REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ceartă pe un loc de parcare în Tomis Plus

Ceartă pe un loc de parcare în Tomis Plus

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 2583

Certurile între vecini, cu privire la locurile de parcare, nu mai reprezintă o noutate la nivelul judeţului Constanţa. De cele mai multe ori, oamenii intră în conflict din pricina faptului că un autoturism apare pe locul de parcare al unui alt cetăţean. Precizăm că este vorba despre locurile de parcare care nu sunt plătite, dar și de cele private (ale blocurilor noi) iar unii constănţeni şi le însuşesc. Acesta este şi cazul a două constănţence care sunt revoltate de acest fapt!

Problema locurilor de parcare din Constanţa este... veşnică. Un constănțean care locuiește în cartierul Tomis Plus a constatat cu stupoare atunci când a ajuns acasă că locul de parcare pe care îl deținea era ocupat de un alt bărbat, băut, cu care a și interacționat. Bărbatul a vrut să facă un apel către ceilalți șoferi, prin postarea făcută, să fie atenți la astfel de persoane. „Învățătura de minte! O să încerc să fiu scurt. În atenția celor care au locuri plătite, proprietate privată! În această seară acest individ a parcat pe un astfel de loc. Am încercat să discut calm cu el, era prea beat ca să mă înțeleg cu el. (…) Deci, feriți-vă de astfel de “boi” cu plăcute care să arate că sunt locuri de parcare private. Prestez asta poate vede si vecinul de la bloc A3 de la parter, cel la care a venit “boul” în vizită” a spus un constănțean.

Totodată, constănțenii care dețin locuri de parcare în municipiu sunt așteptați pentru a-și plăti locul pentru a evita posibilele evenimente neplăcute. Astfel, neachitarea taxei până la 31 martie 2020 conduce la anularea rezervării, dacă sunt depuse cereri pentru parcarea respectivă.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa suga pula toti si toate care considera ca e locul lor de parcare atat timp cat nu platesc pentru el, muistilor si muistelor nu platiti nu e locul vostru, clar?
6
1
Cand iti cumperi apartament trebuie sa te gandesti in primul rand unde iti vei parca 1,2,3 masini personale. Majoritatea nu fac asa dar se plang ca nu au unde sa parcheze. Sau daca iti cumperi masina asigura te ca ai unde sa o parchezi! Dar lumea e plina de prosti. Si afara daca mergi exista trasate cu albastru parcare pt rezidenti. Daca vine cocalarul care nu locuieste acolo i se ridica conserva! Si nu comenteaza! Plateste amenda, altfel i se confisca conserva! Dar la noi nu se poate! Dc? Pt calegile sunt facute de catre amatori si apoi se contesta la CCR si se anuleaza.
7
1
Cartier de rahat, prist sa fii sa stai in camp mai ales la bloc!
5
0
Toti taranii de Tulcea s-au mutat in tomis pls
21
2
Eu cred ca ar trebui prima oara sa fie sanctionat dezvoltatorul din Tomis plus pentru ca a construit un bloc cu 4 etaje cu doar 5 locuri de parcare. Iar dupa aia sa fie obligat sa remedieze aceasta situatie. Adica sa construiasca in apropiere o parcare pentru a compensa lipsa locurilor de parcare. Aceasta situatie este posibilia doar datorita voua, mancatori de rahat si spagari din primarie, ca le-ati permis sa faca ce vor ei. Sa va fie rusine. Voi v-ati bagat banii in buzunare iar noi nu stim pe unde sa ne lasam masinile.
20
0
dam bani pe locuri de parcare. Insistati degeaba.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272