REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

CHIȚAC a SEMNAT contractul de furnizare autobuze electrice și stații de încărcare electrice

CHIȚAC a SEMNAT contractul de furnizare autobuze electrice și stații de încărcare electrice

Replica API 11 februarie 2021 | 21:48 2093

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, și reprezentanții S.C. New Kopel Car Import S.R.L au semnat contractul de furnizare autobuze electrice și stații de încărcare electrice.

În cadrul proiectului „ Achiziție mijloace de transport public – autobuze electrice 12 metri ses, Alba Iulia, Buzău, Constanța, Ploiești”, cod SMIS 127739, vor fi furnizate: 20 autobuze electrice cu lungimea de aproximativ 12 metri, 20 de stații reîncărcare lentă și 5 stații de încărcare rapidă.

Durata contractului este de 24 de luni de la semnare.

Video:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu nu s sarakie ca tine retardatule
0
0
Au mintit inainte de alegeri a-ti pus botul si i-ati votat ,acum luati-o in buci!
3
0
Du-ma acasa mai tramvai, du-ma iute ce mai stai....du-ma la viluta mea din Eforie ca n-o sa merg cu autobuzul electric, nu ? Vreau cu Mercedes, BMW,sau Audi....ca d'aia ma cheama Chitacus.
6
1
Chit Chit, daca stau bine si ma gandesc, te-ai asezat la masa cu proiectele gata facute a lui Fagadau, vrem ceva initiat de tine, vino cu ceva nou, pana acum doar proiectele puse de fostul primar.
9
1
bine ca nu aiu TROLEIBUSE . erau prea ieftine
8
1
Probabil compartimentul achizitii din primarie cumpara doar cuie,agrafe,pionieze,suruburi si alte maruntisuri dastea si astea de trei ori mai scumpe decat pe piata;altfel Chitac a promis altceva inainte sa ceara votul Constantenilor dar se pare ca oameni lui Fagadau ii au pe: lale,varu,cuscru,papu si alte rubedenii dastea si la varful P.N.L.si pentru Chitac nu conteaza ce a promis inainte sa ii primeasca puterea de la Constanteni,deci dl.primar ori iesi acum in fata oaenilor si le spui ca te-a invins sistemul din primarie si consilieri"ori faci ce ai promis.
11
1
ce garantie au bateriile ?? ce durata de viata se estimeaza ca vor avea aceste autobuze ?
7
1
Trebuiau achizitonate printr-o firma intermediara? Oare nu se puteau cumpara direct ca sa se economiseasca niste bani ce puteau fi folositi in alt scop? Intreb si eu!
8
1
A semnat contractul.Pai nu GROHAIA dinsu ca nu sint utile autobuzele electrice.Zicea ceva de cele dizel.Omul e o pintecaiala maxima daaa.
9
1
Fii si tu original si vino cu un proiect propriu! Pana acum duci mai departe proiectele care au fost semnate. Nu ai oameni, nu ai proiecte, nu ai nimic, doar arogante ieftine!
8
1
Si asta este tot proiectul lui fagadau, de ce te dai mare cu el, mai vergilica? Fa si tu ceva, au trecut 6 luni si ai lucrat doar pe Facebook!
15
3
Orice ai face degeaba. Esti un golan si un nenorocit amirale. Si toti penelistii. Ovanesian si hira sunt 2 lichele. Ai sa pui constanta pe butuci. Pai daca maine sunt alegeri..pnl ia 5%. Ati promis una si nu ati facut decat sa dati afara oameni competenti si sa taiati salarii. Asta era prima grija? Sunteti niste nenorociti. Va era rusine cu babu. Corect. Si acum e hira. Asta oare au vrut constantenii?
19
7
daiasmatiilamuie caldura si apa calda? cand?
11
2
in sfarsit
2
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212