REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Chesoi se declară satisfăcut că a dat preoţii afară din sediul PNŢCD Mangalia

Chesoi se declară satisfăcut că a dat preoţii afară din sediul PNŢCD Mangalia

Replica API 12 martie 2012 | 00:00 132

A câştigat războiul cu "tovarăşul" Tusac

A câştigat războiul cu "tovarăşul" Tusac

După trei ani de zile de scandal şi procese, în sfârşit, membri PNŢCD Constanţa au păşit din nou pragul sediului din Mangalia după ce primarul Claudiu Tusac, a atribuit sediul Protoieriei Mangalia. Odată ce ţărăniştii şi-au reluat sediul, aceştia se vor pregăti pentru campania electorală la Mangalia şi localităţile din jur şi vor începe pregătirea pentru listele de candidaţi.

"Mă încearcă o satisfacţie enormă pentru că PNŢCD a reuşit să câştige procesul cu Protoieria. Mă bucur că PNŢCD a reuşit să reintre în sediul său care a fost ocupat abuziv de către Protoierie, cu sprijinul primarului comunist, "tovarăşul" Claudiu Tusac. El ar fi vrut ca partidul nostru să nu mai existe în Mangalia, să fie un dictator. Acest primar ne-a făcut foarte mare rău pentru că a încercat să ne elimine din campania electorală", a declarat Tudorel Chesoi, preşedintele PNŢCD Constanţa, menţionând şi faptul că nu-l va uita pe Tusac pentru abuzul său şi că va lupta împotriva lui cu toate forţele. Referitor la preotul Protoieriei, Iulian Rotaru, acesta a declarat faptul că: "Am crezut că Protoieria Mangalia se transformă în partid politic dacă a acceptat să intre într-un sediu cu destinaţie politică".

Chesoi zice că Scarlat de la Mangalia n-a făcut nimic pentru partid

Odată ce şi-au recuperat sediul, reprezenatnţii PNŢCD spun că se vor pregăti pentru campania electorală, vor pregăti listele de candidaţi la Primăria Mangalia, dar...vor trebui să ia o decizie cu privire la soarta lui Liviu Scarlat în partidul pe care Chesoi îl conduce. "Vom pregăti listele de candidaţi pentru primăria Mangalia. Însă, va trebui să discutăm foarte serios cu privire la Liviu Scarlat. Acesta trebuie să înţeleagă că politica se face în interiorul partidului, nu în afara lui. Vom purta discuţii şi s-ar putea chiar să fie sancţionat pentru că nu şi-a făcut treaba, nu a făcut nimic", a conchis Tudorel Chesoi. Preşedintele PNŢCD Constanţa a mai declarat că este foarte probabil să încheie o alianţă cu Mişcarea Populară, însă nu este nimic sigur"PNŢCD îşi amnifestă interesul privind o alianţă cu Mişcarea Populară. Vom discuta la următoarele şedinţe despre acest subiect. Şi vom lua o hotărâre", a afirmat Tudorel Chesoi.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272