REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

CEA MAI TARE IMAGINE DE LA NEVERSEA! Trebuie să o vedeţi pe această bunicuţă! VIDEO

CEA MAI TARE IMAGINE DE LA NEVERSEA! Trebuie să o vedeţi pe această bunicuţă! VIDEO

Replica API 8 iulie 2017 | 01:39 542

A doua seară a festivalului Neversea, organizat la Constanţa, pe plaja Modern, aduce nu doar critici, 4 apeluri la 112 ori nervi întinşi pentru că şeful OPC a fost împiedicat să controleze terasele din zonă! Festivalul aduce pe scenă o sumedenie de artişti în vogă, iar între festivalieri… surpriză!

O bunicuţă s-a declarat fan al Deliei, motiv pentru care a sosit pe plajă, alături de marea de tineri dornici de distracţie şi muzică. Bătrâna a declarat, pentru reporterii Replica de Constanţa, că este fan Delia şi a venit special când aceasta a urcat pe scenă, să o vadă!

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baba din fotografie era la rand la ajutoare si voi vreti sa ne trageti pe cosor ca era la spectacol...Spectacolul pwlli mele !.
2
0
Voi cronicari de doi bani. Cu ce va deranjat acea doamna in varsta nu inteleg?Rusine sa va fie la unii.Omul nu are voie sa se uite la un spectacol in aer liber? Rusine,Rusine,Rusine. A trebui sa va cereti scuze.Acelei doamne mai in varsta .
6
2
In faptul ca o batrana a venit la spectacol,nu vad ceva gresit.In Germania ,,tinereii,,de la 70 in sus sunt mai vii si pusi pe distractie decat eu la 43 de ani.Inima daca ramane tanara,esti plin de viata si la 90 de ani.Problema reala la noi e ca guvernele noastre ne-au luat bucuria de a trai.Sunt tot felul de maimutoi si de ,,gica-contra,,care mananca din portofelul bunicilor si-al parintilor si sunt ,,studenti,,si fac glume de autobaza pe seama batraneilor simpatici...un om cu bun-simt ar vedea un exemplu de la bunicuta simpatica din poza.,,studentii,,la munca fratilor!
6
0
De corvete ,yoghini,,boschetari ,e plina plaja. Baba viseaza poate o violeaza vreun yoghin.
7
6
sunt 3 generatii in foto dupa fizionomie- batrana,fiica ei,o nepoata si-un nepot
7
1
baba ca baba,dar cum sta aia langa ea ,e nepoatasa cred dupa figura,e plictisita rau.e ceva dubios cu ele .spioance sau ceva ...ori sunt cumva calatoare in timp si au aterizat la concert.par de la revolutia franceza,parerea mea. baba acopera urechea ptr ca e muzica prea tare,iar aleia ii vine sa planga parca...sa se sesizeze antena 3,sa faca lumina in cazul asta.
6
2
Interesant cum stau Mimozele alea cu foi A4 pe care este printat mesajul "Romania is under your control" si cu steagul comunitatii gay & lesby... Deci in concluzie viitorul este promitator...cu astfel de specimene.
10
5
steagul poponarilor si pancarte cu romania is under your control? hmmmm.........
12
2
Never praf ,never gunoi.. NEVER LADA DE GUNOI !
12
3
Normal ,babet fan Delia.La ce limbaj foloseste Delia in melodii adecvat pentru varsta a treia.. ..ramai cu bine,ramai cu ma-ta ...sunt beata mama ....Sincer poza nu este reprezentativa pentru un EVENTIMENT INTERNATIONAL,nici amuzanta ,e de plans nu e de ras.
11
4
Rugam retarzii din foto 2 sa se duca spre est pana le trece apa peste urechi si sa stea acolo cel putin 1 ora. Promitem ca ii recuperam si ingropam solemn. Atitudine de copii idiotic si in mesaj genial, sa va aduceti aminte de asta cand o sa plangeti cu stuletu-n chek prin sicilia la capsune va-n limba de simpatici.
16
7
Aaaaaah! Are delia fani de viitor la fel ca votantii din teleorman ai lui dragnea!Canta asa frumos delia incat,fana,isi astupa urechile si cu basmaua si cu mana!
11
4
bravo mamaie da' nu inteleg ce a cautat Delia la un festival placut urechilor
21
2
Staful deliei e in pana de idei de ceva vreme ,deja!Aceeasi vestimentatie de scena - ceva care aduce cu o corcitura de indian cu bucile la aer La sfatul lui brenciu are trupa live dar degeaba e muzica live, nu are ea voce.Si se face ca lasa si publicul sa cante dar de fapt ea evita sa nu i se auda vocea penibila
13
2
Chiar avea bratara ptr cele 3 zile
9
3
... acefalele alea cu hartiile in sus pe care scrie ca Romania este sub controlul vostru...
16
5
Si ce vedem noi,aici! La festivalul libertatii au aparut cele cu steagul Lgbt!
13
4
Versuri delia : da,mamaie,sunt beata ; si tu ai fost la fel
18
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272