REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Chiru: "Mă aştept ca parlamentarii USL să facă mai multe pentru constănţeni"

Chiru: "Mă aştept ca parlamentarii USL să facă mai multe pentru constănţeni"

Replica API 4 decembrie 2013 | 00:00 87

PDL Constanţa, protestează la Instituţia Prefectului

PDL Constanţa, protestează la Instituţia Prefectului

Preşedintele judeţean al PDL Constanţa, senatorul Christian Gigi Chiru, este convins că amendamentele depuse de partid pe marginea bugetului nu vor fi acceptate, însă speră ca parlamentarii constănţeni ai USL să fie "loviţi" de o inspiraţie divină şi "să facă mai multe pentru cetăţeni, mai mult decât au făcut până acum". PDL Constanţa organizează o acţiune de protest, vineri, în intervalul orar 13:00 - 15:00, în faţa Instituţiei Prefectului. Prin acest demers, reprezentanţii opoziţiei protestează împotriva bugetului "cinic şi lipsit de scrupule" pentru 2014, realizat de Guvernul Ponta. Acţiunea PDL Constanţa este în asentiment cu celelalte filiale din ţară, aşa cum a fost stabilit în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional, de luni.

"Cele peste patru miliarde de lei obţinute prin acciza nouă de 7 eurocenţi la litrul de combustibil, noul mod de calcul al accizei de combustibil şi taxa de stâlp se duc astfel: 1,2 miliarde de lei la ministerul puşculiţă de partid al lui Liviu Dragnea, 2,1 miliarde de lei se duc la capitolul bunuri şi servicii", a susţinut prim-vicepreşedintele PDL, Andreea Paul, prezentând astfel o analiză detaliată a destinaţiei banilor obţinuţi de Guvernul Ponta prin noi taxe şi impozite impuse tuturor românilor începând cu 1 ianuarie. "Vineri, va avea loc un miting de pichetare a Prefecturii, între orele 13-15 şi vom reproşa Guvernului, parlamentarilor constănţeni şi majorităţii USL guvernarea proastă de care avem parte. Ne aşteptăm la un număr de 2- 300 de participanţi. Surprize? Dacă le spunem, nu mai sunt surprize, nu? Ar fi ilogic să avem un ciclu de revendicări la Instituţia Prefectului, Primăriei sau Consiliului Judeţean, pentru că noi acţionăm deja în acest sens la nivel de Parlament. Dezbatem bugetul în sala Parlamentului. De aici pleacă nemulţumirile noastre, de la proiectul de buget şi solicităm de la tribună premierului, majorităţii USL, să modifice anumite decizii. Amendamentele noastre nu cred că vor fi acceptate şi am bănuiala că se va aplica exact modelul anului trecut, când n-au fost acceptate propunerile noastre, însă asta nu înseamnă că nu aştept de la parlamentarii USL, care sunt 14 la număr, să facă propuneri şi amendamente care vizează bunăstarea constănţenilor. Sper ca parlamentarii USL constănţeni să facă mai mult pentru cetăţenii oraşului, mai mult decât au făcut până acum", a declarat, ieri, senatorul Chiru, pentru "Replica".

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108