REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CET spune că a pus dale de beton peste căminele de vizitare, de teama boschetarilor

CET spune că a pus dale de beton peste căminele de vizitare, de teama boschetarilor

Replica API 24 octombrie 2019 | 22:00 305

Improvizaţii inestetice şi periculoase, care s-au transformat în gropi de gunoi

Improvizaţii inestetice şi periculoase, care s-au transformat în gropi de gunoi

Canalizarea care s-a dovedit a fi punct de vizitare, într-o parcare de pe bulevardul Tomis (în zona sediului ANAF), a mobilizat, ieri, angajaţii a trei instituţii: RAJA, care a făcut precizarea că nu îi aparţine improvizaţia; RADET a concluzionat, de asemenea, că nu este punctul său termic, ajungându-se într-un final la Electrocentrale Constanţa (CET).

Cotidianul „Replica” de Constanţa atrăgea atenţia miercuri, 23 octombrie, că în parcarea din zona sediului ANAF, pe bulevardul Tomis, se află un cămin de vizitare periculos. În vecinătate se află şi o staţie de autobuz şi foarte multă lume tranzitează zona. Există pericolul, în orice moment, ca cineva să se împiedice sau să îşi prindă piciorul într-una din găurile căminului care este acoperit cu o dală de beton. Reprezentanţii CET au declarat, pentru „Replica” de Constanţa că sunt conştienţi de situaţie, ba chiar au admis că este şi inestetică improvizaţia: „Căminul are un capac din metal, însă avem probleme în mai multe zone ale oraşului cu oamenii străzii. Dau la o parte capacele şi intră în căminele de vizitare, stau acolo, pe conducte (în sezonul rece, conductele sunt calde şi reprezintă adăposturi pentru aceştia – n.r.)”, au declarat, pentru „Replica”, reprezentanţii CET. „Azi (ieri – n.r.) au fost colegii mei acolo şi vom analiza ce măsuri pot fi luate, aşa încât să nu mai existe găuri pe lângă dala de beton. Însă nu o vom înlătura, v-am explicat din ce considerente. Mai avem aşa o dală de beton peste capacul care securizează căminul de intrare şi într-o parcare de pe strada Traian. Însă acolo nu este o zonă aşa de circulată ca Tomis. ...Situaţia este aşa de ani de zile”, a adăugat reprezentantul CET.

După cum se poate observa în imagini, pentru că dala de beton nu acoperă corespunzător perimetrul, căminul de vizitare a conductei a devenit un adevărat tomberon.

De menţionat că reprezentanţii CET au precizat că vor discuta şi cu reprezentanţii SC Confort Urban, în vederea montării bordurilor care, aşa cum se poate observa, sunt desprinse de la locul lor.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/o-masina-abandonata-si-un-camin-de-vizitare-uitat-in-buricul-constantei-406497/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
capace sigilate nu se pot pune? cu suruburi sau cu lacate???
0
0
Mai bine luati boschetarii si ii cazati in curtea CET-ului care este destul de mare.
1
1
Mai binesa se gindeasca ce sa faca cu boschetarii
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108