REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

CELZIN LATIF, fostul ȘEF de la MEDIU, zice că a fost DEMIS ILEGAL

CELZIN LATIF, fostul ȘEF de la MEDIU, zice că a fost DEMIS ILEGAL

Replica API 22 iulie 2020 | 00:21 4910

Liberalii au decis, pe ultima sută de metri, să facă schimbări în instituțiile de mediu din Constanța. Luna trecută, au fost schimbați din funcții directorul Agenției de Mediu, Celzin Latif, dar și directorul de la Garda de Mediu, Marian Râșnoveanu.

Iată, că fostul șef al APM se consideră nedreptățit, așa că a contestat în instanță actul de demitere. În primă fază, a cerut suspendarea producerii efectelor documentului, până la soluționarea acțiunii privind anularea definitivă a acestuia. Potrivit unor surse, fostul director cere repunerea în funcție, considerând ilegală demiterea sa. Cel mai probabil, Celzin Latif mizează pe faptul că a fost demis în timp ce se afla în concediu. Acesta nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

De ce a fost demis!

De precizat faptul că, în ultima perioadă, au existat tot mai multe plângeri cu privire la modul în care şeful Agenţiei de Mediu, Celzin Latif, a manageriat instituţia. De altfel, încă de la începutul anului, PNL s-a chinuit să-l schimbe din funcţie pe Latif, invocând slaba activitate a acestuia. Liberalii cereau la cârma instituţiei un “profesionist”.

Minunea s-a produs. Celzin Latif a fost înlocuit cu soţia liberalului Viorel Paul Costache, Camelia Costache.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fata de pacalici
11
0
Iar ati sters comentariile la comanda. Sa va stea in gat ce cumparati din banii negri pe care-i primiti pentru a fi slugi pupincuriste.
15
0
Acest om nu are ce cauta in sistemul bugetar Cu atat mai putin in functii de conducere. Din cauza oamenilor de genul asta institutiile statului nu si fac treaba. La vandut seminte si porumb fiert pe malul marii!
19
4
Ortodoxii oare sunt mai buni?
4
10
Doncea Luciana plange
22
0
nu mai dati stiri asa triste cu cap de oaie ca il plang toate curvele ..spuneti mai bine unde isi depune CVul ..pare cap-abil
18
3
fata de om cinstit..!!!?
16
2
E una buna rau la Mediu, are un bmw cu nr MMM, chiar merita sa fie pusa sefa. Stie cineva cum o cheama? Intreb pt un prieten...
15
5
E bine daca a pus femeie e amanta sigura a lui omu de la padure vla tra
4
9
Dati afara pe managerul pacalici de la ambulanta BADESCU LAURENTIU SI PE CATELUL LUI DORCEA ALEXANDRU zis si ham ham Aceste ciume psdiste care au distrus ambulanta cu prostia lor ACEST LINGAU DORCEA ALEXANDRU CARE NU REPARA MASINILE DAR FACTURILE SUNT DE SUTE DE MILIOANE. ELIMININATI MOLIILE ASTEA DIN AMBULANTA. HAI CEALERA ESTE TIMPUL TAU ACUM. TE SUSTINEM TOT COLECTI
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272