REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
12.5° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Chelsea a început ofensiva pentru noul antrenor!

Chelsea a început ofensiva pentru noul antrenor!

Andreea VREJOIU 18 aprilie 2023 | 00:00 206

Graham Potter (47 de ani) a fost demis recent de la Chelsea din cauza rezultatelor sub așteptări ale echipei, iar în locul său a fost numit până la finalul sezonului Frank Lampard (44 de ani).

Chelsea a inceput ofensiva pentru noul antrenor!

Lampard a fost prezentat oficial la data de 6 aprilie, însă, până în acest moment, sub comanda sa, Chelsea a bifat doar trei înfrângeri: 0-1 cu Wolverhampton, 0-2 cu Real Madrid și 1-2 cu Brighton.

Julian Nagelsmann s-a întâlnit cu oficialii lui Chelsea

Chiar dacă nu au de gând să îl înlăture pe Lampard de pe bancă până la finalul sezonului, conducerea londonezilor continuă procesul de găsire a unui nou antrenor principal, iar, conform Sky Sports, oficialii lui Chelsea s-au întâlnit deja cu un tehnician.

Demis recent de la Bayern Munchen, Julian Nagelsmann s-a întâlnit personal cu oficialii clubului de pe Stamford Bridge. Concret, Laurence Stewart, care a lucrat cu Nagelsmann și la RB Leipzig, a mers în Germania pentru a discuta cu fostul antrenor al bavarezilor.

Nagelsmann ar fi încântat de o aventură în Premier League, iar, în afară de Chelsea, tehnicianul este dorit și la Tottenham.

Fostul antrenor al lui Bayern Munchen este unul dintre antrenorii de pe lista lui Chelsea, pe care se mai află și Luis Enrique, Mauricio Pochettino și Ruben Amorim.

Vincent Kompany, și el pe lista lui Chelsea

Șefii grupării de pe Stamford Bridge îl au în vizor și pe Vincent Kompany, actualul tehnician al celor de la Burnley, anunță The Times.

Kompany a reuşit o serie de 19 meciuri fără înfrângere, iar această performanță i-a impresionat pe cei de la Chelsea, care l-au inclus pe belgian pe lista posibililor antrenori ai clubului din stagiunea următoare.

În vârstă de 37 de ani, Vincent Kompany le-a antrenat până acum pe Anderlecht și Burnley

Din postura de fotbalist, Kompany le-a fost rival celor de la Chelsea timp de 11 ani, în perioada în care a evoluat la Manchester City, conform digisport.ro

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515