
12
Dr. Mindea l-a operat pe tatal meu cu succes, el era singura speranta pentru tata (73 ani). Astazi tata este pe picioare si traiaste o viata normala in contextul in care exista un risc mare sa ramana paralizat.
13
3
Bai Stef, cretin spalat pe creier. Tu ai fost vreodata in instanta? Stii ce inseamna sa primesti termene, peste termene, peste termene, sa platesti sume enorme la avocati care joaca la doua capete si, impartiali, iau bani si de la tine, si de la partea adversa? Stii ce inseamna sa mori cu dreptatea in mana? Gata, am terminat cu tine, am tras apa si te ai dus in hazna, k*t nenorocit!
7
10
Doar de curiozitate, observ multe comentarii ale unor “foști” pacienți, dar doar o reclamație de malpraxis, de ce nu mergeți toți în instanță dacă tot sunteți păgubiți bă material ba dpdvd al sănătății, ca așa pe net e ușor să scrii…
8
6
Un j***s infumurat de doctor la fel si echipa lui, i-am platit 22 000 euro pt operatie ... de 8 luni ma minte ca o sa ma fac bine si mie imi este din ce in ce mai rau. Unde ma pot alatura celor il dau in judecata pt malpraxis si minciunile comunicate de-a lungul acestor luni ?
10
10
Sunt unul din zecile de pacienti ai Dr. MINDEA, ma simt excelent ( in conditiile in care nu prea am respectat instructiunile privind efortul si gimnastica). Dar asa suntem noi, romanii, trebuie sa scuipam acolo unde cineva face un lucru bun. Priviti in urma, citi morti de apendicita au fost? Nu a tipat nimeni. Si din alte cauze...ca va fura ciolacii si ciucanezii nu va intereseaza. Cunosc doctori, sefi de sectie, care au fost operati de dr Mindea. Respect pt domnul Dr MINDEA.
23
14
What is the success rate of surgery? Globally, a staggering 310 million major surgeries are performed each year; around 40 to 50 million in USA and 20 million in Europe. It is estimated that 1–4% of these patients will die, up to 15% will have serious postoperative morbidity, and 5–15% will be readmitted within 30 days.29 iul. 2020
5
4
Dați în judecată șarlatanul sa vă înapoieze banii dați pe nedrept
10
15
Copilul pe care l-ai băgat în pământ și ai astupat gura părinților cu bani.Degeaba te-ai făcut preot că Dumnezeu nu iartă criminali!
13
9
Am fost operata de dr profesor Mindea dupa o operatie de la Cluj cu plata dupa recidiva am fost operata in Constanta dr profesor Mindea
13
13
Un medic de exceptie!!! A scris bine cineva mai jos, voi din rable vreti sa faceti bolid si sa mai participe si la curse. In privinta costrurilor, trebuia sa va plangeti inainte, nu dupa operatie. Hai pa si sanatate, multa,multa
20
12
am verificat de curiozitate pe site "doctor bun", sunt 33 recenzii pt Mindea, doar una singura e negativa, celelalte la superlativ, recenziile sunt facute intre mai 2020 si decembrie 2023.
24
10
doftorul asta il impunge pe la spate pe teoDOSU, se iubesc tandru
11
17
Era sa uit! Unul din asistenti mi a cerut si 2500 lei pt nu stiu ce, daca era nevoie. Nu am mai vazut nici banii, nici chitanta.,
10
9
Acolo e doar fabrica de bani. Si atat. Daca doreste cineva detalii las adresa de mail. nicujex@gmail.com Multumesc bunului Dzeu pt ca am dat peste doctori adevarati la Bucuresti.
13
6
Si eu ma aflu printre pacientii pe care asa zisul preot dr era cat pe aci sa ma lase in carucior. Sansa mea a fost ca m au operat de urgenta la Institutul de Neurochirurgie Bucuresti, din nou la coloana si m au pus pe picioare. Iar problema mea medixala pentru care am fost la Constanta la Dr Mindea o am nerezolvata si in prezent. In concluzie, mi a gresit diagnosticul si m a operat la coloana. Dupa o luna nu mai puteam sa merg deloc. L am contactat atunci pe Dr, ivam spus ca am probleme, dar nu m a mai bagat in seama. Si cheltuisem cca 15 mii lei.
13
10
Mindea e antivaccinist, cand toata lumea era cu botnita pe gura, el era fara, asta e un "pacat" greu, asa ceva nu se iarta.
20
12
Și eu ma număr printre cei înșelați de acest zis medic .Am cerut raportul medical sa ved și eu ce leac minune mi a administrat acest medic de 16000 lei în 3 ședințe.Cand am avut curajul acesta medicul și asistentul au avut o atitudine mizerabila( și au dat seama căci ne am prins de înșelătorie).Am făcut sesizare și la clinica și tot nu am obținut nimic . Sper sa se facă dreptate și acest individ sa nu mai păcălească lumea pe sume colosale.
20
11
Numai de rele am auzit de distinsul doctor. Am avut norocul sa dau peste pacientii operati de el. Unul nu se simtea mai bine. Alte 2 cazuri apropiate, jecmaneala fara niciun efect.
16
9
Doctor iscusit ?????? TEODOSIE CÂȚI BANI AI LUAT SĂ ÎL LAUZI AȘA PE PARVENITUL ĂSTA???? ÎȚI IEȘEA ȘI ȚIE UN PROCENT DIN CEI 11.000 euro?????
17
11
Welcome to the neurosurgical clinic of the American Neuro Surgery Institute® (ANSI) in Romania. ANSI was founded by Dr Stefan Mindea, former Director of Minimally Invasive Spinal Surgery and Spinal Oncology at Stanford University Medical Clinic, USA. Unde e clinica asta? Că e chiriaș și la Regina Maria și la Heka.
14
4
Nu ne mai dati stiri cu el e prea p***t. Faceti investigatii cum fura stroe si restul . Sau fura cu patronii vostri si nu aveti voie ?
14
5
Mindea a fost ok la inceput, chiar era bun medic desi o cam dadea cu biserica si antivax(de aia americanii nici nu i-a mai prelungit visa ca incepuse cu prozeletismul pe acolo desi era bun pe postul lui) dar a fost compromis complet si definitv de spagovean cand l-a invatat cu banii, in momentul ala inceput sa ceara sume exorbitante si sa dea buleala la pacienti, pacat, mare pacat, de la ce a plecat si unde a ajuns, musterii va avea in continuare ptr ca un suferind va face orice sa-i fie bine, chiar sa se inhaiteze cu farisei.
12
8
doar un sarlatan ,zice ca face infiltratii ghidate CT si tratament biologic cu plata in avans 5000lei (o parodie in care vinde iluzii oamenilor bolnavi ,verificati la clinica ce face , daca va mai fi acolo!!!!!!!
17
6
avem in romania, scoli, spitale de facut!
6
0
Nu ai înțeles. Jurnaliștii au făcut o comparație între clarvăzătoarea consiliera din vară care s-a, l-a dat la o parte pe Tănăsescu, cu mindea și nevastă-sa care fac și ăștia pe consilierii spunându-i lui Teodosie ca nu exista c o V I d :))))) sau ceva de genul
11
10
Unii ataca "iscusit" doar pe cei valorosi ...Specific natiei noastre. In ceeace -l priveste pe Teodosie ,nu el este atacat ci de fapt este atacata biserica ortodoxa ! Oare de ce ?
20
18
Nu cumva pentru cititoarea in stele sotie a medicului, a dat la parandarat Spagoveanul pe fostul purtator de cuvant ? Se zvonea ca stimabila, un fel de Rasputin, ii soptea la ureche si preaminusculul executa
14
11
medicii nu fac minuni ei sunt oameni care au nvatat au practicat si practica o meserie grea ,pretentia pacientilor e uneori absurda ,nici un mecanic auto renumit dintrun harb nu poate face o masina noua!si sunt fiare ,dapoi organismul omului care dupa ce il harbuesti ai pretentia sa fie ca nou!din zeci si sute de cazuri pe care medicul doreste si incearca sa le repare ,unul doua trei mai dau gres din multe motive, perfectiunea suta la suta nu exista in nici o meserie ,rautatea, invidia insa apare intodeauna in toate cazurile de succes!
16
16
oameni buni! cei care lasati comentarii și spuneți prin câte ați trecut din cauza lui mindea, de ce nu ieșiți fraților public?! Din cauza celor ca voi, oameni ca mindea au succes. Pentru ca voi taceti din gura.
18
8
Mi a operat tatăl la cervicala știind ca are metastaze i-am dat 10000 euro pt nimic un gunoi dar o sa ne mai vedem noi părintele
18
9
Lăsați să vorbească cei operați de d-nul doctor, nu cei care își dau cu părerea și vorbesc gratuit. Eu am fost operat și sunt foarte bine și că mine cunosc și alte persoane. Un medic de excepție!
27
18
Stie cineva, in calitate de preot, Mindea a cerut bani pt servicii religioase ?
11
9
E cam tras de par ceea ce se intampla.Undeva,deranjeaza succesul. Cred ca nici un medic nu poate avea succes suta la suta,daramite in acest domeniu foarte greu. Personal,am avut tangenta cu mediculMindea,totul a decues ca la carte,pretul mare,intradevar dar omul nu a promis succes total si totusi a fost si este f ok. Culmea este ca medicul mi a fost recomandat de medic sef de spital,deoarece la nivel de spital nu aveau aparatura necesara! Sper sa se rezolve !!!
22
16
Ne meritam soarta din plin, pentru ca ne incredem orbeste in preoti. Toti credem ca ei sunt alesii lui Dumnezeu, dar nimeni nu vrea sa citeasca biblia, sa vada care este adevarul. Ne incredem orbeste in popi si vom ajunge in iad.
18
14
Mindea a efectuat f multe operatii, care e rata de succes ? de ani multi, la el e coada mare, mii si mii de oameni din toata tara au trecut prin mana lui, acum au devenit fraieri toti ?
23
10
Celor pagubiti si viitorilor fraieri! Atenție!! Dați în judecata și clinicile private care l-au angajat pe acest popa. În baza la ce recomandări de la minim 3 specialisti internaționali? Cine și ce autoritate morala și medicala girează pentru el? Cine i-a dat specislizarea, ca în USA nimeni nu își risca pielea cu amatorii ori impostorii. Câți alți zis medici nu au mutilat pe la noi, fie în estetica, fie în stomatologie, etc. Rusine tuturor angajatorilor care pentru a face bani(se vede ca neimpozitati!!)au pus la mezat oameni nevinovati si chiar viata lor. DNA ul și Procuratura sa ancheteze și pe IPS care a primovat pe acest individ și a asigurat cetatenii ca el este un sfânt în operații. Va vine sa credeți unde a ajuns aceasta tara?? Huoooooooo!!
25
19
e totusi altceva decat condamnarea iar pacienti nemultumiti se pot gasi la orice doctor inteleg ca a facut mai multe operatii ceilalti ce zic ? cam subtiri acuzatiile cu exceptia asocierii cu spagoveanul cea mai mare rusine a bor si orasului; "părerile sale controversate despre vaccinuri, viruși și pandemie" ale spagoveanului s-ar parea ca sunt impartasite azi de mari parti ale populatiei si medicilor din oras, oras in care vaccinarea anticovid a fost intezisa de un an; romanica este singura tara din ue unde vaccinul actualizat din septembrie nu este disponibil nicaieri
15
8
Mintea doctor ??? No way !!! Nu știe decât sa însele oamenii și sa-i nenorocească! Am fost operată acum 3 ani și nu a făcut nimic...doar a luat banii. Acum 3 luni am ajuns sa fac urgent operație (dupa operatia lui) și din păcate am ajuns cu tija și șuruburi pentru ca acest domn Mindea nu si-a făcut meseria. Eu m-am operat la Medstar și a vrut bani cash..cică pentru un dispozitiv. Anul trecut, pentru aceeași operație i-a cerut soțului meu 40.000 de euro! Un șarlatan! Aceeași operație dificilă, la un spital privat din capitala a costat 14.000 de lei! Pe cei care au fost operati de el ii sfătuiesc sa meargă sa-si facă Rmn. O sa afle cu stupoare ca nu a avut loc nicio operatie. Haideți sa ne unim și sa-l acționăm în instanta sa nu mai nenorocească si alți oameni!!!
31
15
Soția dr. Mindea este asistent anestezist, NU medic. Informația asta apare pe mai multe site-uri din SUA. Are autorizație de practică în California și Illinois: Certified Registered Nurse Anesthetist California no. NA3680 Certified Registered Nurse Anesthetist Illinois no. 209006874 About Me Magdalena Mihaela Mindea, CRNA is a licensed Certified Registered Nurse Anesthetist in Daly City, California. Magdalena Mindea has also previously completed training in and is licensed in Certified Registered Nurse Anesthetist in the state of Illinois. She has been providing care for more than 16 years.
13
7
Te doare capul cu astia , ce a ajuns medicina ?
17
6
Multumesc pentru reclama gratuita in ziar. Asta inseamna sa fii mafiot! Ha, ha, ha!
7
5
Unu mai hot ca altu. Corb la corb nu-si scoate ochii.
22
7
si uite asa cu ajutorul r*****a eu mai castig un meci. va multumesc si va astept pe toti pa mine la un gratar. bine... voi o sa fiti pe gratar...
10
3
Când se termina cu acest domn și preot, IPS, ca ne-am saturat de toate cele pe care le face și de Raul care îl insoteste? Ajunge!! Patriarhia, trezeste-te!
30
7
De ce nu vorbesc mai mulți dintre cei care au fost mutilați de acest doctor…?! … nu pot înțelege…. eu știu sigur două persoane ( două doamne) care au fost nenorocite de acest personaj care s-a a refugiat sub sutana preoțească … într-adevăr nimeni nu a verificat pregătirea lui și înșelăciunea …
29
11
Dupa marturia mea imediat un popescu ion cu "numai minciun"..daca pentru tine adevarul e minciuna.. Stai rau de tot. Doctorul ( si cei din spatele lui) , asociatie de talhari.caz real :nu a trimis interpretarea analizei decat dupa proba transferului bancar) dupa care vizita la heka invaluita in mister si la final cererea lui ptr operatie ( 25mii eur) cu tupeu dupa multe preziceri de rau daca nu se va efectua. Acum sotia e bine doar cu putina gimnastica. Marturie a altui om cu aceleasi probleme : ca doctorul minchia ii gresise infiltratiile si a trecut momende de dureri atroce. Vorbesc doar din experiente traite. Acum ca el e folosit ca sa se arunce noroi in altii , asta e alta poveste. Oameni fara omenie...
16
7
Doctorul ( si cei din spatele lui) , asociatie de talhari.caz real :nu a trimis interpretarea analizei decat dupa proba transferului bancar) dupa care vizita la heka invaluita in mister si la final cererea lui ptr operatie ( 25mii eur) cu tupeu dupa multe preziceri de rau daca nu se va efectua. Acum sotia e bine doar cu putina gimnastica. Marturie a altui om cu aceleasi probleme : ca doctorul minchia ii gresise infiltratiile si a trecut momende de dureri atroce. Vorbesc doar din experiente traite. Acum ca el e folosit ca sa se arunce noroi in altii , asta e alta poveste. Oameni fara omenie...
17
7
Nu sunt doar doi. Sunt zeci. Poate mai multi. Și au apărut mulți care spun pe față ca ei au fost trimiși de T E O la ei
26
7
Ce campanie urata. Aceasta e tara noastră. Astăzi te ridica și mâine te omoară. Pt ca 2 pacienți din zecile pe care i-a tratat sunt nemulțumiți.
24
38
Numai minciuni
20
31

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699