REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cei doi tineri care au murit în teribilul accident de pe DN 2A urmau să se căsătorească

Cei doi tineri care au murit în teribilul accident de pe DN 2A urmau să se căsătorească

Replica API 13 noiembrie 2017 | 08:41 393

Cei doi tineri care au murit pe DN 2A, între Ovidiu şi Kogălniceanu, Octaviana Ardelean şi Alexandru Caracaş, trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se logodiseră în luna august şi urmau să se căsătorească. Au murit prea devreme, ea la 25 de ani, iar el – la 27, după ce o dubiţă de marfă a intrat pe contrasens şi a izbit frontal maşina în care cei doi tineri se aflau.

Totul s-a petrecut ieri, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, în jurul orei 14:30, când o autoutilitară, condusă de Vasile Piștale, care circula pe DN2A, dinspre Constanța către Mihail Kogălniceanu, în afara orașului Ovidiu, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe contrasens. În urma impactului a murit şi şoferul dubiţei.

Pe contul de Facebook al tinerei au curs mesajele de condoleanţe din partea prietenilor!

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar ce trebuie sa scrii aici???
0
0
Se spune ca machedonul de pe duba era baut,asa conducea mereu.Nest,sa stii ca daca esti baiat harnic dar si destept poti castiga bani si langa familie.Daca nu ,langa femeia ta pot sta altii,tu scoate la morcovii in ,,afara",ca de ,tu esti destept si lacom de bani.
2
0
Ma intorceam de la targul de legume,mergeam la cam 5-6 metri de masina din fata,iar un erou de sofer de duba se baga in depasirea noastra desi venea masina de pe celalalt sens.sa bagat cu japca in fata mea,fortandu-ma sa franez brusc si sa iau dreapta de volan.eu am inebunit de draci,l-am ajuns din urma,si cand eram in drept cu el i-am aruncat cu o gutuie direct in mecla.la sensul giratoriu cu varianta constantei a tras langa mine si coboara din duba pus pe scandal.dupa injuraturile de rigoare,i-am aplicat un spray cu piper in mecla,si am plecat.2 ore nu sa mai grabit nicaieri
3
0
Vai de ei ,sa le dea dumnezeu sanatate xD.
4
3
legea zice ca dupa 2-3 ore de condus sa dormi. cum mergi tu 2000km si te mai si lauzi? incalci legea?
3
1
Bai nesimtitule care esti..sunt sofer pe duba de 7 metri..international..de 3 ani de zile..am permis de la 19 ani..am 26 acuma..am vazut mai multe accidente cu tirul si masini mici decattu par pubian sa nu vorbesc urat ca sunt educat..stii tu ce inseamna sa conduci 2000 km fara sa dormi prin toate conditile posibile cu incarcatura mare ..substante periculoase..sa ti fie rusine ma..sa stai tu ca mine plecat de langa familie cu lunile si mai vorbim incepatorule..astia ca voi ce stau in casa si isi plang de mila..la munca nu la stat si acuzat.
1
8
Drumurile sunt proaste,lucru stiut deja. Accidentele nu sunt intotdeauna ce fiind urmari ale vitezei ,ci ni preponderenta din cauza drumurilor prost facute.Avem axemple de la altii,de ce nu facem ceva la fel ? Pai pentru ca la altii,hotia se veddee! Putem si noi dar ne se vrea! Avem someri superinteligenti,acceptam ceva din afara in locul a ce ar fi al nostrum?! Sa va fie rusine de sangele varsat pentru tara de care va bateti joc! Nu e PSD,nu e PNL, e tara care-sa-si aleaga liderii de cacat Asigurarile ,firmelealea obligatori cu responsabilitati mici. Ma pis pa ele de asigurari ,sunt ca taxa
4
0
cum poti sa ai asemenea comentarii cand doi oameni au murit ??? nu pot sa inteleg atata cretinitate si ura de rasa
26
5
sau omorat makidonii intre ei pentru avere a intrat pistale in ei ca sa nu mai faca afaceri sau saturat de avere!
7
38
Soferii de pe dube sunt niste mucosi impertinenti care se cred stapanii soselelor!!!
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102