REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cernavodă: Un POLIŢIST aflat sub influenţa ALCOOLULUI a intrat cu MAŞINA în COPAC!

Cernavodă: Un POLIŢIST aflat sub influenţa ALCOOLULUI a intrat cu MAŞINA în COPAC!

Replica API 9 septembrie 2020 | 11:33 4790

Militarii din cadrul ISUDobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 9 septembrie, la în Cernavodă, acolo unde a avut loc un accident de circulație. Din primele informații, un autoturism a intrat în copac.

Accidentul s-a soldat cu 2 victime dintre care una încarcerată.

Update: Potrivit reprezentanților IPJ, în jurul orei 02.00, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice (0,50mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe strada Prelungirea Seimeni din Cernavodă, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerului din dreapta, un bărbat de 21 de ani, aceștia fiind transportați la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru îngrijiri medicale.

În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Victimele accidentului rutier sunt polițiști de la Transporturi (TF Cernavodă) și se aflau în timpul liber.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@09.48.Gabore stii injura doar verbal caci in scris esti cam prostut.Ma-ti se scrie cu cratima si un singur i bai Robi !Asa ca nu le mai taiati fortonasele,smulgeti-le !
0
1
Si politistii sunt tot oameni si daca oamenii au voie sa bea atunci si ei au voie in timpul liber sa faca ce vor. Nemultumitii sa le suga pula.
6
6
Cine este puteti da detali?
0
1
Pt tampitii....te-au ars tare astia de la transporturi, sigur.....plus ca esti praf la gramatica
5
0
baut da peste un pieton in mamaia si il condamna doar pt vatamare corporala din culpa.au masluit etilotestu?!a fost condamnat prin sentinta penala 530din2017,un an cu suspendare.peste 31 de zile, a comis inca trei infractiuni in concurs, in stare de recidiva..din 2017 si pana in 2020,el a luat salariul.si prejudiciul statului?dar prejudiciul meu in calitate de parte civila?ia zi faptuitorule..de ce te-ai cununat civil?sa ai dreptul la vizita intima la puscarie sau sa iti treci bunurile si pe numele nevestei si sa nu ramai falit cand iti pune sechestru pe bunurile mobile si imobile??!
4
2
Ha! Esti gabor precis. Penetrat de D si S. Ha!
4
3
Cat adevar ! Bravo!
2
3
Te pui cu natura??!! Bei bei dar tot te prinde un copac!
10
0
Toate scursurile si toti prostii din politie sau adunat la politia transporturi,de aici nu are unde sa te mai dea decat afara din politie
6
5
Ce model de Opel conducea?
3
9
Acum deh, daca toti tatuatii nespalati, toate ciorile infecte, cocalarii si tatuatii cu tunsori de retardati sunt bombardieri, atunci sa ma cac pe mormantul si coliva voastra
9
4
disolutia autoritatilor , timp liber , beat mort . din pacate nu mai exista candidati pentru scoli militare din orase . only country boys . traditia familiei militare a disparut odata cu asa zisa democratie tip balcanica care nu are nimic asemanator cu democratia clasica . pandemia a fost aruncata pe piata ca sa opreasca exodul celor fara rost in intreaga lume . nu saracia este o cauza , ci politica de imogatire a numai 10 % din populatia globului . restul cu mila .
3
5
In cazul asta copacul e de vina.
6
0
el copac, copacul copac si el, s-au dat cap in cap ca doi copaci
6
0
Sunt sigur pe fatul ca cel ce a consumat alcool este doar COPACUL. Un pierde vara care sta pe marginea drumului si face umbra !
12
2
daca mai era dancu si sobaru comunicatul politiei ne-ar fi spus ca un copac le-a iesit in fata pe carosabil in timpul deplasarii in interes de servici la o interventie...
15
8
Lu ma-ta sa i taie furtunasele de la aparate in gura matii de animal
6
9
sper ca este bine sanatos copacu
8
3
daca conduci opal
4
9
Taiati-le fortonasele de la aparate!
4
11
Nu se poate satura...
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614