REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Celia s-a retras din muzică. Anunțul a fost făcut chiar de artistă

Celia s-a retras din muzică. Anunțul a fost făcut chiar de artistă

Replica API 16 noiembrie 2021 | 19:32 1776

Însărcinată în cinci luni, Celia a luat o decizie care îi poate schimba radical viața. Celebra cântăreață a decis să renunțe la cariera ei muzicală, așadar s-a retras din muzică, deoarece consideră că nu își mai găsește locul în acest domeniu. Iată ce mesaj le-a transmis Celia admiratorilor săi, într-un interviu acordat unei emisiuni online, scrie spynews.ro.

Celia

Vești proaste pentru toți admiratorii Celiei! Artista a decis să pună capăt carierei sale muzicale, fiind însărcinată în cinci luni. Celia a mărturisit că nu își mai găsește locul în acest domeniu, așadar vrea să se axeze mai mult pe familie.

Celia a decis să se retragă din muzică

Celia a afirmat că în ultima vreme a fost văzută tot mai puțin în lumina reflectoarelor, iar motivul este chiar decizia pe care a luat-o, aceea de a se retrage, cel puțin pentru o perioadă, din muzică, pentru a petrece mai mult timp cu familia ei.

Cu toate acestea, Celia se consideră o norocoasă, deoarece și-a trăit visul pe care l-a avut încă de când era un copil, acela de a cânta pe cele mai mari scene și de a fi apreciată de mii de persoane, însă acest vis se pare că a luat sfârșit.

Cât despre o eventuală revenire în lumea muzicii, Celia a afirmat că niciodată nu spune niciodată.

”Am simțit că nu-mi mai găsesc locul. Să poți să te menții ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-și oferi energia în proiectul respectiv. Iar eu pot să spun că m-am retras. Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puțin. Mi-am lăsat amprenta frumos, zic eu, am trecut etapa asta minunat, mi-am trăit visul copilăriei. E adevărat că mi-aș fi dorit să ajung un artist internațional, simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât. Dar nu se știe niciodată, după ce trece un an, poate doi, de la sarcină. Am câteva piese gata… Dar te miri când vin înapoi”, a povestit artista într-o emisiune online.

Celia va deveni mămică pentru a doua oară

Celia se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, după o perioadă destul de tristă, în care a crezut că acest vis, de a deveni mamă din nou, s-a spulberat pentru totdeauna. Așadar, vedeta este în culmea fericirii, alături de soțul ei, dar și de fiul ei cel mare.

Mai mult decât atât, artista a dezvăluit că este convinsă de faptul că fiul ei cel mare va avea grijă de surioara lui, așadar nu își face probleme cu privire la perioada adolescenței.

Celia a mai spus că, în continuare, cel mai mare sprijin al său este chiar partenerul ei de viață, cel care a crezut în ea și în mariajul lor până în ultima clipă și persoana care nu și-a pierdut speranța că vor deveni părinți pentru a doua oară.

”Suntem și am fost extrem de fericiți, e o mare binecuvântare, mai ales când se întâmplă după ce pierzi aproape de tot speranța că mai e posibil să vină pe lume un nou suflețel. E clar că al doilea copil e o mare binecuvântare pentru că ni l-am dorit de mulți ani, îmi pare minunat și faptul că avem un băiat și o fetiță, Angelo va avea mereu grijă de surioara lui și voi fi mai liniștită în perioada adolescenței ei, cu gândul că e fratele ei aproape, el fiind cu șapte ani și ceva mai mare decât ea. Viitorul sună bine”, a mai spus artista.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in sfarsit o veste buna .o tuta s-a lasat de muzica he he .
1
0
sunt gravida,dragi admirator,caci unu avea cu totul,plange doamna muzica cu sughituri acum ca s-a retras celebra cantacioasa
1
0
fanii adica familia, celebra cantareata de care nu a mai auzit nimeni de mult, in rest ...plasticata la greu
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272