REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Chiru acuză USL: "Confiscă vocea protestatarilor"

Chiru acuză USL: "Confiscă vocea protestatarilor"

Replica API 23 ianuarie 2012 | 00:00 91

Preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, acuză că USL "confiscă vocea protestatarilor". "De ceva timp, asistăm la radicalizarea discursurilor opoziţiei, în special a liderilor USL care nu reuşesc să prezinte o alternativă viabilă la actuala guvernare. În acelaşi timp, din discursurile demagogice ale lui Ponta şi Antonescu, nu reiese altceva decât dorinţa acestora de a se vedea la putere, fără a înţelege cu adevărat nevoile protestatarilor şi a cetăţenilor din toată ţara care au ieşit în stradă. Situaţia este similară şi pe plan politic local, unde primarul prin prezenţa sa în mijlocul protestatarilor a confiscat vocea acestora, intitulându-se mare luptător revoluţionar pentru libertate. Gestul său este unul bizar care cade în ridicol şi sfidează adevăratele nevoi ale cetăţenilor care protestează", susţine Chiru. Liderul PDL mai transmite, prin intermediul unui comunicat de presă: "Atrag atenţia opiniei publice constănţene că marele revoluţionar Che Guevara, care afirmă că luptă pentru libertate, confundă libertatea cu anarhia şi cu golănia. Adolescentinul de la primărie care se crede a fi salvator denaturează, prin apariţiile sale în mijlocul oamenilor, adevăratele nevoi ale protestatarilor. Un personaj care, timp de 12 ani, s-a înfruptat cu lăcomie din avantajele puterii, loveşte cu nepăsare, prin atitudinea sa sfidătoare, în cetăţenii care într-adevăr au dreptul de a protesta şi de a fi nemulţumiţi".

"Înţeleg nemulţumirea care poate veni din partea unui doctor, a unui profesor sau a unui pensionar, însă cu siguranţă nu pot înţelege gestul de a protesta al unui primar care confundă funcţia şi responsabilităţile sale cu viaţa mondenă şi cu hobby-urile personale. Acest fapt ne demonstrează că foamea lui de putere este mult mai mare decât nemulţumirea oamenilor care, prin diferite mijloace, încearcă în aceste zile să îşi exprime nemulţumirea faţă de toată clasa politică actuală. Mă aşteptam ca liderii USL să se folosească de instrumentele instituţionale şi să lase manifestările protestatarilor să se desfăşoare prin mijloace democratice", mai spune Chiru.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108