REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CHIȚAC: Atacurile împotriva lui CÎȚU vin din TABĂRA lui ORBAN

CHIȚAC: Atacurile împotriva lui CÎȚU vin din TABĂRA lui ORBAN

Replica API 13 august 2021 | 00:36 2768

Premierul Florin Cîţu a confirmat, miercuri 11 august, că, în urmă cu 20 de ani, a fost amendat contravenţional în Statele Unite ale Americii pentru conducere sub influența alcoolului, subliniind că a fost o greşeală pentru care a plătit foarte scump, fiind obligat la vremea aceea să îşi vândă maşina şi să circule ca pieton timp de un an de zile. De când informația a ieșit la suprafață, bineînțeles, au început atacurile. Însă, iată că liberalii constănțeni îl susțin în continuare. Mai mult decât atât, primarul Constanței, Vergil Chițac, este sigur că atacurile vin din tabăra lui Orban.

Florin Cîțu a studiat în Statele Unite ale Americii și este licențiat în științe economice, absolvind Grinnel College din Iowa, SUA în 1996. Pe perioada când locuia în statul Iowa a fost prins cu alcoolemie în timp ce era la volanul unui autovehicul personal. Mai multe partide, dar și colegi liberaliști au spus că este vorba despre o condamnare, nu o contravenție.

Marian Crușoveanu

Liberalii constănțeni nu aduc acuzații premierului Florin Cîțu

“Nu cunosc sistemul juridic din SUA, din acest motiv nu mă pot pronunța dacă este o contravenție sau o condamnare. Domnul Premier a spus foarte clar ca este o amendă și nu a negat faptele ce s-au întâmplat acum 20 de ani.” a declarat deputatul PNL Marian Crușoveanu, pentru Replica de Constanța.

Bogdan Bola

“O greșeală din tinerețe, nu comentez și nu pot să îl condamn că nu a făcut public o amendă de când era tânăr. Statul Tennessee te ține 24 h în pușcărie dacă te prinde beat pe stradă, pur și simplu, 150 dolari amendă. SUA este diferită de România, ne putem da cu părerea, dar cel mai bine trebuie contactat un avocat din statul Iowa să ne spună cum este legislația. Doar așa ne lămurim dacă a fost condamnare sau contravenție”, a spus, pentru Replica, deputatul PNL, Bogdan Bola.

Vergil Chițac

Vergil Chițac: Acest atac a fost făcut din tabăra lui Ludovic Orban

”Acest atac a fost făcut din tabăra lui Ludovic Orban, în contextul alegerilor interne din PNL, se simt în pericol. Este o competiție internă care s-a transformat într-un război, care nu face bine PNL-ului nici acum, nici pe viitor. Există și acest risc al scindării PNL, în urma acestor alegeri. Florin Cîțu este un om cinstit, iar asta deranjează”, a spus pentru Replica, primarul Vergil Chițac.

Deși Primarul Vergil Chițac spune că aceste acuzații aduse Premierului Florin Cîțu sunt pentru “un război”, liberalul Marian Crușoveanu își susține ideea că “Mulți alimentează aceste acuzații. PNL va fi mai puternic după aceste alegeri interne și nu se pune problema de vreun război intern.”

La Congresul PNL din 25 septembrie vor participa 5000 de delegați . Numărul va fi decis, deoarece situația pandemică din București este în schimbare. Dacă Capitala va rămâne în scenariul verde, atunci ar putea participa toți delegații, vaccinați sau cu test, însă numărul lor se va reduce dacă rata de incidență va crește.

M.T., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai comentati ma saracilor aiurea de domnul primar Vergil Chitac ca va rup mainile la skandenberg
1
9
Foamea sobolanilor
1
0
Tataie ce zici ma .. latri si tu a?
9
0
chitac sac catu este puscarias adica penal
12
0
Chitac e cel mai dezastruos primar din cate a avut Constanta vreodata. Orasul e absolut mizerabil, plin de praf si de gunoaie, spatiile verzi sunt toate lasate in paragina cu balariile cat casa, circulatia rutiera e data complet peste cap cu sensuri unice si giratorii iar parcarea unei masini a devenit un cosmar. A reusit sa transforme totul intr-un vis urat din care nu ne mai trezim odata. Haideti peste ei sa-i scoatem din Primarie ca asa nu se mai poate. Ne omoara cu zile! Treziti-va odata constanteni, pana nu e prea tarziu. Hai sa le aratam ca nu suntem bataia lor de joc. Ne-au luat de pros
29
1
Comentaci psdisti frustrati care latra incognito. Fsn va disparea abia dupa schimbarea generatiilor. Iliescu spanzurat in piata
4
23
Lasa ne, cu sleahta ta de incompetenti si aroganti! A trecut un an si ai facut doar declaratii politice! Dracu o sa va mai aleaga!!!!
28
2
S-a trezit si chitac sa se bage in seama. La Primarie oricum sta de pomana.
26
0
Catu a circulat beat si a fost prins. Numai ca si Orban a circulat beat, a accidentat doua studente care au ajuns in stare grava la Elias iar dosarul lui a disparut. E cu manta.
10
2
dl. citac nu este constantean el are domiciliul in or. Eforie ,de a fost votat de constanteni....
25
1
Raportat la Codul civil cu APLICAREA intreg Codului penal in intrega lui esenta si conform principiului ,,de a sti,,consider ca sunteti TOTI niste MIZERII DE NIVEL NATIONAL,cu aspiratii de NIVEL EUROPEAN.
25
1
mweeeee ciumagalbena!!!!!
29
4
Cam vin din toate partile. Asa e cand esti paralel
24
1
domnule chitac cine e Orban sefu partidului liberal sa il dea afara din partid pe Citu si pe tine ar face un bine partidului
26
0
Domnul primar ar trebui sa se ocupe de urbea pe care teoretic o conduce, sa lase discutiile dintre Orban si Citu.
36
1
Ramai si esti cel mai incapabil primar din toate timpurile ! Si pe turisti ai auzi cum se mira de felul cum arata orasul . Trist dar adevarat !
37
1
Bai partac, nu-i de nasul tau.
29
0
Sa ma swga de pwla toti votantii pnl
23
8
noi pesedeii suntem cei mai corecti ce daca Badalau a fost ministru si a facut parnaie un an jumate ca a furat un sac de porumb sau ca eu am certificat fals de revolutionar ca in 89 eram sub pat la Buzau si mai tarziu dadeam la rame intr o barcuta
13
15
Deja stiu toti constantenii ca USL nu a murit. Doar ceva s-a odihnit.
26
4
Bai, voi santeti capcauni ? ori la fel de penali ca Cutu, auzi acuzatiile vin de la Orban, bai tampitilor el nu avea ce cauta acolo mai cu seama ca este un jeg ce executa ordine nu face nimic din capatana lui, iar denuntul vine chiar de la Kalaus si al vrea chiar la puscarie caci a imparti miliardele aiurea fara sa stie pe la care ia dat iar ministri nu asculta de el vazan cat este de proanac cum a spus si Rares Bogdan ! Chitac vezi ca si tu ai bube grele !
24
4
Ceea ce faceti acum e mai urat decat asta care a tras o linie, lunga cat aia de tren pe nas,sau a baut 2 pahare la volan.A gresit idiotu' trebuia sa spuna de la inceput,dar stiau toti si au tacut.O apa si un pamant sunt toti.
30
3
pai cu cine sa faca treaba chittttac ,cu incompetenti de genul omocea?
15
13
Toti sunteti o apa si-un pamant. Sa va ia dracu pe toti.
37
2
Si ca sa fie bataia de joc pana la capat, sa vina mazare inapoi! Cu voi ne-am lamurit!
26
14
Sloganul, Fara penali in functii publice voi si USR ul l ati scos. Aaaa, dar am uitat, nu este valabil la voi. Ti ai dreaku de hoti, incompetenti si aroganti!
54
4
Ura ura ura !
17
0
Te mananca dle Chitac. Esti militar dar total neorientat.
51
2
Daca taceai, filozof ramaneai, Chitzacule ! Vergilica - minte mica.
54
3
Ce explicatii scarboase. Mi-e sila de Chitac si de toti liberalii useristii care au pus ghearele pe tara asta.
58
4
Ce va mai aparati voi intre voi , leprelor !
56
2
Te-am votat sa elimini parcarile si din contra ai mai taiat din parcari contrar votului. Esti la cel mai scazut procent de incredere, demisia demisia. Maine iesim in strada si te dam jos
67
6
Mult mai multa mooie
55
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468