REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Chiricheș spune că a ajuns la un acord cu președintele FRF în privința primelor de calificare

Chiricheș spune că a ajuns la un acord cu președintele FRF în privința primelor de calificare

Replica API 5 septembrie 2020 | 00:56 1152

Căpitanul echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş, a anunţat, joi seara, într-o conferinţă de presă, că a ajuns la un acord cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, privind primele în cazul calificării la Campionatul European de anul viitor, precum şi bonusurile de performanţă în cadrul ediţiei 2020 a Ligii Naţiunilor.

Întrebat dacă a discutat cu Răzvan Burleanu despre recompensele pe care le vor primi jucătorii, Chiricheş a răspuns: "Nu am avut niciodată probleme în a ne înţelege cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal pe această temă. Da, am ajuns la un consens, este totul OK".

Preşedintele Răzvan Burleanu a fost mandatat de Comitetul de Urgenţă al FRF să negocieze şi să semneze cu jucătorii primei reprezentative contractul prin care să se stabilească sumele ce vor fi încasate de către jucătorii echipei naţionale în situaţia în care îndeplinesc obiectivul de perfomanţă stabilit pentru play-off-ul EURO 2020, respectiv calificarea la turneul final al Campionatului European 2020, precum şi bonusurile privind ediţia 2020 a Ligii Naţiunilor.

În cadrul conferinţei de presă, Chiricheş a declarat că în ciuda accidentărilor dese din ultimii ani nu s-a gândit să se retragă de la naţională pentru a juca numai la echipa de club.

"Sunt foarte fericit că am revenit la naţională după o perioadă foarte lungă. Sunt bine fizic şi sper să mă bucur de meciurile astea ale echipei naţionale. Nu m-am gândit să mă retrag de la naţională. Atâta timp cât eu mă simt bine după o accidentare doresc să vin la echipa naţională. Dacă o să fiu fizic foarte bine atunci voi fi tot timpul prezent aici", a subliniat el, potrivit Agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca stiam ca trece ala de mine ca pe linga un jalon ceream mai molt bani ....de la ei!
0
0
Esti ultima gaina din fotbalul mondial
1
0
rusinea fotbalului,prime,voi nu va justificati nici mancarea....
2
0
duv n pula de papitoi...astea se gindesc la prime ,,,de onoare ptr tara nu ati auzit futu va git
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272