REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
13.9° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cea de-a doua tânăra care a căzut vineri în lacul Snagov a fost găsită fără viață de scafandri

Cea de-a doua tânăra care a căzut vineri în lacul Snagov a fost găsită fără viață de scafandri

Ana Maria LIPAN 6 mai 2023 | 11:08 750

Două femei au căzut, seara trecută, în apele adânci, după o plimbare cu skyjet-ul. Una dintre ele a reușit sa iasă singură la suprafață, însă prietena acesteia, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită fără viaţă, după ore întregi de căutări, transmite observatornews.ro.

Cea de-a doua tanara care a cazut vineri in lacul Snagov a fost gasita fara viata de scafandri

După ce s-au distrat la o petrecere organizată pe malul lacului, la ora 22, cele două femei s-au urcat pe skijet şi au plecat în larg. Cea de 41 de ani conducea skijet-ul, iar prietena ei se afla în spate. După un viraj efectuat greşit, ambarcaţiunea s-a răsturnat, iar cele două au căzut în apele adânci.

Femeia care conducea skijet-ul a reuşit să se salveze pentru că ştia să înoate, însă prietena ei nu a reuşit să mai iasă de sub apă. Au urmat ore întregi de căutări.

Trei bărci cu salvatori şi un echipaj de scafandri au plecat în larg. Alături de echipaje a mers şi cea care a condus skijet-ul, în speranţa că vor reface traseul pentru a o găsi pe tânără în viaţă. Pentru că zona nu era luminată şi vizibilitatea era scăzută, salvatorii s-au folosit de un sonar pentru a o găsi.

Tânăra a fost găsită la o adâncime de şapte metri

După mai bine de trei ore de căutări, femeia a fost găsită în largul lacului, iar în ciuda resuscitarilor făcute de către medici, s-a declarat decesul.

Tânăra a fost găsită la o adâncime de şapte metri. Anchetatorii cred că ar fi putut supravieţui, însă însă din cauza apei reci, nu a mai avut nicio şansă. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi urmează să stabilească cum s-a produs mai exact incidentul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468