REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Chiru îl compară pe Ponta cu Ceauşescu: „A depăşit în trei ani planul cincinal”

Chiru îl compară pe Ponta cu Ceauşescu: „A depăşit în trei ani planul cincinal”

Replica API 8 mai 2015 | 23:29 121

Declaraţie politică

Declaraţie politică

Christian Gigi Chiru

Senatorul PNL Christian Gigi Chiru a susţinut în Parlament declaraţia politică intitulată „Opera lui Ponta şi rezultatele cincinalului în trei ani”. În cuvântarea sa, parlamentarul constănţean a spus că primul-ministru Victor Ponta nu încetează să ne uimească. „Bucuros nevoie mare că s-au împlinit trei ani de când are funcţia de şef peste Guvern, Ponta a ajuns cunoscut chiar şi peste hotare ca fiind un creator de opere de mare valoare, chiar şi atunci când nu pune ghilimele. Acest domn a reuşit ceea ce de pe vremea lui Ceauşescu nu s-a mai putut: să depăşească planul cincinal în trei ani. Este adevărat, doar prin fudulie. Ca senator al României, ascultând cuvântarea primului ministru referitoare la cele 250.000 de locuri de muncă, m-am întrebat cum face domnia sa calculele, pentru că nici măcar porcul nu se îngraşă înainte de Crăciun. Doar Ponta a reuşit acest miracol”, a mai spus senatorul constănţean în declaraţia politică citită în Parlament.

. În plus, m-ar bucura dacă s-ar putea vorbi şi de locuri de muncă bine plătite! Din păcate, guvernarea PSD nu a făcut altceva decât să pună piedici mediului privat, să îl înrobească, să îl secătuiască, să îl aducă în pragul disperării şi al renunţării. Însă, când aparatul unor instituţii de stat este suprasaturat de rubedenii, iar cele mai multe dintre organigrame arată ca o petrecere în familie, consider că bucuria lui Victor Ponta nu are fundament. Felicitări, elevul şi-a întrecut maestrul, iar guvernul Ponta a realizat planul cincinal în trei ani!”, a mai spus senatorul constănţean în declaraţia politică citită în Parlament.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108