REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.1° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Cele mai mari ferme de porci din Constanța, scoase la licitație din cauza datoriilor

Cele mai mari ferme de porci din Constanța, scoase la licitație din cauza datoriilor

Andreea CONDURACHE 14 septembrie 2023 | 00:00 4348

Mai multe bunuri ale celor mai mari ferme de porci din Constanța, aflate în faliment, pe fondul pierderilor și datoriilor, au fost scoase la vânzare. Vorbim despre societățile Belsuintest SRL, care administra o fermă în localitatea Movila Verde, și Crinsuin SA, care administra o fermă în Pecineaga.

Cele mai mari ferme de porci din Constanta, scoase la licitatie din cauza datoriilor

Lichidatorii judiciari ale celor mai mari ferme de porci din Constanța, firme aflate în faliment, organizează mai multe proceduri de licitație în vederea vânzării unor bunuri mobile și imobile. Vorbim despre bunurile deținute de Belsuintest SRL și Crinsuin SA. Astfel, lichidatorul judiciar al societății Belsuintest SRL anunță organizarea mai multor proceduri de licitație publică cu strigare în vederea vânzării mai multor active. În cursul zilelor de 15 și 22 septembrie a.c. se va încerca vânzarea Complexului de suine din Movila Verde, la prețul de 3.223.905 de euro, dar și abatorul din Pecineaga, la prețul de 2.938.166 de euro. În caz de neadjudecare se vor relua procedurile și în cursul zilelor de 29 septembrie, 6, 13 și 20 octombrie a.c..

Cele mai mari ferme de porci din Constanta, scoase la licitatie din cauza datoriilor

Tot în cursul zilelor de 15 și 22 septembrie a.c. se va încerca vânzarea unor bunurile ale societății Crinsuin SA. Este vorba despre Complexul de suine din Pecineaga, prețul de vânzare fiind de 5.504.178 de euro, dar și alte bunuri mobile la prețul de 70.048 de euro. Și de această dată, în caz de neadjudecare, procedurile vor fi reluate pe 29 septembrie, 6, 13 și 20 octombrie a.c., prețul fiind scăzut.

Cele mai mari ferme de porci din Constanta, scoase la licitatie din cauza datoriilor

Firmele și-au cerut insolvența în 2019

Pe 24 iunie 2019, Tribunalul Constanța a admis cererea comună formulată de cele două societăți privind deschiderea procedurii generale a insolvenței față de acestea, Gedex IPURL fiind desemnat administrator judiciar. Cele două societăți, puțin cunoscute publicului, au derulat printre cele mai mari afaceri cu porci din România. Belsuintest SRL administra o fermă în localitatea Movila Verde, iar Crinsuin SRL o altă fermă în Pecineaga, ambele sub brandul comun Carnevo.

Cele mai mari ferme de porci din Constanta, scoase la licitatie din cauza datoriilor
Belsuintest SRL se afla în anul 2016 pe locul 13 în topul celor mai mari producători de porci din România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru puta verde putinistul de jos care arunca in Germania cu noroi: Pai compari tu fermele din Germania cu cocina din Romania, ba nemernicule? Ai tu idee ce sobolani mananca astia din Romania sau ca se mananca intre ei? N-ai idee, ca esti un aplaudac de partid. Esti sigur ca putinistul LIVIU DRAGNEA nu avea apucatori de MAFIA ITALIANA la fermele sale din Teleorman si nu dadeau camatarii sai olteni"rau-platnicii" la porci? Esti sigur ca victimele lui Dinca nu au fost mancate de porci, aruncate de proxenetii din oltenia, mana in mana cu mafia PSD din Teleorman? E buna carnea de porc de la nenea Dragnea PE SE DE? Iti place pizza italiana? E delicios pepperoni de la fermele italiene in care isi "fac disparute" victimele (rau-platnicii) camatarii italieni? Folositi propaganda rusa cu mancatul de insecte si modificari genetice? Oamenii aia"din burta porcului"ca in Scufita Rosie, nu cumva"modifica ADN"carnii? Mai mult sau mai putin, pana si Iisus spunea ca esti ceea ce mananci (VIN/PAINE).
21
2
Mare pacat, statul nu intervine in sustinerea fermierilor Romani !!
3
0
daca nici o ferma de porci/abator, nu sintem in stare sa conducem, ce sa mai spunem de IT, etc.
3
1
Ba faliment , ba pesta porcina vor sa mancam insecte!Aici se va ajunge conform cerintelor U.E.
7
10
Vine Kaufland cu carne de porc cauciuc german
12
21

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407