REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Centru de VACCINARE DRIVE-THRU și la CONSTANȚA

Centru de VACCINARE DRIVE-THRU și la CONSTANȚA

Replica API 30 aprilie 2021 | 19:28 4268

Săptămâna aceasta, mai multe oraşe mari din ţară au dat startul vaccinării împotriva Covid-19 în centre de tipul drive-thru. Se pare că şi autorităţile locale intenţionează să implementeze această metodă în oraşul de la malul Mării Negre pentru a putea imuniza un număr cât mai mare de persoane.

DSP are în plan deschiderea unui centru drive-thru şi la Constanţa

Centrele de vaccinare de tipul drive-thru s-au dovedit a fi extrem de populare în rândul românilor. După ce marile oraşe au dat startul vaccinării din maşină, iată că şi Constanţa este pe cale să se alăture acestora. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa au precizat pentru reporterii Replica următoarele: “Da, avem în plan deschiderea unui centru drive-thru în Constanţa”. Cu toate acestea, încă nu au fost stabilite detaliile cu privire la locaţie şi la data deschiderii centrului. În centrele de vaccinare drive-thru, persoanele care doresc să se imunizeze, indiferent de localitatea de domiciliu, o pot face prezentând doar actul de identitate, fără a fi nevoie de înscrierea în prealabil în platforma naţională.

Centrele de vaccinare drive-thru au un mare succes

Dacă programarea consta o piedică în calea imunizării, iată că centrele de vaccinare direct din maşină au un mare succes. Printre oraşele care au apelat la acestea se numără Cluj-Napoca, acolo unde, în două zile, s-au vaccinat astfel peste 1.000 de oameni; Deva, acolo unde numărul celor vaccinați de sâmbătă încoace a trecut de 2.300.

De miercuri, un astfel de centru există și la Arad, iar de joi și bucureștenii se pot vaccina direct din mașină.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu zic sa iti faci 3 doze deodata ca tu esti de meserie oaie cu ochelari de cal
6
1
Astia sunt disperati, nu stiu cum sa.si vanda marfa..cumparata cu bani grei
6
2
eu am citit pe grupurile de cretini de pe feisbuk ca nu exista pandemie si ca e minciuna eu sant tractorist de meserie dar ma pricep si la medicina
5
7
Atentie la engleza. A
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102