REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cel mai dubios loc în care Mihai și Elwira Petre au făcut amor

Cel mai dubios loc în care Mihai și Elwira Petre au făcut amor

A.F. 8 aprilie 2024 | 00:00 261

Mihai și Elwira Petre, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, și-au supus relația unui test suprem. Cei doi dansatori au acceptat să dezvăluie intimități din viața lor sexuală, astfel că nu s-au sfiit să spună locul public în care au făcut amor.

Cel mai dubios loc in care Mihai si Elwira Petre au facut amorElwira și Mihai Petre, foto: social media

Pe Mihai și Elwira i-a unit dragostea pentru dans, iar din anul 2008 au devenit o familie. Au împreună două fetițe minunate și o carieră de succes în meseria care i-a consacrat. Cei doi sunt o echipă nu doar pe scenă, ci și acasă. Și cu toate că mai mereu le-a plăcut să nu expună publicului mai mult decât au considerat necesar ca acesta să cunoască, iată că a venit un moment mult așteptat: dezvăluirea celui mai neașteptat loc în care s-au iubit.

Mihai și Elwira Petre răspund celor mai intime întrebări

Prezenți în cadrul emisiunii online  „Love is Fear” de pe pagina de Facebook „A List Magazine”, Mihai și Elwira au fost provocați să răspundă unei întrebări incomode: Cel mai ciudat loc în care au făcut amor.

Coregraful nu a stat mult pe gânduri și a venit cu următoarea destăinuire: „Eram undeva în natură și erau foarte mulți țânțari, iar partea inferioară a corpului meu, picioarele, au avut de suferit grav. Nu sunt masochist, dar înțepăturile le-am simțit ulterior. Pe spate nu aveam nimic, eram protejat de haine, dar gata, nu povestesc mai mult”, a precizat Mihai Petre în legătură cu acest subiect.

Se iubesc în ritm de dans?

După o relație de iubire care s-a întins pe durata a 18 ani de zile, pentru Mihai și Elwira Petre dansul nu-și mai face de mult timp loc în dormitor:

„Sexul este ca un dans, poate cel mai frumos dans. Nu facem dragoste pe muzică, dar mie îmi place să se înțeleagă muzica și dansul din mișcările mele. Nu îmi place să urmez ritmul vreunei melodii, ci să-l creez eu. Pentru noi, dansul nu mai este parte din preludiu pentru că a devenit prea profesional, dar nici jucării sexuale nu folosim”, a ținut să precizeze Mihai Petre referitor la acest subiect, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212