REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Centrala Nucleară de la Cernavodă bagă peste 1 milion de lei în... relaxarea angajaților

Centrala Nucleară de la Cernavodă bagă peste 1 milion de lei în... relaxarea angajaților

Replica API 5 iulie 2022 | 00:00 4517

Centrala Nucleară de la Cernavodă creează condiții de agrement angajaților! Societatea își pune la punct cele două piscinele sunt situate în complexul de cazare, Campus 1 și Campus 2. Acestea s-au deteriorat din pricina factorilor climatici, ploaie, zăpadă, îngheț/dezgheț.

Centrala Nucleară Cernavodă își pune la punct piscinele destinate angajaților. Societatea deține două piscine în complexul de cazare, însă acestea nu sunt funcționale, din pricina degradării.

Angajații se vor bucura de activitățile de agrement abia de anul viitor, pentru că procedura abia a fost lansată, urmând să fie desemnat câștigătorul. Dacă nu vor fi contestații, firma căreia i se va atribui contractul are termen 5 luni pentru execuția lucrărilor. Valoarea lucrărilor este de 1.181. 027 lei

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Cernavoda, la piscine da, na na na na na
0
0
Asi vria si ieu sami balacesc pisdulicea an piscinile din canpus se poate daca stie cineva ce trebie sa fac
0
0
Poza reprezinta BCU - Bazinul de Combustibil Uzat, si sunt sigur ca a fost pusa intentionat pentru a dat startul la tot felul de comentarii, si astfel sa creasca reach-ul acestui articol. Cele doua piscine au fost construite odata cu tot ansamblul Campusului CNE Cernavoda, acum foarte multi ani. Este absolut normal sa fie necesara o renovare a celor doua piscine. Acest lucru face obiectul unui principiu esential al SNN, si anume Grija fata de angajati! Restul sunt detalii, iar comentariile rautacioase nu fac cinste nimanui. Sanatate tuturor!
1
0
comentariu de rahat, poza este din centrala unde se calmeaza combustibilul ars. nu este piscina angajatilor. mare scofala sunt doua piscine facute pe vremea canadinilor si se deterioreaza trebuiesc refacute.
0
0
Pe acest site se suge pwlla...succesuri!
0
0
Faceti se scrie legat, fara cratima. Agramatule care nu stii unde se pune cratima fa-ti tu timp sa mai pui mana pe o carte! E plin de tzoparlani pe site-ul asta. Nu puteti sa comentati civilizat?
0
0
Face-ti baie cu incredere in piscina din prima poza!
2
0
Nu e firma de casa a lui Boldea?
1
0
Z D R E A N T A !.
1
0
Sa imi dai o barba in coaie cum da mielu la oaie si copilul la copaie.Sa iti dau salamul de 20 prin gura tie si familiei tale de limbist mancator de cacat.
1
0
2 p****i au sarit ca opariti. Sclavetilor mars la ghiol si spalati va.ca la mare nu aveti bani de intrat pe plaja.ati imputit locul asta cu mirosul vostru de ratati lenesi.maanca mi ati pl de sclaveti.probabil boltisti labagii transpirati in loganurile voastre obosite.
0
0
Poti sa imi faci un belis pe furis specialistul plmele de la snn.
1
1
cand s-a construit centrala nuclera de la Cernavoda, tu erai un KAKAT..la colt de strada, urma sa te pape un caine repede...si acum vii tu..basinosule sa ne ameninti...ca daca..te..pe tine..jeguleeeee
1
0
Care e problema? Bravo lor. Ba oameni buni bagati va mintile n cap. Cea mai mica eroare acolo poa sa stearga Dobrogea de pe fata pamantului. Pe de alta parte am terminat de discutat privilegiile celor din parlament si ne ocupam de centrala?nu va e ma rusine sa faceti un articol cu tenta mizerabila?defapt la Mi re la P****l nu avem asteptari. Lasa Mire lo ca tu ai moca la Mur ad la piscina.si la piscina si la hotel.
0
0
rechinul asteapta clienti si de la CNE..SUNT GRASI LA BUZUNARE...DLE. RECHIN...NU TE LASA...PAPA BUNA..
1
0
Piscinele unde se spala curvele snn ului sunt in aer liber.Iarasi replica sunteti liber...la furat.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102