REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

CERNAVODĂ: Se juca la calculator și a simțit că e cineva în cameră! VECINUL INFRACTOR intrase pe geam!

CERNAVODĂ: Se juca la calculator și a simțit că e cineva în cameră! VECINUL INFRACTOR intrase pe geam!

Replica API 31 decembrie 2019 | 00:00 459

Arestat de mai multe ori, inclusiv în Hamburg

Arestat de mai multe ori, inclusiv în Hamburg

Un individ din Cernavodă, fără loc de muncă și fără ocupație, studii 6 clase, cunoscut ca hoț din locuințe și nu numai, a intrat în casa unor vecini, pe fereastră. A fost surprins de un minor, care se juca la calculator. Atunci a fugit, însă instanța l-a condamnat pentru tentativă la furt calificat, aplicându-i pedeapsa de un an în regim de detenție.

Minorul a declarat că, în jurul orei 18.00, se afla împreună cu mama sa la domiciliul lor. El se afla în sufragerie și se juca pe calculator. Mama sa se afla în bucătărie. Bucătăria are ușă comună cu sufrageria, iar în jurul orei menționate anterior, respectiva ușă era închisă. A constatat că în partea sa lateral stângă se afla o persoană și când s-a uitat în acea direcție, l-a văzut pe A.A., vecin cu ei. Acesta intrase în casă, pe fereastra de la sufragerie, pe care el o lăsase deschisă pentru aerisire. Nici nu a apucat să-l întrebe ceva, că inculpatul a și fugit, ieșind din sufragerie pe aceeași fereastră. Atunci a mers la mama sa și i-a spus acesteia că A.A.a intrat la ei în casă, iar persoana vătămată a contactat telefonic Poliția Orașului Cernavodă și a relatat aspectele pe care fiul ei i le-a spus. De asemenea, martorul a relatat că îl cunoaște foarte bine pe A.A., întrucât acesta locuiește în aceleși cartier cu el și știe că se ocupă cu furturi din locuințe, potrivit rolii.ro. De precizat este faptul că A.A.a fost audiat imediat după sesizarea faptei, ocazie cu care acesta a precizat că a intrat în curtea persoanei vătămate, în jurul orei 18.50, pentru a fura caise de la un copac aflat în curte. Apoi, individul a fugit din țară, a fost arestat preventiv în Hamburg și ultima dată când A.A. a intrat în atenția autorităților germane a fost la data de 14.04.2018, la Hamburg pentru furt calificat. Din fișa de cazier judiciar rezultă că inculpatul a fost condamnat în trecut pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu și furt calificat, însă la momentul săvârșirii acestor fapte era minor. Acesta a fost arestat preventiv într-o altă cauză de către Judecătoria Medgidia tot pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, ulterior fiind pus în libertate întrucât a intervenit împăcarea.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tin la siguranta familiei mele si insist sa isi execute pedeapsa. Multe multumiri Politiei Cernavoda si Procuraturii care si-au facut treaba in mod exemplar. Deasemeni mutumim Curtii de Apel Constanta pentru neadmiterea apelului facut de AA, bazat pe informatii false. Pentru informare, A. A. a declarat ca nu are antecedente, a recunoscut ca a gresit si a solicitat sa i se comute pedeapsa in ore de munca in folosul comutatii. Stim cu toti ca aceste ore de munca pot fi platite in loc de a fi executate, sau pot fi executate prin delegarea altei persoane. Multumim autorului pt. articol
0
0
Articolul este corect fondat. Individul a agresat in scoala pe minorul martor, si a avut o tentativa de viol la sora martorului, tentativa stopata de un cetatean trecator in zona. Ambii tineri se simt amenintati de ani de zile de acest terorist local. Familia lui se foloseste de situatia financiara buna pentru a "cumpara" tacerea victimelor sau a martorilor, situatie dezvaluita de ofiterul investigator, la data faptei. La apelul facut pentru condamnarea cu executare a declarat ca are un loc de munca in Germania, la MacDonalds dar a ascuns faptul ca este cautat pt. furt.
0
0
adica ofiterul de serviciu...Nu ma deranjati noaptea cand sunt de serviciu ca slabesc din greutate. I-am raportat lui Dumitrascu sa comande usi duble pentru ca in viitorul apropiat va fi greu sa intru doar pe o usa.Ce viata duc eu aici nici in cele mai frumoase vise nu imi ichipuiam ca,Costica Dancu imi da o munca cu somn non stop.Mai bine dorm aici la locul de munca decat sa dorm ca alti colegi in carciumile orasului.Munca grea are politistul roman in sec.XXI de aceea dorim pensii speciale la 40 de ani.
3
2
La Multi Ani cu executare penallor spagari din companiile de stat! DNA sa ii trimita in pusarie pe cei care au facut abuz in serviciu si infractiuni de coruptie!
6
1
La Multi Ani cu executare penallor spagari din companiile de stat! DNA sa ii trimita in pusarie pe cei care au facut abuz in serviciu si infractiuni de coruptie!
3
3
La Multi Ani cu executare penallor spagari din companiile de stat! DNA sa ii trimita in pusarie pe cei care au facut abuz in serviciu si infractiuni de coruptie!
4
2
Dosarul asta e de acum 3-4 ani si e vorba de Asan Alen, neam cu Pasa...l-au tot arestat pe vremea aia
8
0
baaa, politia sulii ,pe polo boschetarul care n a muncit o zi cand il luati, fura cu magda gaozara care de atata p..la in c..r se ca..ca pe ea
7
4
de la primaria cernavoda care a vrut sa fure tampoane vaginale pentru proasta lui de nevasta .
10
2
Nimeni nu contesta faptul ca a luat asta un an cu executare,dar sunt cazuri in care cei care au furat milioane de euro de la stat sau au omorat oaneni pe trecerea de pietoni au scapat nevinovati sau au luat cu suspendare si magistrati astia sunt si tari in "cioc"afirmand ca ei merita salariile uriase si inca o pensie adaugata celei de drept,pentru ca ei au scoala si adevarul nu este ala pe care il vede toata lumea si care este intarit de acte oficiale,ci ala pe care il vad ei.
7
2
cu furturi si tentative ,le tineti la blat, nu cumva sa suparati opinia publica!
5
2
Mare tupeist vecinul asta. Chiar asa sa intre peste oameni ?
8
0
Noi cernavodeni dorim sa ne scrieti mai multe despre traficul de carne vie de interlopi si proxeneti.Nu ne mai aburiti cu cate un mic hotisor care de fapt nu a furat nimic.Sa ne scrieti din activitatea organelor de politie ce masuri au intreprins pentru a starpi acest flagel?.Ce masuri ati luat cu proxenetii care si au ridicat super vile de lux in oras s.a.m.d.Tot ceea ce ne relatati in articolul de mai sus sunt simple frectii la piciorul de la podul A.Saligny.Nu mai veniti cu articole de doi bani scrieti realitatea dun acvariul de maxima siguranta Cernavoda protejat de intregul sistem.
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272