REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Celine Dion, declaraţii emoţionante. Ce îi lipseşte artistei, de când soţul ei nu îi mai este alături

Celine Dion, declaraţii emoţionante. Ce îi lipseşte artistei, de când soţul ei nu îi mai este alături

Replica API 31 mai 2021 | 00:00 947

Celine Dion şi-a pierdut soţul, pe René Angélil, acum cinci ani. Deşi cântăreaţa a fost foarte discretă şi nu a dat multe detalii cu privire la acest eveniment nefericit, artista a dezvăluit, de curând, ce îi lipseşte cel mai mult pe plan personal, de când soţul ei s-a stins din viaţă.

Celine Dion

Sursă foto: Shutterstock

René Angélil a devenit managerul lui Celine pe când aceasta avea doar 12 ani, iar cei doi au început o relaţie de iubire 7 ani mai târziu. Soţul şi managerul lui Celine s-a stins din viaţa, în braţele artistei, în anul 2016, după o luptă grea cu cancerul. Într-un interviu pentru today.com, Celine a dezvăluit ce îi lipseşte cel mai mult, de când René nu îi mai este alături, dar şi dacă este pregătită să înceapă sau nu o nouă relaţie.

Celine a fost alături de René necondiţionat, până în ultimele clipe de viaţă ale bărbatului: „Pierderea soţului meu a fost destul de mare. Simt că René mi-a dat atât de multe, de-a lungul anilor... Noi trăim încă cu el. El face parte din viaţa noastră în fiecare zi, aşa că trebuie să fiu foarte, foarte puternică‟, a declarat Celine pentru today.com, citat de clickpentrufemei.ro.

Când artista a fost întrebată care sunt lucrurile care îi lipsesc cel mai mult, în momentul de faţă, Celine a recunoscut că îi lipsesc aprecierile, dar şi iubirea din partea unui iubit: „Mi-e dor să fiu atinsă, mi-e dor să fiu îmbrăţişată, mi-e dor să mi se spună eşti frumoasă, mi-e dor de ceea ce ar face un iubit şi de ceea ce ar face un soţ‟, a continuat ea.

Se gândeşte la o nouă relaţie?

Când artista a fost întrebată dacă va ieşi din nou la întâlniri, aceasta a spus că încă nu se simte pregătită să facă acest pas: „Nu ştiu, nu am idee. În această secundă, dragostea este atât de mare pentru copiii mei. Nu mă gândesc la o relaţie şi să mă îndrăgostesc din nou. Nu sunt pregătită să ies la o întâlnire. Sunt foarte norocoasă şi fericită că am atât de mulţi oameni în jur care mă fac să râd‟, a declarat Celine Dion.

Totodată, artista a mărturisit că reşedinţa ei din Las Vegas a ajutat-o să se refacă emoţional după pierderea lui René, iar în luna noiembie îşi doreşte să revină pe scenă: „Vegas mi-a oferit oportunitatea de a fi mamă, de a avea mai multă grijă de copiii mei şi totodată de a mă antrena ca artist. În luna noiembrie va fi vorba despre energie, despre un nou început‟, a declarat artista, potrivit bestlife.com.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212