REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cetăţean român reţinut pe Aeroportul Henri Coandă după ce şi-a însuşit bagajul de cală al unui alt pasager

Cetăţean român reţinut pe Aeroportul Henri Coandă după ce şi-a însuşit bagajul de cală al unui alt pasager

Replica API 13 iulie 2019 | 01:26 474

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă-Otopeni au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe numele unui cetăţean român, care după ce a efectuat formalităţile de intrare în ţară, a sustras un bagaj de cală care aparţinea unui cetăţean turc.

Mai exact, în data de 10.07.2019, la ora 13.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă - Otopeni s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, din direcţia Eindhoven, cetăţeanul român P.M., în vârstă de 28 de ani. După efectuarea formalităţilor, cel în cauză s-a deplasat în sala de sosire a bagajelor şi a ridicat un geamantan de pe banda pe care se aflau bagajele sosite de la o cursă din direcţia Istanbul. În momentul în care bărbatul s-a îndreptat către ieşirea din sala de vamă, echipa comună de control formată din poliţist de frontieră şi lucrător vamal a observat că bărbatul avea o atitudine suspectă, sens în care acesta a fost oprit pentru efectuarea unui control amănunţit al bagajului. Cu această ocazie, s-a constatat că eticheta de însoţire a bagajului nu corespunde cu datele din cartea de identitate prezentată la control. Poliţiştii de frontieră au extins cercetările şi au stabilit că cetăţeanul român călătorise din direcţia Eindhoven fără bagaj de cală, iar posesorul geamantanului este de fapt un cetăţean turc care se prezentase pentru a intra în ţară din direcţia Istanbul. În cauză, se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spitan? gatii? mai invata-ti si tu graiul ca te faci de ras, si trenul are mai multe clase decat tine. Te-au facut olandezii-n gura? abuzatule, sa vezi si tu ce-nseamna toleranta, ca sa nu va mai dati mari la apa mica ca v-ati facut cunoscuti peste tot cu "valorile" voastre, n-ar mai trebui sa va intrebati de ce purtati cu voi peste tot in lume rusinea de a fi romani, cum bine zice vorba romaneasca ca cersiti din poarta-n poarta,si daca ar fi fost numai atat nimeni nu va arata cu dejtu'
14
0
Sa.mi bag toata poola.n mat.aia curva din harem si sa.ti fut familia in gura ! Marsh in gatii ma.ti de tigan infect . Curva.i aia care te.a kkt in spitan in loc sa te avorteze langa un gard .Va.n gura de pedofili nenorociti . Noi coorve si hoti ,si voi olandezii pedofili si homosexsuali.
4
12
dar nici macar nu i se da numele, vedeti, i se da doar initialele P M , daca era de o alta etnie imediat ii aparea numele, dar nu este dintr-o etnic conlocuitoare, nu face parte din minoritati asa cum romanii majoritari umilesc celelalte etnii, cu cuvinte de genu' etnie conlocuitoare, minoritari, pt a se face clar cine-i majoritarul, si cine in tara cui este adapostit.Si de ce se foloseste cuvantul TOLERANTA romanilor la celelalte etnii?mai nimerit ar fi sa se zica ca celelalte etnii tolereaza hotiile,necinstea,hotia,si mizeriile care le genereaza romanii.
15
7
Pe pagina lui de FB injura la hotul de Dragnea. Si, evident, vrea o tara ca afara. Reprezentativ pentru votantii USR.
3
8
Cum frate ? Sa furi din punctu de frontiera ? Imi este rusine , ca roman , cand am citit asta . Ma mir , ca nu ne-au scos , din UE , pana acum . Sincer . Ne tin in UE si NATO , doar fiindca suntem satui de amenintarea Rusa si fiindca , ne tinem de cuvant , ca aspect militar . Altfel.....in fine , parere personala .
6
0
Rumeni hoti si koorve. To ai draq de cocalari atarnatori. Huo
3
7
Pe bune... astia suntem? Ce vrem noi? Autostrazi? Nici sa nu va aud cu argumentul ca e tigan, nu e roman, bla-bla... Astia suntem, boss...
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108