REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cele mai ciudate cadouri pe care vedetele și le-au făcut între ele. Cap de listă: Ryan Reynolds

Cele mai ciudate cadouri pe care vedetele și le-au făcut între ele. Cap de listă: Ryan Reynolds

Valentina CAMARA 6 decembrie 2022 | 00:00 336

Decembrie este luna cadourilor, dar starurile din afară au furat demult startul. De-a lungul carierei lor petrecute în lumina reflectoarelor, vedetele de peste Ocean ne-au convins de un singur lucru. Atunci când vine vorba de cadouri, nu stau cel mai bine la acest capitol.

 Ryan Reynolds

La începutul lunii noiembrie, Drake l-a surprins pe bunul lui prieten cu un cadou deosebit. Mai exact, cu câteva toalete de lux, fix de ziua lui. DJ Khaled nu s-a putut abține și le-a povestit fanilor despre cât de minunate sunt respective toalete. „Nu sunt deloc unele obișnuite. Fratele meu, Drake, a cumpărat pentru mine și pentru întreaga familie patru vase de toaletă. Se numesc Toto. Nu glumesc deloc, chiar îmi doream unele pentru întreaga casă.”

Ed Sheeran i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Ed Sheeran pare că și-a făcut un obicei din a-i surprinde pe cei dragi. Artistul oferă același tip de cadou oamenilor la care ține și se asigură că nu o să-l uite niciodată. Sam Smith poate confirma asta. Artistul a primit din partea lui Sheeran a statuie un pic diferită și recunoaște că nu se aștepta la asta.

Totul a început în momentul în care Sam a mers la studioul lui Ed Sheeran și a văzut acel model de statuie. Smith a glumit cu faptul că ar vrea și el una, dar se pare că Sheeran a luat lucrurile foarte în serios.

O, Doamne! Este nebunesc! La început, am crezut că este o glumă. Este o statuie în formă de penis, înaltă de 190 de centimetri. Este din marmură și am impresia că cântărește 2 tone. Abia am reușit să o duc în casă. Vreau să o transform într-o fântână. Cred că îmi va fi destul de greu. Da, se pare că Ed Sheeran obișnuiește să ofere oamenilor astfel de statui. Nu am fost eu primul care a primit așa ceva. Elton John a fost.”, a povestit Sam Smith în cadrul emisiunii lui Kelly Clarkson.

Dacă nu știai ce cadouri să cumperi…

Și dacă tot a venit vorba de Elton John, în 2019, artistul a primit un cadou de la Eminem. Rapperul l-a surprins tot cu două inele într-o formă indecentă. Partea bună este că sunt încrustate cu diamante. Totul a fost foarte bine gândit de către Eminem, pentru că fix atunci Elton se căsătorise cu David Furnish. „A fost un cadou perfect. Inelele stau la loc de cinste, ca niște adevărate coroane. Sunt în cutia lor, pe o pernă de satin. Este foarte frumos să le privești”, a spus Elton John.

Dar ei nu sunt singurii. Și alte vedete se înscriu cu succes pe lista celor care se pricep de minune la făcut cadouri. La începutul anilor 2000, pe vremea când formau un cuplu, Angelina Jolie și Billy Bob Thorton și-a făcut cadou coliere. Nimic neobișnuit până aici, dar pandantivele lor conțineau sângele celor doi. Katy Perry l-a surprins pe fostul ei soț, Russell Brand cu o călătorie în spațiu care a costat 200.000 de dolari.

Samuel L. Jackson nu s-a lăsat nici el m-am prejos. Actorul l-a surprins pe bunul lui prieten, Ryan Reynolds cu 10.000 de albine, un stup și un abonament pe viață la American Beekeepers Journal, potrivit zutv.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108