REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Celia a luat peste 12 kilograme în greutate, în cea de-a doua sarcină. Cum arată artista

Celia a luat peste 12 kilograme în greutate, în cea de-a doua sarcină. Cum arată artista

Replica API 23 noiembrie 2021 | 23:55 1156

Celia traversează acum cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, asta deoarece la vârsta de 37 de ani este gravidă pentru a doua oară. Cu toții știm că în trecut s-a confruntat cu numeroase probleme, însă acum sarcina artistei evoluează foarte bine. De asemenea, mândră de burtica ei, a ținut să le precizeze fanilor că, într-adevăr, a luat foarte multe kilograme, mai exact 13, însă asta nu o sperie, semn că fiica sa are nevoie de spațiu.

click pe foto

Celia

Celia este o artistă care a cucerit de foarte multe ori prin piesele și aparițiile sale, astfel că se bucură de o mare comunitate în mediul online. Fanii au fost în extaz când au aflat că este din nou însărcinată, iar de această dată totul este bine, însă gurile rele nu s-au putut abține și și-au făcut simțită prezența, scrie spynews.ro.

Celia s-a îngrășat 13 kilograme în primele șase luni de sarcină

După ce mai mulți au comentat la postările ei și i-au spus că burta este foarte mare sau că s-a îngrășat extrem de mult pentru cele șase luni de sarcină pe care le are, Celia a ținut să le explice haterilor cum stau lucrurile, de fapt.

Fără a ezita, artista a mărturisit pe pagina sa de Instagram că este conștientă că cele 13 kilograme sunt multe pentru cele 25 de săptămâni pe care le are, însă nu își face griji deoarece medicul care-i ține sarcina sub control i-a confirmat că totul este în regulă, iar micuța este perfect sănătoasă.

click pe foto

De asemenea, într-o notă ironică a ținut să precizeze că nu are gemeni în cazul în care gurile rele își fac griji, explicând că singurul motiv pentru care a luat așa de mult în greutate este faptul că fiica sa își dorește încă de pe acum spațiu personal, astfel că a închis gurile răutăcioșilor.

"Burtica mea ieri la 25 săptămâni de sarcină, (6 luni și 2 zile ) cu 13 kg în plus, ușor stresată de faptul că ultimul trimestru va fi cam greu cu o burtică atât de mare, însă extrem de fericită că am reușit să îl mai asist o dată pe Dumnezeu în înfăptuirea unei minuni în pântecul meu crește o nouă viață.

Acestea sunt gândurile cu care vreau să mă încarc! Îmi scapă uneori gândul și mă ia ușoară panică cu gândul la kg, cu gândul că ultimul trimestru nu e ușor când porți o burtică ca pentru gemeni, deși nu port gemeni ... Probabil fetița mea simte nevoie de spațiu :))) așa cum și noi uneori ne dorim!

Sunt convinsă că nu sunt singura al cărui corp reacționează așa, și vreau să știți că nu sunteți singurele care treceți prin tot felul de stări! E important să ne focusăm totuși doar pe ceea ce e minunat în această perioadă și anume faptul că suntem implicate în înfăptuirea unei minuni. Cu Dumnezeu, înainte!", a scris Celia pe contul ei de Instagram.

Celia, declarații despre cea de-a doua sarcină: „Îmi era frică să mă bucur”

Cunoscuta artistă, Celia, va deveni mămică în patru luni, asta pentru că recent a anunțat că cea de-a doua sarcină a intrat în al doilea trimestru și merge foarte bine. Cu toate acestea, fanii artistei au fost cam supărați pentru faptul că vedeta a anunțat că este gravidă atât de târziu, însă cântăreața a mărturisit că i-a fost frică să se bucure.

Astfel, în trecut, Celia a pierdut două sarcini, motiv pentru care nu credea cu tărie că totul va decurge bine, alegând astfel să păstreze secret până când se asigura că totul este în regulă și nu mai există riscuri.

Totodată, artista mai are două intervenții chirurgicale pe uter, însă cu toate acestea, medicul Celiei i-a spus că poate să se considere o mămică sănătoasă, cu o sarcină sănătoasă, asta pentru că totul decurge așa cum trebuie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E PLM un fel da NEYKA NIMENEA!! multumit??
1
0
stire de parca e singura gravida de pe palneta.cine mai e si asta ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272