REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cea mai mare rată de vindecare a coronavirusului se află în Constanța

Cea mai mare rată de vindecare a coronavirusului se află în Constanța

Replica API 22 aprilie 2020 | 00:00 3188

Prefectul județului Constanța, George Niculescu, a făcut o radiografie a activității sale profesionale din Săptămâna Mare și s-a declarat mulțumit de faptul că, constănțenii și autoritățile locale s-au organizat în așa fel încât să nu existe derapaje, mai ales cu prilejul nopții de Înviere.

„Seara în jurul orei 22:00, am ieșit pe teren ca să monitorizez situația de pe străzi, din biserici, din jurul acestora. Mă declar mulțumit de ce am putut vedea, și anume, o organizare fără cusur. Așa cum s-a putut observa, la nivelul județului nu au fost derapaje, motiv pentru care doresc să felicit forțele de ordine, reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului, și, nu în ultimul rând, cetățenii acestui județ, care au dat dovadă de responsabilitate”, a spus George Niculescu.

Curând, vom lăsa această perioadă și ne vom întoarce la viețile noastre normale

Prefectul Constanței nu uită să ofere încredere și să responsabilizeze cetățenii județului, deoarece se apropie momentul în care „ne vom întoarce la viețile noastre normale”. „În continuare ne aflăm în mijlocul zilelor de sărbătoare. Aerul festiv a fost înlocuit, în mare parte, de o atmosferă apăsătoare, plină de griji, imprevizibilă. Dar să nu uităm că trebuie să ne păstrăm încrederea, să luptăm, împreună, cu responsabilitate, împotriva acestui virus. Curând, vom lăsa în urmă această perioadă și ne vom întoarce la viețile noastre normale. Abia aștept, la fel și voi, dar pentru a ne bucura de această libertate, trebuie să mai avem puțină răbdare. Fiți responsabili, aveți grijă de cei dragi și rămâneți optimiști!”, a mai spus George Niculescu.

George Niculescu

Constanța rămâne cu o rată de vindecare aproape triplă față de media pe țară

Constanța înregistrează una dintre cele mai mari rate de vindecare din țară, chiar dacă în jur de 1.000 de români repatriați din Italia, au ajuns la malul mării de la începutul stării de urgență. Dacă în noaptea Învierii, constănțenii primeau și vești bune din partea autorităților, și anume, că peste 100 de persoane s-au vindecat la Constanța de COVID-19, dintr-un total de 181, iată că statisticile rămân în favoarea județului Constanța, care păstrează o rată de vindecare de aproximativ 58%. Potrivit cifrelor oficiale din 21 aprilie, ora 13:00, la Constanța erau 198 de cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2 și 117 de cazuri vindecate. La nivelul întregii țări, media cazurilor vindecate nu depăsește procentul de 22%.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
huooo pesede,partidul hotilor!sa ajungeti in spitalele din romanika!
1
0
pnl!!!!coruptia ucide!!!!
4
2
situatia asta va dura cel putin un an,pana ne obisnuim sa cerem voie sa iesim din case,sa trecem strada..nu glumesc,...ziarele incearca doar sa traga de timp,anul scolar e mort,turismul adio,economia cu viteza in jos,religia-cu masca pe figura,...lasati circul,...ganditi-va cum scapam...
7
4
Ne-ntalnim la casa albastra!
3
2
Cifre FALSE de parca ar fi PSD, de fapt e aceasi salata. S-au externat din Infectioase multi pacienti pana sa aiba amandoua testele negative - cu unul negativ si al doilea o sa ti-l facem..... Personalul medical moare de COVID pe capete - deja 2 doctori, o asistenta si o infirmiera - iar voi relatati de doar 2 cazuri de IMBOLNAVIRI la personal in tot judetul?????
6
2
Nu te mai lauda ba, milogule, slugoiule, ca tu nu ai niciun merit. Dimpotriva, ai adus virusul in spital, oras prin infractorii care i-ai cazat in judet.Meritul e al formidabililor medici si 15 % al Primariei cu Fagadau care le-a asigurat tot ce le-a trebuit.
11
3
Taci bre din gura macar. Cacanarule. Ce merit ai tu in afara ca ai adus mii de virusati pe litoral si ai creat focare de infectie. Toti cei pe care i ai nominalizat s au luptat sa stinga focarele tale. Asta i meritul tau
11
0
Se auzea in tirg canele de stiri ca vasnicul meneger ii pe topogan.Cind cind va veni ceasul sa ne lase sluga PSD GRASA CATALIN ciiind.
3
4
Ne bucuram sa citim asemenea informatii. Cred ca ne duelam cu Timisoara care afirma acelasi lucru.
4
2
Titlul spune cea mai mare rata de vindecare din tara, articolul printre cele mai mari rate... Tare! Jurnalism studiat la facultatea de breaking news!
12
0
Bai,jegule,atunci de ce ne obligi sa purtam botnita,rahat uman ce esti ?! Sa poarte ma-ta botnita si tu,cu tot neamul tau de kktzi borati ! Vedea-te-as cu pomana de 40 de zile facuta !
6
11
ura!ura! aplauze furtunoase. Si tu ce rol ai avea aici de te bagi ca musca-n curu calului?
18
0
Lasati-ne sa muncim ! Ne ajunge cu virusu lu peste, vrem la munca ca murim de foame pana una alta! Dati drumu la economie si lasati prostiile cu statu acasa
21
1
Cinste celor de la spitalul de boli infectioase Consranta, sunt cei mai buni. Respect.
20
10
georgica nu o m ai da de gard ...esti un jeg
25
3
incerci sa dregi busuiocul. Esti un jegos care a adus virusul in Mamaia.
36
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272