REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cele 3 mari surse de infectare cu COVID-19: Statistica făcută de un medic

Cele 3 mari surse de infectare cu COVID-19: Statistica făcută de un medic

Replica API 9 noiembrie 2020 | 09:28 6721

Principalele surse de infectare cu coronavirus sunt transportul în comun, petrecerile, mai ales ale adolescenților, și fabricile în care nu se respectă măsurile de protecție. Este concluzia medicului Cristian Oancea, managerul spitalului Victor Babeș din Timișoara, scrie digi24.ro

„În primul rând transportul în comun. În al doilea rând, petrecerile private, mai ales ale adolescenților, care le transmit pe linie familială părinților și bunicilor. În al treilea rând, oamenii nu respectă regulile, mai ales purtarea corectă a măștilor, în special cei care lucrează în fabrici.

Ignorarea acestor măsuri, în special în ultima perioadă, de către adolescenți, care au transmis acest virus în mediul familial, cei mai afectați fiind vârstnicii. Aceste 3 mari categorii le-am depistat din anamneza cu pacienții”, a spus Oancea.

„Am avut, cel puțin la noi în zonă, multe petreceri, cu reguli care nu se respectau, și aici autoritățile locale și-au făcut datoria. Cred că ignorarea acestor măsuri și iresponsabilitatea în special a adolescenților ne duc în punctul în care suntem. Cert este că în curând, dacă nu vom fi solidari și dacă nu vom fi responsabili, o să ajungem să tratăm oamenii în ambulanță, pentru că nu mai avem unde să-i punem”, a adăugat el.

Medicul spune că, după intrarea în vigoare a noilor restricții, în această noapte, speră ca în 2 săptămâni numărul cazurilor de COVID-19 să ajungă la un platou și apoi să înceapă să scadă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
case de pareuri si jocuri de noroc, asta i industria tarii! aici se formeaza viitorul asa ca la mai mare!
1
0
tigani cu Covid stau la Cora deasupra clientilor si ii scuipa
0
0
In baruri si cluburi sunt si lupi singuratici cu bani 40,50,60 ani.
0
0
Ce fac fetele tot pe camera tot cu botnita
2
0
sunt necesare barurile si cluburile? aici se destrabaleaza tineretul si unii adolescent!
5
0
de imbolnavire este lipsa regulilor clare,logice,coerente ce ar tb explicate populatiei.Testarea masiva,gratuita,neconditionata e punctul de plecare in lupta cu acest virus.Drama e ca tot felul de incompetenti au ajuns prin parghii politice in posturi cheie de decizie,iar rezultatele se vad....,puneti un ospatar director de spital si vedeti ce rezultate se obtin..ca un exemplu real,asta-i Romania
5
1
Nu mai mancati.... Sursa principala de imbonlavire este la locul de munca...testare masiva ..asta e singura solutie.
1
9
amanta necesita sa port masca?.
9
1
doctor 08:54....adolescentii mai destepti decat unii dintre noi se imunizeaza natural si imprastie virusul adultilor din familie! Pace.
8
3
jegosii inchid pietele,cinemaurile,sali de jocuri care nu aveau nicio treaba cu raspandirea dar lasa mall-urile hypermarketurile, focare sant in spitale azile,sanatorii,transporturi
11
6
Lumea pute de ratati ca tine. Mars in sula cu satelitu. Bune ca adolescentii nu sunt scelerati ca tine
7
8
Stati acasa , vreau sa-mi indeplinesc un vis....sa ma plimb singur cu autobuzul , toata ziua !
20
1
este opinia lui ca acestea ar fi. Dar mancatul la aceeasi masa mai mult de 1 persoana?
9
3
Asta de jos.Pute lumea de specialisti ca tine.Ti-ai dracu,de prosti ! Iesiti ca paduchii in frunte.Dupa ce ca sunteti idioti mai iesiti si in evidenta.
23
6
se imunizeaza natural si nu vor mai fi obligati sa faca mizeriile de vaccinuri anticovid19. Adolescentii sunt mai destepti decat toti doctorii astia cu diplome false sau nemeritate. Am zis doctori nu medici. Cel cu organismul mai puternic sa traiasca. Restul...sa si caleasca organismul.
11
28
D-le dr.Oancea daca am dobandi din nastere macar 25% din disciplina japonezilor, ministrul Tataru ar fi somer. La noi Legea Junglei e inca valabila si in sec XXI. Cel mai puternic supravietuieste.
33
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614