REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

CEL MAI SINCER CONSTĂNȚEAN PRINS DROGAT în PARC: ”Ăăă, cuțitul l-am avut astăzi asupra mea din greșeală...” VIDEO

CEL MAI SINCER CONSTĂNȚEAN PRINS DROGAT în PARC: ”Ăăă, cuțitul l-am avut astăzi asupra mea din greșeală...” VIDEO

Replica API 2 octombrie 2018 | 00:20 639

Depistat de polițiștii locali

Depistat de polițiștii locali

Cunoscutul clip de pe youtube, intitulat ”cel mai sincer moldovean” ar putea fi detronat de declarația unui constănțean, prins euforic într-un parc din Constanța. Acesta a încercat să fie cât mai sincer, să aprofundeze puțin și legile, însă starea în care se afla nu prea i-a permis să fie coerent. Din păcate, trecând peste partea hilară, fenomenul din care face parte este unul îngrijorător! În cauză se efectuează cercetări.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, care se ocupau cu siguranța publică în zona CET, în dimineața de marți, 2 octombrie, au sesizat faptul că un tânăr, în vârstă de 25 de ani era într-o stare vădită de agitație și adresa cuvinte triviale în public spre indignarea persoanelor ce erau prezente în parcul Viitorului de pe strada Caraiman din municipiul Constanța. Ținând cont de faptul că persoana în cauză era într-o stare euforică s-a procedat la legitimarea acestuia și efectuarea unui control corporal sumar, ocazie cu care asupra acestuia au fost gasite 8 plicuri transparente, din plastic, conținând o substanță vegetală de culoare verde, susceptibilă a fi substanță cu efect psihoactiv și un cuțit de culoare neagră din material metalic, având dimensiunea totală de 20, 5 cm în poziția deschis, lungimea lamei 9cm, iar lățimea de 2 cm.

Declarație HALUCINANTĂ: Ăăă, cuțitul l-am avut astăzi asupra mea din greșeală, pe care-l țin în fiecare zi… la muncă, împreună cu caserola și alte elemente

Întrebat de către polițiști ce are acolo, el a început să turuie: ”Spun exact ce e? În pliculețele cu etnobotanice care s-au făcut cu legea nouă în vigoare și cu Parlamentul… Da, le-am cumpărat și eu la rândul meu de la alți băieți din Viile Noi, din cartier, pe care-i cunosc de o grămadă de perioadă, care se ocupă cu deținerea sau punerea în vânzare a substanțelor. Ăăă, cuțitul l-am avut astăzi asupra mea din greșeală, pe care-l țin în fiecare zi… la muncă, împreună cu caserola și alte elemente. Am 2, 4, 6, 8… 8 pliculețe pline și 3 goale. Nu, nu am vândut nici o fărâmă de substanță. Le consumam, da. Nu pe toate o dată. Am dat pe ele 120 de lei, pe 12 pliculețe”, a declarat tânărul. În speță s-au întocmit actele premergătoare în vederea înaintării dosarului de cercetare penală către BCCO Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dute si date la el sluga te bate ala de te pisi p3 tine si inca 337272 ca tine slugilorrr
0
1
Persoana din clip edi vile noi fost dealer de droguri sifon diicot mesaj pt edi pupincuristu nu ne speriam de cutite avem si noi ne ai bagat si o sa iti primesti rasplata un mic sfat dai fuga la buticu din colt fa te la cur si pe piept ca suntem afara te pup si abia astept sa ne vedem
3
0
da ce ai facut edy,tot sifon,tot sifon?Ai dat la garda si dupaia teai dus sj ai cumparat futute,n gura
3
0
DA SI ACU CE CE MAI ASTEPTATI DECALOTATI OMUL LA PENIS SI DATI DRUMUL.
2
0
ce captura, astia comunitari sunt mai tari ca bcco.... doar masinile parcate in statiile transp. in comun nu le vad, nici pe cele parcate in tripla pe trotuare, intre ICIL si Trocadero nu au voie sa vada, aia sunt deasupra legii...
3
4
In Techirghiol vis a vis de Liceul Emil Racovita, langa Casa de Cultura se vand etnibotanuce. Vanzatori fratii Draghici cu acolitii sai4
6
0
In Constanta se vand droguri de tot felu dar cel mai mult se vand ETNOBOTANICE . Nu este cartier in care sa nu se vanda droguri . Vreau sa spun ca sunt zeci de vanzatori . Grav este ca sunt foarte multi tineri care au cazut in capcana acestor traficanti . Chiar este dramatic ce se intampla . Pe zi ce trece , creste numarul celor care se drogheaza . Daca autoritatile nu fac front comun , se va ajunge ca in fiecare famile sa fie cate un consumator de droguri . Pare paranoia ce spun dar asa se va ajunge .
7
2
militienii nu stiu cine distribuie droguri,cantitatile,preturile si locurile,sunteti naivi.vin foarte multi bani foarte repede.
3
0
Ce bine arata blonda de la birou !
1
0
Pedepsele pentru fabricarea, distribuirea si detinerea in vederea vanzarii de droguri trebuiesc MARITE !!!
5
2
Nu l baga in seama pt ca e coruptie mare la nivel de politie si procuratura
10
0
Nu te-ai saturat fratioare sa scrii la toate articolele cu droguri aceeasi chestie...chiar esti asa prost? Nu ai inteles inca ca nu te baga nimeni in seama???
5
6
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Chivu Razvan zis Chivake , Raducanu Razvan , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , tiganii de pe strada Sirenei , strada Albatros si multi altii!!!
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272