REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cele mai scurte căsnicii din showbiz-ul românesc. Celebritățile nu s-au conformat “regulii” de trei ani

Cele mai scurte căsnicii din showbiz-ul românesc. Celebritățile nu s-au conformat “regulii” de trei ani

Replica API 20 august 2022 | 00:00 4098

Deși au spus ”Da” fără niciun regret, multe vedete din România și-au încheiat căsniciile în timp record. Se spune că dragostea durează doar 3 ani, dar se pare că în cazul unor celebrități autohtone nu a ținut nici măcar atât. Graba a părut să strice treaba, mai ales când a fost vorba de iubire.

Cauzele separărilor diferă, însă cel mai des întâlnit motiv s-ar părea că e gelozia. Deși dragostea era în toi, Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu nu au rezistat decât un an împreună. Povestea lor de iubire era înconjurată de multe reproșuri și vorbe acide, care i-au determinat pe parteneri să o ia pe drumuri diferite.

Asemeni lor au fost și Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Chiar dacă pe cele două vedete le leagă o fetiță, au pus punct rapid căsniciei, după ce au constatat că povestea lor s-a consumat și nu mai poate fi revitalizată.

Ce s-a întâmplat cu mariajul lui Teo?

Nici pentru Teo Trandafir și Constantin Iosef nu a fost valabilă vorba ”Până la adânci bătrâneți” deoarece prezentatoarea TV s-a declarat femeie măritată doar timp de 6 luni.

Relația lor părea lipsită de probleme, dar realitatea a fost cu totul alta. Motivul, însă, nu au dorit să îl facă public nici până în ziua de azi.

Lista continuă cu două cupluri care s-au destrămat după povești de infidelitate. Oana Mareş și Sylvia ar fi călcat strâmb, chiar dacă erau măritate.

Se pare că actul de căsătorie le-a dăunat lui Augustin Viziru şi Oanei Mareş. Cei doi aveau de mult timp o relație, însă, după ce au oficializat-o, a mai durat doar doi ani, apoi au divorțat, conform cancan.ro

Teo Trandafir și Constantin Iosef – 6 luni

Bianca Drăguşanu și Victor Slav – 6 luni

Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu – 1 an

Augustin Viziru şi Oana Mareş – 2 ani

Sylvia şi Andrei Ştefănescu (Alb Negru) – 3 ani

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste derbedei si niste zdrente pe care voi ii promovati. Mi se face scirba sa vad astfel de specimene.
1
0
La Teo a spus chiar ea motivul: el era cartofor si a crezut ca poate stoarce bani de la ea. Cand si-a dat seama ca nu e asa, a rupt-o la fuga.
0
0
astia din soubit sunt ca haitele de caini, se ard la gramada si se schimba intre ei la fel! unii cu acte altii fara!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212