REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cele mai bizare apariții de la MET Gala 2019

Cele mai bizare apariții de la MET Gala 2019

Replica API 8 mai 2019 | 00:00 414

Ezra Miller

MET Gala 2019, eveniment caritabil anual dedicat Costume Institute al Metropolitan Museum of Art din New York, a avut loc luni, 6 mai, iar crema vedetelor internaționale a acaparat atenția devoratorilor de monden și de fashion. Ținutele pot fi încadrate în multe categorii: banale, colorate, extravagante, transparente, ingenioase, dar și… bizare. Iată-le pe acelea care te fac să exclami, cu siguranță, “wow”.

Tema MET Gala 2019 a fost „Camp: Notes on Fashion”, după expoziţia îngrijită de Andrew Bolton, care va fi deschisă pe 9 mai. Un omagiu adus eseului scriitoarei şi fotografei Susan Sontag. „O sensibilitate care se risipeşte mai degrabă în articiu, stilizare, teatralizare, ironie, veselie şi exagerare decât în conţinut”, este definiţia dată de Sontag. Și iată ce au înțeles vedetele din acest “dress-code”.

Cântăreaţa R&B Cardi B a avut nevoie de opt oameni care să o susţină în parcursul ei, iar familia Kardashian a acaparat covorul roz. Kim (în latex maro), Kendall Jenner (cu pene portocalii) şi Kylie (o rochie mov cu un şarpe boa) au ajuns în capătul treptelor, alături de mama Kris Jenner şi de rapperul Kanye West, au făcut o întoarcere, au coborât, pentru ca imediat să urce din nou ca familie.

Cardi B

Frank Ocean a purtat un poncho Prada, Katy Perry a etalat un candelabru, o rochie plină de becuri, actorul Ezra Miller ne-a hipnotizat cu un machiaj ingenios, psihedelic, Janelle Monae a ales să poarte patru pălării în acelaşi timp, în timp ce actorul Michael Urie a optat pentru tutu combinat cu un costum bărbătesc.

Hamish Bowles

Janelle Monae

Katy Perry

MET gala, eveniment caritabil anual dedicat Costume Institute al Metropolitan Museum of Art din New York Gala, are loc în prima zi de luni din luna mai, la Metropolitan Museum of Art. Este unul dintre cele mai importante evenimente de modă la nivel mondial. Invitaţii poartă costume în funcţie de tema aleasă pentru fiecare ediţie. Jurnalista Anna Wintour, care a iniţiat evenimentul caritabil în 1995, l-a prezidat anul acesta împreună cu Serena Williams, Lady Gaga, Harry Styles şi Alessandro Michele, de la Gucci, care este sponsor.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O imaginatie debordanta ! Un adevarat spectacol !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272