REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
14.8° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, acuzați de omorul din Padina, cer să iasă din arestul preventiv

Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, acuzați de omorul din Padina, cer să iasă din arestul preventiv

Mariana MURAT 19 februarie 2024 | 12:49 1470

Noi informații în cazul crimei de la Padina! Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, tineri care sunt acuzați că au omorât cu cuțitele un bărbat în vârsta de 41 de ani, la o petrecere din Padina, județul Dâmbovița, cer să iasă din arestul preventiv. Solicitarea lor va fi judecată în cursul zilei de azi.

Cei trei fii ai vrajitoarei Sidonia, acuzati de omorul din Padina, cer sa iasa din arestul preventiv

Amintim că, la începutul lunii februarie 2024, trei indivizi se află în arest preventiv, după crimă care a avut loc la un hotel din Dâmbovița, la o petrecere la care au participat inițial și cântăreți, cum ar fi Alex Velea, Tinu Vidaicu sau alte nume mai din rândul artiștilor români. Potrivit oamenilor legii, cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, pe numele lor Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin, susțin că și-au lovit victima, pe nume Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, aflându-se în legitimă apărare.

Aceștia au precizat în fața autorităților că au recurs la gesturi violente după ce bărbatul l-ar fi atacat pe unul dintre frați. Mai mult decât atât, în cursul săptămânii trecute, fiii vrăjitoarei Sidonia au depus plângere pentru tentativă de omor față de victima decedată și față de alți trei apropiați ai bărbatului pe care l-au ucis, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pregatiti matritza de sapun, anul asta avem supra-productie!
4
0
Corbii, stancutele trebuiesc stârpite din pripă , gen, chiar și cei de 2-3 anișori,aninati sub pod la Agigea , g***i mai mari, tăiate mâinile de la coate. .
6
0
pentru toate zburatoarele tuciurii, . . . . . . . . sapuunnn !!!
8
0
Ascundeti-i sa nu-i mai vedem niciodata. Eventual puteti sa-i trimiteti la rusi, au nevoie de ei la munca in Siberia.
9
0
Cum sa fie legitima aparare mai nenorocitzilor cand este filmarea cu victima care fugea din local si voi alergatzi dupa el sa-i luatzi gatul,daca pentru voi legitima aparare inseamna ca in caz ca ti-a dat unu un pumn si a fugit tu trebuie sa fugi dupa el sa-l omori,sa shtitzi ca legea nu spune acelasi lucru cand vine vorba despre legitima aparare,cam s***a vrajeala asta, mergetzi la mamica voastra sa va invetze aia alta minciuna mai credibila caci este meseriasha in vrajeli,adica minciuni pentru prostovani.
14
0
Sa iasă peste 30 ani..fiecare...asa trebuie condamnați infecțiile astea umane
15
0
Ptr dosarele clasate, cine ar trebui sa raspunda?? Judecatorii sau procurorii??? Dar conlocuitorii fac legea in romanica....
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407