REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CEx al PSD a decis organizarea de alegeri în filialele conduse de preşedinţi interimari

CEx al PSD a decis organizarea de alegeri în filialele conduse de preşedinţi interimari

Replica API 4 februarie 2019 | 02:21 500

Liderii PSD reuniţi duminică, la Parlament, în şedinţa CEx, au stabilit ca în perioada 15 februarie-15 martie să aibă loc alegeri în organizaţiile partidului care au conducere interimară, inclusiv în organizaţia din Bucureşti, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Pe lângă organizaţiile care nu au preşedinţi cu drept de plin, este posibil să fie organizate alegeri şi în PSD Gorj, deoarece liderul organizaţiei, senatorul Florin Cârciumaru, şi-a exprimat dorinţa, în cadrul CEx, de a renunţa la funcţie, au declarat surse politice, duminică.

Alegeri vor avea loc îb 13 organizaţii ale PSD, conduse în prezent de preşedinţi interimari, acestea fiind următoarele: Bucureşti (Gabriel Mutu); Dâmboviţa (Rovana Plumb); Brăila (Aurel Simionescu); Caraş-Severin (Luminiţa Jivan); Cluj (Horia Nasra); Suceava (Ion Stan); Călăraşi (Iulian Iacomi); Botoşani (Doina Fedorovici); Braşov (Marius Dunca); Gorj (Florin Cârciumaru); Timiş (Călin Dobra); Iaşi (Maricel Popa); Sibiu (Bogdan Trif).

Social-democraţii s-au reunit duminică, la Parlament, în prima şedinţă CEx din acest an, pentru prezentarea bugetului pentru 2019, stabilirea priorităţile politice şi a conducerii interimare a PSD Brăila, după plecarea lui Mihai Tudose la Pro România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul!
4
0
Cum drak sa mai votezi PSD cand astia ingrasa toti HOTII si penalii pe bune cu PENSII SPECIALE cat patru milioane de pensii de amarastean! La fraieri le creste pensia doar la televizor si le sar ochii din cap cand vad cat au crescut preturile. Niste borfasi sustinuti de televiziunile celor mai mari infractori si condamnati penali securistul turnator voiculescu latrina 3 si penalul Ghita cu guita tv. Replica si ea sustine la greu PSD.
5
0
nu cred ca e o stire importanta . priveste viata interna a unui partid .......sunt cateva zeci de partide inregistrate in tara ....90 % anonimi din cei care vor sa fie sefi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212