REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.8° Constanța Joi, 8 Iun. 2023
Anul XX Nr. 6388
13.8° Constanța Joi, 8 Iunie 2023 Anul XX Nr. 6388

Cetăţean din Peru, prins pe aeroportul Otopeni cu 5 kg de cocaină în bagajul de mână

Cetăţean din Peru, prins pe aeroportul Otopeni cu 5 kg de cocaină în bagajul de mână

Ana Maria LIPAN 25 mai 2023 | 10:04 552

Un cetăţean din Peru, în vârstă de 37 de ani, a fost prins de poliţiştii de frontieră pe Aeroportul Henri Coandă în luna ianuarie, în timp ce transporta 5 kg de cocaină, dorind să călătorescă pe direcţie Madrid. După ce a fost arestat, cetăţeanul străin a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri de mare risc, relatează observatornews.ro.

Cetatean din Peru, prins pe aeroportul Otopeni cu 5 kg de cocaina in bagajul de mana

Potrivit Poliţiei de frontieră, cetăţeanul peruan, în vârstă de 37 de ani, a fost depistat la PTF Aeroport Internaţional Henri Coandă, în 28 ianuarie 2023, când s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din direcţia Madrid.

Cetatean din Peru, prins pe aeroportul Otopeni cu 5 kg de cocaina in bagajul de mana

Poliţiştii de frontieră au făcut un control amănunţit asupra bărbatului şi al bagajelor acestuia, iar în bagajul de mână al bărbatului s-au descoperit cinci pungi, în greutate de un kilogram fiecare, ce conţineau o substanţă vâscoasă de culoare maro.

Cetăţeanul a fost dat în judecată pentru trafic de droguri de mare risc

Au fost informaţi poliţiştii din cadrul SCCO Ilfov, iar în urma analizei efectuate cu aparatura din dotare, substanţa maro închis a reacţionat pozitiv la testul pentru cocaină, sens în care a fost sesizată unitatea de parchet competentă. Procurorul DIICOT a dispus reţinerea cetăţeanului peruan iar, ulterior, instanţa de judecată a aprobat propunerea de arestare preventivă.

Cetatean din Peru, prins pe aeroportul Otopeni cu 5 kg de cocaina in bagajul de mana

În urma cercetărilor, procurorul de caz a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a cetăţeanului străin pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hahaha!!! O fi facut confuzia ca se afla pe Aeroportul Kogalniceanu!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
24422204626
5/49
82039243840
joker
37324517292