REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Cererea DNA de ridicare a imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu, dezbătută LUNI de Biroul Permanent al Senatului

Cererea DNA de ridicare a imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu, dezbătută LUNI de Biroul Permanent al Senatului

Replica API 12 noiembrie 2018 | 01:25 384

Biroul permanent al Senatului va discuta, luni, solicitarea DNA referitoare la începerea urmăririi penale în cazul preşedintelui Camerei superioare a Parlamentului, Călin Popescu-Tăriceanu, acuzat de luare de mită, a confirmat, pentru Agerpres, social-democratul Claudiu Manda.

Biroul permanent va înainta apoi cererea Comisiei juridice în vederea formulării unui punct de vedere, care va fi transmis plenului, cel în măsură să încuviinţeze sau nu solicitarea

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca daca a fost crestere economica, si a fost, de ce sa nu beneficieze bugetarii de o asa oportunitate! Salarii crescute si cu 500% la stat in timp ce tocmai cei care au GENERAT cresterea economica, adica ECONOMIA nu a primit mai NIMIC! Cum vine asta! Omul harnic si gospodar sa-l tina-n carca si sa-l idoape pe al de sta degeaba de la STAT. In timp ce el, gospodarul trebe sa stranga mereu cureaua. De neanteles!
0
0
cred ca ma-ta a facut multa puscarie pt ca esti obsedat de acest cuvant , cred ca pt prostitutie si proxenetism a facut . Taci in pizda ma-tii de sluga usr , nu ne mai intoxica !
0
1
Pariu ca nu se da aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale? Sunt hotii intre hoti.
2
1
Aiurea, a cazut manusa puscariasului draknea, trocul este admis, contra voturi si sustinere proiectelor cu dedicatie clara: puscariasul
1
1
au mai fost borfasi la conducere, dar parca ka astia de-acum care fac legi cum sa nu pateasca si sa nu piarda HOTII nimic, niciodata n-a fost!.Ne-a dat Dumnezeu escrocii si criminalii pe care ai avem astazi, ca sa realizam ce crima odioasa s-a facut in 1989 prin asasinarea lui Ceausescu,un om simplu dar care scosese Romania din evul mediu.Ceausescu ne-a lasat o Romanie ''la cheie''cu tot ce aveam nevoie,o forta economica si oameni educati.
4
1
Hai repede sa vina femela aia ca la sova sa-i faca si tariceanului o balaceala in cap cu mir. IL scapa de parnaie si s-ar putea sa-l scape si de a 5-a nevasta. Se pregatestea a 6-a nevasta care,acum,invata ptr BAC.
5
1
De ce nu renunta porcul la imunitate daca se crede atat de nevinovat ??? Muie tariceanu, muie dragnea, muie pesede !!!
9
2
Agentul electoral DNA la datorie
1
7
Nu o sa se intample nimic!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272