REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Centrul Medical Multifuncțional Năvodari: ministrul Sorina Pintea a propus să existe și un cabinet de stomatologie!

Centrul Medical Multifuncțional Năvodari: ministrul Sorina Pintea a propus să existe și un cabinet de stomatologie!

Replica API 23 iulie 2018 | 00:01 471

Cu prilejul vizitei în județul Constanța, vineri, 20 iulie a.c., ministrul Sănătății, Sorina Pintea, și ministrul Finanțelor Publice, Orlando Teodorovici, au mers și la Năvodari, pentru a vedea stadiul lucrărilor la Centrul Medical Multifuncțional.

„În cadrul vizitei a fost prezentat proiectul în ansamblu, a fost evaluat stadiul lucrărilor, s-a discutat despre finanțarea proiectului, despre dotarea cu aparatură medicală nouă din banii CJC și, mai ales, despre structura specializărilor ce vor funcționa în cadrul Centrului Medical : Pediatrie, Microchirurgie, Obstetrică-ginecologie, Interne, Neurologie, Gastroenterologie, Cardiologie, Imagistică, Laborator de analize medicale. La propunerea doamnei ministru, se va înființa un cabinet de Stomatologie care va funcționa în regim de urgență”, a afirmat primarul Năvodariului, Florin Chelaru.

De asemenea, cu această ocazie primarul a purtat discuții cu ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici, pentru preluarea în administrare sau în comodat a fostei clădiri a ANAF din Năvodari, pentru a fi transformată în cabinete medicale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fosta cladire anaf trebuie renovata bineinteles, ca doar se vede ca sta sa cada. hai sictir, alta ruina n-ati gasit sa o transformati in centru medical pt un oras atat de mare. Rusine sa va fie! ....rusine la pesede mai greu
0
0
... pt consilierii locali din Navodari nu este prevazut ? Anul viitor , de alegeri locale , vor fi foarte multi intrati in depresie printre talharii de consilieri pe care nu o sa-i mai voteze lumea ! Or sa ramana cu carciumile din Tabara nefinalizate si cu licentele neluate de pe la Chisinau , semianalfabetii pulii ! Podul , ieri era blocat ... cu cate o banda pe sens ... cineva se lauda luna trecuta in mass media ca o sa fie largit ! Drumul de kkt dintre Nav si Lumina ! Constructiile haotice din Tabara si Depozit ! Tiganii de DB cu care au invadat casutele din Tabara si plaja cu zmeura ?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367